- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.601
Günde 2.5 / 3 lt iciyorum kuzu..Kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Ben kesin 2.5 içiyorum sizlerde öyle mi yapıyorsunuz? Hala tam kabız olmadığım olmadı. Daha mı içsem kaysı, kabak çekirdeği falanda tüketiyorum. Lifli besleniyorum ama anlamadım gitti.
Tamam canım .He yok canm az lekelenmem oldu ondan verdi doktorum dersin sorarsa
eVet ya bende ilik suyla temizliyorum ama sirkeli suya falan mi yatursam diyede dusunmuyo degilimLutinus us bende iki bacağı dik bir şekilde havaya kaldırıp uyguluyorum şayet ilerlemezse biraz sağa sola doğru açısını değiştiriyorum ilerliyo sonrasadece o aparat ne kadar hijyenik olabilir yıkıyorum deterjan değdirmeden sıcak suyla ama bilemedim. Tek aparat da satılmıyor
Normalde 4 te uyanıyorum da wc için fazla erken olur diye yapmıyorumOooo hadi bakalım sabahın ilk ışıklarında mı
Kanama alanı görürse verir olmasın diye önlem amaçlı verilmez normal gebelerdeTamam canım .
Benim de aklıma kese etrafında kanama alanı olmasın diye verdi dedim onu da eklerim
MaşallahNormalde 4 te uyanıyorum da wc için fazla erken olur diye yapmıyorumyine 7 yi 8 i bulur
Yarın ben de tekrar yapıcam sen net pozitif göreceksin inşallah canım öyle hissediyorumYarın da yapcam
İyi yapıyorsun canım bol su iç 3 lt iç sabahları ılık su ve gün kurusu kayısı ye aç karnına biraz evin içinde dolaş ilaçlar kabız yapıyor ben bu yöntemle hiç olmamıştımKızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Ben kesin 2.5 içiyorum sizlerde öyle mi yapıyorsunuz? Hala tam kabız olmadığım olmadı. Daha mı içsem kaysı, kabak çekirdeği falanda tüketiyorum. Lifli besleniyorum ama anlamadım gitti.
Benim yalandan bu kadar olurKanama alanı görürse verir olmasın diye önlem amaçlı verilmez normal gebelerde
Sen bidaha sorarsa filan lekelenmem için verdi de en iyisi
Canım inşallah bebistendirKızlarrr yaa ümitlenmek istemiyorum bu gün 6. Günüme girdim baya baya sol kasığımda batma var dün akşam olmuştu bu akşam yine oluyo bıçak gibi batıyo bide artık yatmıyorum ama sırt ağrım oluyoeskiden yatmaktandur diyodum ama artık yatmıyorumdafazla ayakta durursam ağrıyo sırtım..ilk transfer deneyimim bu sizce bebeğin ayak sesleri mi????
Bende aynı durumdayım gidince sordum doktora bir kac gün ağızdan al rahatlayinca yine fitil olarak devam et dediBenim ilk günler baya kolaydı şuan baya zorlanıyoruz giriş kısmında
Aynı tarih transfer aynı gün embriyosu bende pozitiftimCanım beni de ekler misin 5. Gün 18 ocak hamiş olarak
Kuzum hayırlı uğurlu olsun transferinSona kaldım bakalım dona kalcammı
Transfer çok şükür güzel geçti canım. Sırada bekleme ayın 9unda test
Bende böyle giderse yazcam doktoraBende aynı durumdayım gidince sordum doktora bir kac gün ağızdan al rahatlayinca yine fitil olarak devam et dedi
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim süren bi gebelik, sağ saliö evlatlar nasip etsin inşallahCanım şükür Allah'a
Ayy etmez miyim ,dualarım sizinle canım kızlar
Darısı tüm arakdaslarima olsun
Yaa okadar umutsuzum ki ne güzel yazmışsınYarın ben de tekrar yapıcam sen net pozitif göreceksin inşallah canım öyle hissediyorum
Önce buraya soraydın yaBenim yalandan bu kadar olur
Ne marka aldinn karamelYarın da yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?