Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Eşim almış artık iyidir heralde seninki cıktıysa inşallah benimki de cıkar
Dün bile minicik bişey vardı ama secilmiyordu..
Erken gebelik ne olduğunu anlayana kadar artımed üç dk da çıktı.
Aminnnn kuzum seninde pozitif haberlerini alacağız Rabb'im büyüktür

İçine biseyler koyup dene canim, meyve falan.
Ben suyu çok severim normalde de çok içiyorum
Yok ya hayatta içemiyorum önceden limonlu su içerdim şimdi de çok içersem onu da sıkıntı olur diye korkuyorum .Ama normal asla içemiyorum hele şu 10 gündür doğru düzgün ilaçlarla ancak 1 bardak en kötü çok sıkıntı çekiyorum bu konuda

Ben Lefkoşa da olucam canım Gynolifeda, kıbıçrısa üniversitedeyken gezi amaçlı gitmiştim bundan 7 sene önceydi galiba ayy ne çok olmuş yaşlanmışım oraya çok yabancı değilim de bu transfer olayına ilk işte inşallah bidaha gerek kalmadan anne olurum ilaçlarımı aldım koydum valize, pijama iç çamaşır da aldım bi kaç parça da kıyafet aldım. Yeter herhalde. Çok teşekkür ederim

Limonlu olmaz tansiyonu düşürür ..
Çilek vs koyabilirsin belki tadını değiştirir..
Zorla kendini, su şifadır..

Ayy inşallah pozitifi görürsün bebişin sana sıkı sıkı tutunur benim de 8 Ocak test günüm

Yaaaaa az kaldı transfere iyi yolculuklar canım Allah işlerini rastgetirsin

Ya karamel Latte listeye baktim simdi 21 ocaktan gerisi hiç netlesmemis gorunuyor , kimsede yok o emojiden , benide korkutuyosun ya , normal ozaman cikamamasi belkide ya

Canım şöyle söyliyim, benim dondurulmuş transfer olacaktı ama doktor birden bugün taze transfer yapalım dedi. Arkadaşımda kahvaltıdaydım.. oradan eve bile gitmeden üstümle başımla hastaneye gittim, transfer olurken zaten ameliyat giyisileri veriyorlar. 3-4 saat kalıp yine üstümü değiştirip eve döndüm.. hiçbirşey gerekmedi.. sadece su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…