- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.701
İnşallah. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Rabbim herkesin gönlüne göre versinHadi sağlıkla buyusun bebişin cnm
Maşallah canım sağlıcakla gelsin çizgilerin güzel net
Aminn inşallah darısı sizeMaşallah canım sağlıcakla gelsin çizgilerin güzel net
Öyle oluyor canım haklısın kaç dakika içinde belirdi 5. Gün embriyosuydu değil miAminn inşallah darısı sizehala şaka gibi rüya gibi geliyo inanamıyorum teste bakıp bakıp duruyorum
Evet 5. Gün embriyosuydu 1-2 dk içinde netleştiÖyle oluyor canım haklısın kaç dakika içinde belirdi 5. Gün embriyosuydu değil mi
Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Nice güzel günlerini göstersin inşallah. Darısı inşallah bizlere olsun. Rabbim aynı mutluluğu bizlerde yaşatsın.ne diceğimi ne yazcağımı bilemiyorım. Hayatımda İlk defa gördüm çift çizgi gördüm
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın. Allah bana 1 veriyorsa sizlere, isteyenlere 2 versin. Çok şükür gördük bugünleriCanım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin. Nice güzel günlerini göstersin inşallah. Darısı inşallah bizlere olsun. Rabbim aynı mutluluğu bizlerde yaşatsın.
Çok şükür gerçekten bin şükür. Maşallah bin kereAmin inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bu güzel duyguyu sizede yaşatsın. Allah bana 1 veriyorsa sizlere, isteyenlere 2 versin. Çok şükür gördük bugünleri
Sanki sizde bugün yapıcaktınız yanlış mı hatırlıyorumÇok şükür gerçekten bin şükür. Maşallah bin kere
Yok benim henüz 5. Günüm bugün. Benim erken test yapmaya çok cesaretim yok. Cuma günü sabah kan testi yaptıracağım inşallahSanki sizde bugün yapıcaktınız yanlış mı hatırlıyorum
Benimde bugün 5. Günümdü. Dayanamadım benYok benim henüz 5. Günüm bugün. Benim erken test yapmaya çok cesaretim yok. Cuma günü sabah kan testi yaptıracağım inşallah
Benimde bugün 5. Günümdü. Dayanamadım benerken olan testi yaptım hata falan olur diye kasetide yaptım
Canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
Bence sizden de güzel bi haber alabilirizharikasın maşallah aynı günlerimiz demek. Hayırlı haberlerimiz olur inşallah. Eşine söyledin mi
Yaaaa maşallah. Çol güzellCanımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinSabah ben de tekrarladım net pozitif gördüm çok şükür
Amin inşallahCanım maşallah sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?