Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok sağol canım hayırlısı ile evimize gelince aldırayım eşime bunları beslensin yavrucak

Valla sütlü köpüklüm, Latte cim gerçi bende bu tarz kahveler sevemiyorum ben filtre kahveciyim ama inan bana içimdeki his senin pozitif olacağını söylüyot nedense karamel Latte inşallah yanılmam
Ah canım benim ya
Bende filtreciyim bakma latte olduguma
İnşallah dediğin gibi olur kuzum cok teşekkür ederim

Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da

K Kubra Avci canım hayırlı olsun tekrardan değerin maşallah maşallah böyle güzellikle devam etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah sonuna kadar nasip olur inşallah Keseyi de kalp atışını da duyarız hayırlısı pazartesi kontrole gidicem nasip olursa

Ah canım benim ya
Bende filtreciyim bakma latte olduguma
İnşallah dediğin gibi olur kuzum cok teşekkür ederim
Filtre kahve candır şaka bi yana canım kahbe çekti transferden önce içiyim bi fincan ne demek hayatım hadi bana umut ver lütfen İnşallah rabbim sana pozitif bi sonuç mükemmel giden bi gebelik nasip etsin burdaki tüm arkadaşlarada inşallah hayırlı pozitif bol gebeli sonuçlar göstersin Rabbim

Aynen öyle canım bir tane olsun bizim olsun sağlıcakla olsun hayırkı evlat hayırlı kul olsun Rabbime zor değil o isterse verir bizide bu rızıktan mahrum bırakmaz inşallah
İnşallah canımm

Canım benim hayırlı olsun hit temi karar verdin neresi kısmetse? Rabbim gönlünüze göre versin seni takip etcem biraz dinleneyim arkandan gelmeyi düşünüyorum nasip olursa eşortman tarzı al spor ayakkabı bağlamalı ayakkabı alma genelde spor olsun daha rahat giyinip soyunma hadi al gel yeğenleri süreci bildir bize de..

Korkma canım inşallah olur rabbim gönlüne göre versin
Olmazsada hiç üzülme sağlık olsun yeterki yine yeniden yılmadan kalkılır.
Ama olur merak etme bak topik yine uğurlu geldi herkese sana da gelecek eminim bebeğini al biz hep burdayız senin testlerini bekliyoruz

Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
Hastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…