Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sağol canım sağol.
Ya orası öyle şükür ki yaşımız genç yumurta sperm var varda 5 senede de cok yorulduk maddiyatı gectim manevi olarak
Bak karşında duran ablan 18 senedir bekliyor 5 sene neki kendine gel ve tevekkülü bırakma 18 senede 9 tüp bebek maddi anlamda çok büyük paralar gitti ama manevi yönden hiç sorma eşim kalp spazmı geçirdi şeker tansiyon ne varsa çıktı eşimde kolay değil yani ama hala güçlü kalmaya çalışıyoruz ben o yokken çok ağlıyorum yanında ağlayınca kahroluyor dün çok ağladım gündüz akşam belli etmedim ama anladı mutsuzluğumdan sessizliğimden Hayat devam ediyor gülüp eğlensekte hep içimizde var bu eksiklik çok şükür kimseye muhtaç değiliz çevremde baskı yok ne eşimin tarafı ne benim tarafım hepsi başka şehirdeler hayatı yaşıyoruz geziyoruz yiyoz içiyoz Bi süreden sonra insan alışıyor artık biliyormusun elimizden geleni yaptık içim rahat vercek olan yüce ALLAH..

Kusura bakma tabiki senin yaşadıkların onca senede 5 sene neki cok haklısın sende
Nasip bu işler olmayınca olmuyor hersey yapılsa da.
bizde aynıyız takmıyoruz hemen yeni planlara koyuluyoruz ama içimiz öyle demiyor

O kadar haklısın ki zamanı var dmeekkki Allah en doğrusunu bilir ne diyelim başka da bişi diyemiyor zaten insan umutsuzluğa kapılma saece lütfen

Ya işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Bidaha yaptırmıcam gentik filan bitti tutarsa olursa öyle olsun yeter
Gülüm ben Dr uma çok yalvardım dedi ki Bülent traş hoca genetik testli yapıyor hep nolur sende bana yap diye yalvardııııım verdiği cevap SENİN PARAN ÇOKMU ÇOKMU ZENGİNSİN HAVAYA ATACAK KADAR ÇOKMU DEDİ.. Onlar para tuzağı kızım sırf daha çok kazanmak için alıyorlar o parayı dedi ozaman ın parası 6 sene önce 30 Bindi genetikli deneme düşün şuan nekadar hiç bilmiyorum Bana döndü senin yumurtan var eşinininde spermi ve her yeni çıkan bişeyi de sana uyguluyorum böyle deneyeceğiz şansın olsun dedi ve o günden sonra ben hiç genetik lafını ağzıma almadım ama sonrakiler de tutmayınca bizim genetikten var sorun dedik eşimle hep çünkü adam her yeni tedaviyi ilacı bende denedi bu son denediğim ARDIŞIK TRANSFER Hiç duydunmu 2 ocakta 2 tane 4 ocakta da 1 tane emriyo transferi oldum yani yeni transfer oldum evde 1 gün yattım ertesi gün gittim bidaha tranfsef oldum bende bunda çok umutluydum

Ya işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Canım genetiğe kızma yani olması gerekeni yapmış doktorun benim doğal oluyo çocuğum artık düşükler yüzünden yasak koydu doktorum hem NGS hem pgt yaptı
Bende eşimde sorun yokken sorunlu embriyolar geldi
Zorlandık 3 opu 4 trasfer iptaliyle NGS sonuçları beklemek felan gerçekten zordu bakalım bu ne olcak
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım

Haklısın gülüm benim içindekini yaşayan bilir 9 tüp bebek dedim ya diğer işlemleri bende saymadım 3 histeroskopi 2 laparoskopi tüp ameliyatı 3 dış gebelik 1 kürtaj rahime çizik Prp işlemi hepsi yapıldı bunların banada senin gibi ertesi günü araştırmaya başlıyorum bende bunu unutmaya çalışılıyor insan işte hep bir umut be gülüm yeni ne çıktı da biz denemedim diyoruz hafta içi Dr uma gitcem korkuyorum rahimde ağrı ve lekelenme geçmedi gidip muayene olmak istiyorum rand alıcam ve başka yol varmı onu tartışıcaz Kıbrısı istiyoruz eşim yeniden opu olmamı istemiyor artık..

Onu ilk kez duydum canım.
Ya sık düşük yaşayanlarda genetik güzel bi işlem sağlıklı bebeği bulmuş oluyorsunuz.
Bizede zamanında bi prof perinatolog embriyonun yapısı zarar görüyor biyopsi alınırken yaptırmayın yaşınız cok genç demişti.
Ama biz yinede yaptırdık sırf keşke demeyelim bide öyle deneyelim diye.
3 embriyo dan 2 göndermiştim 1 sağlıklı geldi oda buydu.
Geride 1 adet genetiksiz var onu göndermeden deneyeceğiz belkide o tutar

Kuzum doktorun İbrahim cem celik miydi. Bende umutluydum senden. Kıyamam sana vakti ve saatti gelmedikçe yaradan var ol demedikce kimse bir şey yapamaz. Negatiften sonra Rabbime teslim olarak teselli oldum. Rabbim verirsen senin şanindandir vermesen hikmetindendir. Vardır bildiğin diyerek. Kan ver günün gelince. Üzülme desemde boş üzülüyor insan. Ama yeni umutlarla ayağa kalkıyor insan.

İnşallah canım umarım öyle olur ama 9. Gün kan istedi doktor çarsamba günü kan vericem
İnşallah ummadığın anda müjdelerle çiçeklenirsin hiçbir şeyin garanti olmadığı bi süreç sadece Allah biliyor. Gönülden duam Rabbim seni Çarşamba günü hiç beklemezken müjdelendirsin canım benim

Merhaba bugün 5.günüm. Göğüslerim biraz şişti ama hiç acımıyor, çok nadiren sol kasıkta bir ağrı oluyor hemen geçiyor 2-3 saniye sonra. Buradaki belirtileri olan arkadaşları ve test sonuçlarını gördükçe sizler için çok sevinmeye kendim için de umutsuzluğa düşmeye başladım

Hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim ki artık yapacak gercekten bişey kalmamış sende de bende de
İmtihan dünyası işte rabbim mükâfâtını verecektir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…