- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.561
Cesaret edemiyordum bir türlü, yemekten sonra az evvel birden bi estiler dedm kalk kızım test yap:)Var canım birde şimdi mi yaptın??
Sabah yapsan daha da koyu çıkar..
Hayırlı olsun sağlıkla.ilerlesin
8.9.10.11 gunler iyice kopkoyu cikmasi lazim kan icin birkacgun bekle istersen .canim insallahh rabbim gonlundekini versin sanaTransferim 21 indeydi Bugün 7. Gün
Bende dün öyle bi yapim dedim bı ben görüyordum çizgiyiCesaret edemiyordum bir türlü, yemekten sonra az evvel birden bi estiler dedm kalk kızım test yap:)
Öyle de olur cnm ikte zor oluyor ama sora yumuşuyor rahim ağzı progestan hormonu arttıkçaKızlar vajinal fitil kullanlar bakabilir..
Şimdi popiş altına minik bir yastik koydum ve öyle denedim daha kolay oldu ..deneyin derim
Diğer türlü zor gidiyordu
Farkeder cnm canın sıkılır boş yere yani farkedebilir de farkedemeyebilirde farklı laboratuvar sonuçtaKızlar ben şimdi 2 . Kanı vermeye gidiyorum farklı hastaneye ama. Bişey farkedermi. Makine bozukmus ilk yaptıgım yerde
Bundan sonra hep aynı hastanede yaptır ama canım yükselişleri daha sağlıklı takip edersin güzel haberler alırsın inşallahKızlar ben şimdi 2 . Kanı vermeye gidiyorum farklı hastaneye ama. Bişey farkedermi. Makine bozukmus ilk yaptıgım yerde
Gittim şimdi bozuk diyo bakımda diyo sinir olduk yaa bu saatte. İnşallah çok farketmez sonuç. Yazarım burdan çıkıncaBundan sonra hep aynı hastanede yaptır ama canım yükselişleri daha sağlıklı takip edersin güzel haberler alırsın inşallah
Benim ilk günler baya kolaydı şuan baya zorlanıyoruz giriş kısmındaÖyle de olur cnm ikte zor oluyor ama sora yumuşuyor rahim ağzı progestan hormonu arttıkça
Beklediğinden daha düşük çıkarsa bozma moralini diye dedim canım şimdi gittiğin yerden devam edersin ne olacakGittim şimdi bozuk diyo bakımda diyo sinir olduk yaa bu saatte. İnşallah çok farketmez sonuç. Yazarım burdan çıkınca
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsınPozitif haber alan arkadaslarida kutlarim insallah saglicakla ilerlerbende kan verdim kizlar 10. Gün degeri 180 / bir önceki gebeligimde 10.gün degerim 450 ymis baya farkli her gebelik. 180de tabi iyi bir sonuç dimi arkadaslar ortalamada bir deger ?
Aynen canım görüyorum ben 2. ÇizgiyiCanım kızlar haydi bir toplanın
Bugün transferimin 7.günü ( ilk günü saymazsak)
Az önce estiler kaset test deneyeyim dedim sanki çok çok çok silik de olsa bi çizgi var gibi.
Ne diyorsunuz siz de bir bakar mısınız ?
Var var maşallah sağlıkla artsın değerlerinCanım kızlar haydi bir toplanın
Bugün transferimin 7.günü ( ilk günü saymazsak)
Az önce estiler kaset test deneyeyim dedim sanki çok çok çok silik de olsa bi çizgi var gibi.
Ne diyorsunuz siz de bir bakar mısınız ?
Canım Bi baçağını koltuğa da koyup öylede rahat oluyor dene öylede..Kızlar vajinal fitil kullanlar bakabilir..
Şimdi popiş altına minik bir yastik koydum ve öyle denedim daha kolay oldu ..deneyin derim
Diğer türlü zor gidiyordu
Oh çok şükür,maşallahÇok teşekkür ederim rabim hepimize nasip etsin inşallah
6 küsürden yukarı çıkamıyordu. Doktorum 7 üstü ve 3 çizgi görüntüsünü istiyordu. 6lardaykende hep 3 çizgiydi zaten. Yüksek doz ilaçlar ve takviyelerle 7.3 ü gördük ve transfer kararı aldık.
İlaçlarım estrofem, climara, redostim, e vitamini, ve kan sulandırıcılar.
Yani burada çoğu arkadaşım kan sulandırıcılara daha gec başlamıştır ama ben adetin ikinci günü estrofemle birlikte kan sulandırıcılarada başladım.
Evet canım başka istermi doktor bilmiyom ki cuma günü kese görmek için çağırmıştı doktor bakalım artıkBeklediğinden daha düşük çıkarsa bozma moralini diye dedim canım şimdi gittiğin yerden devam edersin ne olacak
Ahahaha he vallaYa sabah bende gördüm biliyo musun ama yazmayım dedim baktım herkes patır patır yazıyo. Sen yok diyon biz var bu olay müge anlıya çıkan sinanın işine döndü var yok var yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?