- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.661
Canımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.Canlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
İyi yolculuklar canm , senin icin guzel bir baslangic olsunCanlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
Valla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfereÇok teşekkür ederim canım benimAmin inşallah sonuna kadar nasip olur inşallah Keseyi de kalp atışını da duyarız hayırlısı pazartesi kontrole gidicem nasip olursa
Kuzum oncelikle hayırlı olsun sağlıkla git gel bebislerinle inşallahHayırlı yolculuklar canım güle güle gidin bebeğinizi alın gelin inşallah
Pijaman olsun ilaçların olsun yeter canım yeme içme bulunur orda da
İnsallah yaaaaaa , Allahim nolurrrrrİnşallah silikte görsem göreyim de
Yok kuzu gerek yok transfer de rahat bişey olsun yeter.Hastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur mesela
Yarın güzel olcak canım yarın bile erken test için aslında ona bakarsanAhahah Allah seni ya
İnşallah bebeğimm bende tık yok ta gerçi
Evet aslında erken yinede yapacağımYarın güzel olcak canım yarın bile erken test için aslında ona bakarsan
Ay kuzum inan bnde çok heyecanli ve meraklıyım bu konuda insalalh hersey yolundadır güzel sonuçlarla gelirim bende ikiz sanırım diye düşünüyorum ama belli olmaz yanıltabilir bizi pazartesi iple çekiyorumValla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere
Yok kuzu yokYa cidden her açıdan baktim itina ile
Kesinlikle öyleEvet aslında erken yinede yapacağım
Mod düşürmek yok pazartesi de yaparız
Canım benim valla sizin desteğiniz olmasa sizden gelen güzel haberler olmasa gerçekten hiç hazır hissetmiyorum kendimi, tabiki Allahın takdiri Tabiki nasip ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım kendi adıma daKorkma canım inşallah olur rabbim gönlüne göre versin
Olmazsada hiç üzülme sağlık olsun yeterki yine yeniden yılmadan kalkılır.
Ama olur merak etme bak topik yine uğurlu geldi herkese sana da gelecek eminim bebeğini al biz hep burdayız senin testlerini bekliyoruz
Öldürmeyen acı güçlendirir beniKesinlikle öyle
Tabiki umut olur inşallah sana da rabbim nasip etsinValla senin sürecinide çok merak ediyorum donasyon olarak. İnşallah pazartrsi kese ve kalbi sağlılşa duyar görürsün, ben de daha umutlu hazırlanırım transfere
Valla bende artimed ciyimmm...Kaset test artık erken gebeliklere para vermem
Eşim almış ya marka filan demedim artimed almış
Amin canım hepimiz mutlu olalım inşallahCanım benim valla sizin desteğiniz olmasa sizden gelen güzel haberler olmasa gerçekten hiç hazır hissetmiyorum kendimi, tabiki Allahın takdiri Tabiki nasip ama hiç bu kadar umutlu olmamıştım kendi adıma daiyiki varsınız hepiniz iyiki bı topikte karşılaşmışız sizinle. Dilerim yarın, yarın olmasa bile pazartrsi senin de güzel haberini alırız
Eşim almış artık iyidir heralde seninki cıktıysa inşallah benimki de cıkarValla bende artimed ciyimmm...
Çok sağol canım fitil yok geneli oral tablet ve iğne bir hafta içün günde birer tane yetecek kadar aldım bakalımCanımm eğer fitil falan kullancaksan özellikle lutinus bol bol çamaşır al yanına çok fazla değiştirme ihtiyacı oluyor.
Başkada birşey aklıma gelmedihadi işin rast gitsin inşallahh dualarım seninle
Kizlar ya ben hiç su icemiyorum ilaçlarla ancak ne yapicam delircemHakkında hayırlısı olsun inşallah, su gibi geçsin sürecin
Transfer sonrasında, avakado, kabak çekirdeği, ceviz,badem, pastörize süt, kayısı, kuru üzüm..günde en az 2.5lt su , sebze yemekleri, et ve balık tükettim..
Aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?