- 8 Aralık 2016
- 231
- 288
- 103
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.721
Canım maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsinBenimde bugün 5. Günümdü. Dayanamadım benerken olan testi yaptım hata falan olur diye kasetide yaptım
Amin inşallahCanım maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin
Kuzum ama yakinlastirinca sanki cizgi varmis gibi , ya bizim gözler bozuldu hayali cizgiler görüyoruzKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Amin amin kuzumAmin inşallahhepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah
Benimde aynıKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Yok canım maalesef görünmüyo görünse çıplak gözle ben burda görürdümKuzum ama yakinlastirinca sanki cizgi varmis gibi , ya bizim gözler bozuldu hayali cizgiler görüyoruz
Yaa niye erken gebelik testi ile yapmadinKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Sen yapmamışmıydın canım hiç ilk testmiydiBenimde aynı
Kuzum sen 23ünde mi olmuştun transferini bazen hemen kana geçmiyormuş ya bence bekle kuzum , cani gönülden hissediyorum olacak kuzum , sende hiç negatif düşünmüyorumYok canım maalesef görünmüyo görünse çıplak gözle ben burda görürdüm
Olmadıgını biliyorum çünkü olsa cıkardı erken teste yapmıştım 5. Gün cıkmadı bunda silikte olsa cıkmalıydı artık erkeni kaseti kalmadıYaa niye erken gebelik testi ile yapmadin
Güzel dileklerin için teşekkür ederim ama buna inancım kalmadı maalesefKuzum sen 23ünde mi olmuştun transferini bazen hemen kana geçmiyormuş ya bence bekle kuzum , cani gönülden hissediyorum olacak kuzum , sende hiç negatif düşünmüyorum
Üzüldüm cnisim çok isterdim olmasını seninde ama olacak inşallah Rabbim en güzelini nasip etsin en yakın zamandaKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Ilk testim kuzumSen yapmamışmıydın canım hiç ilk testmiydi
Nasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınımÜzüldüm cnisim çok isterdim olmasını seninde ama olacak inşallah Rabbim en güzelini nasip etsin en yakın zamanda
Her zihnine gelen soruya cevap verirsen işin icinden çıkamazsın lütfen biraz sakince bekle canim belirtiler onlar bunlar negatifligi pozitifliği göstermez tamamen hayal etme kötüyü sürekli tmm miKızlar benim cuma günü kan değerim 7.günde 79 çıkmıştı bugün aksam aynı saatte yine vereceğim ama göğüslerimde ki şişkinlik sanki gecti şuan sızlamıyor kanamam da yok sadece mide ağrısı ve her an regl olacakmışım gibi birde sanki altıma yapıyormuşum gibi su gibi akıntı , pozitiften bir anda negatife dönmüş müdür bugün 9.günüm , moralim çok bozuluyor
İnşallah canım benim üzülmeIlk testim kuzumhayalet bile yok bende olsa cikacagini dusunuyorum ama Allahtan ümit kesilmez nasibimizde varsa geçde olsa çıkar inşAllah
Haklısın canım buda ngsliydi dimiNasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınım
Haklısın nasip işte güzelim ne diyeceksin vakti saati gelmesiNasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?