Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.
Başkada birşey aklıma gelmedi hadi işin rast gitsin inşallahh dualarım seninle

İyi yolculuklar canm , senin icin guzel bir baslangic olsun

Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah sonuna kadar nasip olur inşallah Keseyi de kalp atışını da duyarız hayırlısı pazartesi kontrole gidicem nasip olursa
Valla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere

Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
Kuzum oncelikle hayırlı olsun sağlıkla git gel bebislerinle inşallah Kıbrıs'ın neresine gidiyorsunuz hangi hastane de transfer olucaksin?Benimki hastneyle karşılıklı redidans dı çok kolay oldu hep taksilerle gittik geldik zaten buraya göre orası ters degsiik gelebilir sana Ben 3 kere gittim .ilaçlarını bütün yaptığın sonuçları en çok da iç çamaşır ve pijama al onun dışında orada var zaten ama pahalı bilginiz olsun .alicagin ilaçların varsa buradan al gotur ben öyle yaptım doktorum yazdı yanımda da götüreceğim iğne ilaç ben aldım burdan

Yok kuzu gerek yok transfer de rahat bişey olsun yeter.
Otelde pijamayla takılırsın daha rahat oluyo diye dedim.
Transfer günü sana hiç bişey lazm olmuyor sudan başka

Valla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere
Ay kuzum inan bnde çok heyecanli ve meraklıyım bu konuda insalalh hersey yolundadır güzel sonuçlarla gelirim bende ikiz sanırım diye düşünüyorum ama belli olmaz yanıltabilir bizi pazartesi iple çekiyorum

Canım benim valla sizin desteğiniz olmasa sizden gelen güzel haberler olmasa gerçekten hiç hazır hissetmiyorum kendimi, tabiki Allahın takdiri Tabiki nasip ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım kendi adıma da iyiki varsınız hepiniz iyiki bı topikte karşılaşmışız sizinle. Dilerim yarın, yarın olmasa bile pazartrsi senin de güzel haberini alırız

Amin canım hepimiz mutlu olalım inşallah
Senin güzel haberinde yakın için rahat olsun

Canımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.
Başkada birşey aklıma gelmedi hadi işin rast gitsin inşallahh dualarım seninle
Çok sağol canım fitil yok geneli oral tablet ve iğne bir hafta içün günde birer tane yetecek kadar aldım bakalım bi ihtiyaç çıkarsa da yapacak bişey yok dağın başı değşl sonuçta alınır orda da teşekkür ederim canım

Kizlar ya ben hiç su icemiyorum ilaçlarla ancak ne yapicam delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…