- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.581
Rica ederim ne demekOh çok şükür,maşallahcevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Allah güzel haberlerinizi görmeyi nasip etsin
Ben görüyorum var benceBu da 6. Dk da son hali var mıdır ya
Evet normal gebeyse düşük riski varsa verilirKızlar bu progestran iğne kalçadan sadece tüp bebek tedavisi kullanan hastalara mi verilir .
Normal gebe kalanin da kullanma ihtimali var mı
Canım beni de ekler misin 5. Gün 18 ocak hamiş olarakMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak transfer
İptal@Papatyamveben-Mavi 5 gün 22 ocak mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak transfer
İptal@Ahsen555 5 gün 24 Ocak @LeyLA84db 3 gün ocak @Hope3535 5 gün ocak @Aymelek 5 gün 4 ocak @geceyagmuru 3.gün 13 Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak karamel Latte 5 gün 23 ocak @sihaymihay 5. Gün Ocak MaviHayallerim 5. Gün 9 ocak @Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
@Neptunnn 5. Gün 16 ocak
@ecedaily 5. Gün 24 ocak
@Teach_Mavi 5. Gün 10 ocak
@sev9 5. Gün 23 ocak
@Maysa2011 5. Gün 17 ocak
@nirayku 5. Gün 30 ocak
@Hilal911 3. Gün 3 ocak
@Prairie daisy 5.Gün 20 ocak @Patilisever 5. Gün 10 ocak @Titizzzz 5. Gün 13 ocak @Rosee0 6.Gün 18 ocak @Sevm57 5.Gün 23 ocak H Hayalinpesinden 5.Gün 17 ocak @benarya 5.Gün 18 ocak @partalina_ 5.Gün 24 ocak @cerenay000 5.Gün 14 ocak @summerro 5.Gün 27 ocak I ideaidea 5.gün 23 ocak
3 belki 3 bucuk içiyorm ben hergün kefir iç activia yoğurt yeKızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Ben kesin 2.5 içiyorum sizlerde öyle mi yapıyorsunuz? Hala tam kabız olmadığım olmadı. Daha mı içsem kaysı, kabak çekirdeği falanda tüketiyorum. Lifli besleniyorum ama anlamadım gitti.
TabiiCanım beni de ekler misin 5. Gün 18 ocak hamiş olarak
İyi bari bı akrabaya söyledim doktor verdi sen yapar mısın diye önceden hemşire idi .Evet normal gebeyse düşük riski varsa verilir
İçemeye devam et kabızlık çok kötü sonra yanlışlıkla ıkınsan zarar verdim mi diye düşünüyor insan ben çareyi kefirde buldumKızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Ben kesin 2.5 içiyorum sizlerde öyle mi yapıyorsunuz? Hala tam kabız olmadığım olmadı. Daha mı içsem kaysı, kabak çekirdeği falanda tüketiyorum. Lifli besleniyorum ama anlamadım gitti.
Bi fitil için şekilden şekile giriyoruzCanım Bi baçağını koltuğa da koyup öylede rahat oluyor dene öylede..
Pazartesi görcez bakalımAhahaha he valla
Şimdi o kuruma çizgisi olarak belirdi yok aslnda çizgi filan
He yok canm az lekelenmem oldu ondan verdi doktorum dersin sorarsaİyi bari bı akrabaya söyledim doktor verdi sen yapar mısın diye önceden hemşire idi .
Anlamasin isterim
Canım bence çok erken bana sorarsa daha yapma biraz zaman gün geçsin her yaptığında üzülürsün bence biraz bekle tam emin olamıyorum şu an çok çok silikBu da 6. Dk da son hali var mıdır ya
Yarın da yapcamPazartesi görcez bakalım
Oooo hadi bakalım sabahın ilk ışıklarında mıYarın da yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?