- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.641
Çok sağol canım hayırlısı ile evimize gelince aldırayım eşime bunları beslensin yavrucakHakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecin
Transfer sonrasında, avakado, kabak çekirdeği, ceviz,badem, pastörize süt, kayısı, kuru üzüm..günde en az 2.5lt su , sebze yemekleri, et ve balık tükettim..
Aklında bulunsun
Ne demekÇok sağol canım hayırlısı ile evimize gelince aldırayım eşime bunları beslensin yavrucak
İnşAllah canım benim Rabbim dileyen isteyen herkese versin inşallah bu meyveyi beni de mahrum bırakmasınNe demekşifa olsun ..
Evinize bebisinizle gelin canım inşallah
Ah canım benim yaValla sütlü köpüklüm, Latte cim gerçi bende bu tarz kahveler sevemiyorum ben filtre kahveciyim ama inan bana içimdeki his senin pozitif olacağını söylüyot nedensekaramel Latte inşallah yanılmam
Yok sabaha artık oYaaa kalk bir test daha yap diyesim geliyo
Amin canımm nasibim de varsa olurYarın ola hayır ola canım..
Rabbin hayırlısını versin hepimize
Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallahCanlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
Kaset test artık erken gebeliklere para vermemNe marka aldinn karamel
Çok teşekkür ederim canım benimK Kubra Avci canım hayırlı olsun tekrardan değerin maşallah maşallahböyle güzellikle devam etsin inşallah
Degerin kacti tatlimTeşekkür ederim canımmbenim embriyo tek ama aklımın bir köşesinde hep bölünürmü ihtimali var sen böyle diyince acava dedim
Filtre kahve candır şaka bi yana canım kahbe çekti transferden önce içiyim bi fincanAh canım benim ya
Bende filtreciyim bakma latte olduguma
İnşallah dediğin gibi olur kuzum cok teşekkür ederim
İnşallah canımmAynen öyle canım bir tane olsun bizim olsunsağlıcakla olsun hayırkı evlat hayırlı kul olsun Rabbime zor değil o isterse verir bizide bu rızıktan mahrum bırakmaz inşallah
Hadi bakalimmm bu sefer belkide cizgini sende gorebilirsinKaset test artık erken gebeliklere para vermem
Eşim almış ya marka filan demedim artimed almış
Canım benim hayırlı olsun hit temi karar verdin neresi kısmetse? Rabbim gönlünüze göre versin seni takip etcemCanlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
Hadi topikce hemen uyuyalımda hemen sabah olsun o zamanYok sabaha artık o
Korkma canım inşallah olur rabbim gönlüne göre versinFiltre kahve candır şaka bi yana canım kahbe çekti transferden önce içiyim bi fincanne demek hayatım hadi bana umut ver lütfen İnşallah rabbim sana pozitif bi sonuç mükemmel giden bi gebelik nasip etsin burdaki tüm arkadaşlarada inşallah hayırlı pozitif bol gebeli sonuçlar göstersin Rabbim
Ahahah Allah seni yaHadi topikce hemen uyuyalımda hemen sabah olsun o zaman
Ben güzel olacağına inanıyorum
Hastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur meselaHayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
Ya cidden her açıdan baktim itina ileAlla alla kızlar gerçekten anlamıyorum sizi
İnşallah silikte görsem göreyim deHadi bakalimmm bu sefer belkide cizgini sende gorebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?