- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.621
Aminnn canım Allah razı olsunCanım hayırlı olsun Rabbim sağ salim süren bi gebelik, sağ saliö evlatlar nasip etsin inşallah
Kuzumm umutsuz olma, çok erkendi bugünYaa okadar umutsuzum ki ne güzel yazmışsın
İnşallah canım benim Allahım duysun
İlk transferimSizin kacinci gun transferin
Ne bilim yaKuzumm umutsuz olma, çok erkendi bugün
İlk transferim
Ya konu kapanmış diye yazmak istemedim ama çizgiyi bende gordumNe bilim ya
Latte hariç herkes gördüYa konu kapanmış diye yazmak istemedim ama çizgiyi bende gordum
Ben senin belirti yaşamadan pozitif göreceğine inanıyorum sana sormuştum ya başta ben çok takılmıştım belirtilere sen de her hamilelik başka demiştin her söz bizi bulur o yüzden bu sefer bambaşka olacak inşallahYaa okadar umutsuzum ki ne güzel yazmışsın
İnşallah canım benim Allahım duysun
Alla alla kızlar gerçekten anlamıyorum siziYa konu kapanmış diye yazmak istemedim ama çizgiyi bende gordum
Amiiinn inşallah canım benimmBen senin belirti yaşamadan pozitif göreceğine inanıyorum sana sormuştum ya başta ben çok takılmıştım belirtilere sen de her hamilelik başka demiştin her söz bizi bulur o yüzden bu sefer bambaşka olacak inşallah
İlk giriste mi canim benimde cok tahris oldu canim cok acimaya basladiKızlar lutinus fitil için sağ sol yanlardan deneyin düz itmeyin rahat rahat devam ediyor
Teşekkür ederim canımmKuzum hayırlı uğurlu olsun transferinsağlıcakla yapışsın annelerine yavrucaklar
Valla sütlü köpüklüm, Latte cim gerçi bende bu tarz kahveler sevemiyorum ben filtre kahveciyim ama inan bana içimdeki his senin pozitif olacağını söylüyot nedenseAlla alla kızlar gerçekten anlamıyorum sizi
Yaaa kalk bir test daha yap diyesim geliyo
Neden olmasın herşey mümkünTeşekkür ederim canımmbenim embriyo tek ama aklımın bir köşesinde hep bölünürmü ihtimali var sen böyle diyince acava dedim
Ay canım tabi rabbime hiçbirşey zor gelmez o yeterki ol desin herşey olurNeden olmasın herşey mümkünsağlıkla olsun yeterki.
Geçen sene donasyon yaptıran bi arkadaşa 3 embriyo koydular, bebelerden biri bölündğ oldu sana 4 cinsiyetleri 3 oğlan bi kızdı, gerçi somrasında 3 ü düşük oldu ama şükürler olsun bir oğlan kaldı kendisine, uzun zamandır görüşmüyoruz ama inşallah saplıklıdır bebişiseninki de neden olamsın Allah ol desin yeterki
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecinCanlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
Aynen öyle canım bir tane olsun bizim olsunAy canım tabi rabbime hiçbirşey zor gelmez o yeterki ol desin herşey olurama benim gözüm çokta değil sağlıkla kucağıma alabileceğim olsun ne olursa olsun hepsine razıyım
Yarın ola hayır ola canım..Ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?