Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaa okadar umutsuzum ki ne güzel yazmışsın
İnşallah canım benim Allahım duysun
Ben senin belirti yaşamadan pozitif göreceğine inanıyorum sana sormuştum ya başta ben çok takılmıştım belirtilere sen de her hamilelik başka demiştin her söz bizi bulur o yüzden bu sefer bambaşka olacak inşallah

Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin. Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.

Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur

Kuzum hayırlı uğurlu olsun transferin sağlıcakla yapışsın annelerine yavrucaklar
Teşekkür ederim canımm benim embriyo tek ama aklımın bir köşesinde hep bölünürmü ihtimali var sen böyle diyince acava dedim

Alla alla kızlar gerçekten anlamıyorum sizi
Valla sütlü köpüklüm, Latte cim gerçi bende bu tarz kahveler sevemiyorum ben filtre kahveciyim ama inan bana içimdeki his senin pozitif olacağını söylüyot nedense karamel Latte inşallah yanılmam

Teşekkür ederim canımm benim embriyo tek ama aklımın bir köşesinde hep bölünürmü ihtimali var sen böyle diyince acava dedim
Neden olmasın herşey mümkün sağlıkla olsun yeterki.
Geçen sene donasyon yaptıran bi arkadaşa 3 embriyo koydular, bebelerden biri bölündğ oldu sana 4 cinsiyetleri 3 oğlan bi kızdı, gerçi somrasında 3 ü düşük oldu ama şükürler olsun bir oğlan kaldı kendisine, uzun zamandır görüşmüyoruz ama inşallah saplıklıdır bebişi seninki de neden olamsın Allah ol desin yeterki

Ay canım tabi rabbime hiçbirşey zor gelmez o yeterki ol desin herşey olur ama benim gözüm çokta değil sağlıkla kucağıma alabileceğim olsun ne olursa olsun hepsine razıyım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecin
Transfer sonrasında, avakado, kabak çekirdeği, ceviz,badem, pastörize süt, kayısı, kuru üzüm..günde en az 2.5lt su , sebze yemekleri, et ve balık tükettim..
Aklında bulunsun

Ay canım tabi rabbime hiçbirşey zor gelmez o yeterki ol desin herşey olur ama benim gözüm çokta değil sağlıkla kucağıma alabileceğim olsun ne olursa olsun hepsine razıyım
Aynen öyle canım bir tane olsun bizim olsun sağlıcakla olsun hayırkı evlat hayırlı kul olsun Rabbime zor değil o isterse verir bizide bu rızıktan mahrum bırakmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…