- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.681
Çok teşekkür ederim Rabbim utandırmasın inşallah biziİyi yolculuklar canm , senin icin guzel bir baslangic olsun
Dün bile minicik bişey vardı ama secilmiyordu..Eşim almış artık iyidir heralde seninki cıktıysa inşallah benimki de cıkar
İçine biseyler koyup dene canim, meyve falan.Kizlar ya ben hiç su icemiyorum ilaçlarla ancak ne yapicam delircem
Artimed cok iyi test canim benim 14 olan beta degerimi cok net gostermisti testteEşim almış artık iyidir heralde seninki cıktıysa inşallah benimki de cıkar
Yok ya hayatta içemiyorum önceden limonlu su içerdim şimdi de çok içersem onu da sıkıntı olur diye korkuyorum .Ama normal asla içemiyorum hele şu 10 gündür doğru düzgün ilaçlarla ancak 1 bardak en kötü çok sıkıntı çekiyorum bu konudaİçine biseyler koyup dene canim, meyve falan.
Ben suyu çok severim normalde de çok içiyorum
Ben Lefkoşa da olucam canım Gynolifeda, kıbıçrısa üniversitedeyken gezi amaçlı gitmiştim bundan 7 sene önceydi galiba ayy ne çok olmuş yaşlanmışımKuzum oncelikle hayırlı olsun sağlıkla git gel bebislerinle inşallahKıbrıs'ın neresine gidiyorsunuz hangi hastane de transfer olucaksin?Benimki hastneyle karşılıklı redidans dı çok kolay oldu hep taksilerle gittik geldik zaten buraya göre orası ters degsiik gelebilir sana Ben 3 kere gittim .ilaçlarını bütün yaptığın sonuçları en çok da iç çamaşır ve pijama al onun dışında orada var zaten ama pahalı bilginiz olsun .alicagin ilaçların varsa buradan al gotur ben öyle yaptım doktorum yazdı yanımda da götüreceğim iğne ilaç ben aldım burdan
Tamam ozaman varsa kesin cıkar cıkmazsada yok demekDün bile minicik bişey vardı ama secilmiyordu..
Erken gebelik ne olduğunu anlayana kadar artımed üç dk da çıktı.
Aminnnn kuzum seninde pozitif haberlerini alacağız Rabb'im büyüktür
Tamam öyleyse bu test kesinArtimed cok iyi test canim benim 14 olan beta degerimi cok net gostermisti testte
Limonlu olmaz tansiyonu düşürür ..Yok ya hayatta içemiyorum önceden limonlu su içerdim şimdi de çok içersem onu da sıkıntı olur diye korkuyorum .Ama normal asla içemiyorum hele şu 10 gündür doğru düzgün ilaçlarla ancak 1 bardak en kötü çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
Ayy inşallah pozitifi görürsün bebişin sana sıkı sıkı tutunur benim de 8 Ocak test günümKübra okulu geçtim askere gidecek artık çocuklar1 sıfır fazla attın canikom senin ilk değer 1000 şimdi 10000 üstü maşallahı var pazartesi gittiğinde kalp kese ne varsa görürsün canım büyük ihtimalle sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yaaa sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin AllahAynı tarih transfer aynı gün embriyosu bende pozitiftimtebrikler
Evet canım ilk girişte sağ ya da sol tarafa yaslayarak ilerlet hatta jinekolojik muayene pozisyonunda yap ben parmağımla yapıyorum öncesinde iyicene yıkıyorum, aparat canımı acıtıyor çünküİlk giriste mi canim benimde cok tahris oldu canim cok acimaya basladi
Senin kan degerlerinin sonucu neydi canmAy kuzum inan bnde çok heyecanli ve meraklıyım bu konuda insalalh hersey yolundadır güzel sonuçlarla gelirim bende ikiz sanırım diye düşünüyorum ama belli olmaz yanıltabilir bizi pazartesi iple çekiyorum
Yaaaaa az kaldı transfereCanlar ben yarın kıbrıs yolcusuyum, ilk transferim olucaak hayırlısı ile pazartesi sürecim başlıyor tam anlamı ile dua edğn lütfen sperm toplama günü pazartesi inşallah sorunsuz sıkıntısızca bize sağlıklı embriyo olacak kadar sağlıklı spermi çıkar eşimin.Sonrasında bekleyiş 4 şubatta da transfer Allah ın izni ile. Şuan bavulları hazırladım yarın inşallah uçak saatğne kadar hızlıca bi temizlik toparlama yapıcam bebişlerle gelince ev dağınık olmasın diye.
Tavsiye edeceğiniz bişey var mı malüm transfer zamanı evimden uzak olucam şu bulunsa iyi olur diyeceğiniz benim ilk transferim olucak bilmiyorum bişey gerekir mi ne giysem iyi olur
Nur 18 ocakti transfer dimi seninde ayniyiz. Kan verdinmi canmYssa
Yaaa sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin Allah
Bende servet harcadım luzumsuzTamam öyleyse bu test kesin
Evet aynı günüz verdim kan 7. Gün 75.8Nur 18 ocakti transfer dimi seninde ayniyiz. Kan verdinmi canm
Canım şöyle söyliyim, benim dondurulmuş transfer olacaktı ama doktor birden bugün taze transfer yapalım dedi. Arkadaşımda kahvaltıdaydım.. oradan eve bile gitmeden üstümle başımla hastaneye gittim, transfer olurken zaten ameliyat giyisileri veriyorlar. 3-4 saat kalıp yine üstümü değiştirip eve döndüm.. hiçbirşey gerekmedi.. sadece suHastaneye pijama götürmeye gerek var mı canım ben rahat bol kıyafetler aldım yanıma ama tranafer günü giderken de yanıma götüreyim mi yani bi pijama aldım geve yatmalık ama omu hastanede giyemem normal otelde kalırke. Giymelil aldım transfer günü ne lazım olur mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?