- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.761
Bak karşında duran ablan 18 senedir bekliyor 5 sene neki kendine gel ve tevekkülü bırakma 18 senede 9 tüp bebek maddi anlamda çok büyük paralar gitti ama manevi yönden hiç sorma eşim kalp spazmı geçirdi şeker tansiyon ne varsa çıktı eşimde kolay değil yani ama hala güçlü kalmaya çalışıyoruz ben o yokken çok ağlıyorum yanında ağlayınca kahroluyor dün çok ağladım gündüz akşam belli etmedim ama anladı mutsuzluğumdan sessizliğimdenSağol canım sağol.
Ya orası öyle şükür ki yaşımız genç yumurta sperm var varda 5 senede de cok yorulduk maddiyatı gectim manevi olarak
İnşallah canım umarım öyle olur amaAllah hayırlısını nasip etsinben ümidimi kesmedim sen çok erken teste sarıldın yine umarım senın su uzuntunu bosa cıkaracak bır sonucla karsılasırsın 5 gun sonra
Vardı hepsi vardı ama hamileyken ki rahimde batma yanma hissi yoktu sadece ben ordan anlamıştımCanim peki senin varmiydi adet agrisi gibi agri gogus acisi ne bilim belirti sayabilecegin bisey
Rabbim daha iyisini daha daha güzelini nasip etsin tez zamanda inşallahNasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınım
Kusura bakma tabiki senin yaşadıkların onca senede 5 sene neki cok haklısın sendeBak karşında duran ablan 18 senedir bekliyor 5 sene neki kendine gel ve tevekkülü bırakma 18 senede 9 tüp bebek maddi anlamda çok büyük paralar gitti ama manevi yönden hiç sorma eşim kalp spazmı geçirdi şeker tansiyon ne varsa çıktı eşimde kolay değil yani ama hala güçlü kalmaya çalışıyoruz ben o yokken çok ağlıyorum yanında ağlayınca kahroluyor dün çok ağladım gündüz akşam belli etmedim ama anladı mutsuzluğumdan sessizliğimdenHayat devam ediyor gülüp eğlensekte hep içimizde var bu eksiklik çok şükür kimseye muhtaç değiliz çevremde baskı yok ne eşimin tarafı ne benim tarafım hepsi başka şehirdeler hayatı yaşıyoruz geziyoruz yiyoz içiyoz Bi süreden sonra insan alışıyor artık biliyormusun elimizden geleni yaptık içim rahat vercek olan yüce ALLAH..
Hayırlısı Allah’tanİnşallah canım umarım öyle olur ama9. Gün kan istedi doktor çarsamba günü kan vericem
Amin canım inşallahRabbim daha iyisini daha daha güzelini nasip etsin tez zamanda inşallah
Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederimHayırlısı Allah’tan
Hep dualarımdasın
O kadar haklısın ki zamanı var dmeekkki Allah en doğrusunu bilir ne diyelim başka da bişi diyemiyor zaten insan umutsuzluğa kapılma saece lütfenPgt liydi histereskopi yapıp rahime çizik bile atıldı.
Şaşırdıgım şeyde bu ya ben daha önce hamile kaldım hiç bunlar yapılmadan şimdi neden nerde eksik vardı
Parama mı yanayım umutlarıma mı çok yıprandık artık 4 deneme 3 opu kürtajlar histerskopiler harcadığım parayı söylemiyorum bile.
Sorun ne sadece azospermi bende de bişey yok yani cok ilginç çok
Gülüm ben Dr uma çok yalvardım dedi ki Bülent traş hoca genetik testli yapıyor hep nolur sende bana yap diye yalvardııııım verdiği cevap SENİN PARAN ÇOKMU ÇOKMU ZENGİNSİN HAVAYA ATACAK KADAR ÇOKMU DEDİ.. Onlar para tuzağı kızım sırf daha çok kazanmak için alıyorlar o parayı dedi ozaman ın parası 6 sene önce 30 Bindi genetikli deneme düşün şuan nekadar hiç bilmiyorum Bana döndü senin yumurtan var eşinininde spermi ve her yeni çıkan bişeyi de sana uyguluyorum böyle deneyeceğiz şansın olsun dedi ve o günden sonra ben hiç genetik lafını ağzıma almadım ama sonrakiler de tutmayınca bizim genetikten var sorun dedik eşimle hep çünkü adam her yeni tedaviyi ilacı bende denedi bu son denediğim ARDIŞIK TRANSFER Hiç duydunmu 2 ocakta 2 tane 4 ocakta da 1 tane emriyo transferi oldum yani yeni transfer oldum evde 1 gün yattım ertesi gün gittim bidaha tranfsef oldumYa işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Bidaha yaptırmıcam gentik filan bitti tutarsa olursa öyle olsun yeter
Tek söylediğimiz bu zaten canımO kadar haklısın ki zamanı var dmeekkki Allah en doğrusunu bilir ne diyelim başka da bişi diyemiyor zaten insan umutsuzluğa kapılma saece lütfen
Bemimde rahimde yanma vardı ama dünden beri yok hayırlısı belirtiler gitti gibi hissediyorumVardı hepsi vardı ama hamileyken ki rahimde batma yanma hissi yoktu sadece ben ordan anlamıştım
Canım genetiğe kızma yani olması gerekeni yapmış doktorun benim doğal oluyo çocuğum artık düşükler yüzünden yasak koydu doktorum hem NGS hem pgt yaptıYa işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Sağol canım. Darısı en kısa zamanda sana inşallahteşekkür ederim inşallah
Senide tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlersin
Haklısın gülüm benim içindekini yaşayan bilir 9 tüp bebek dedim ya diğer işlemleri bende saymadım 3 histeroskopi 2 laparoskopi tüp ameliyatı 3 dış gebelik 1 kürtaj rahime çizik Prp işlemi hepsi yapıldı bunların banada senin gibi ertesi günü araştırmaya başlıyorum bende bunu unutmaya çalışılıyor insan işte hep bir umut be gülüm yeni ne çıktı da biz denemedim diyoruz hafta içi Dr uma gitcem korkuyorum rahimde ağrı ve lekelenme geçmedi gidip muayene olmak istiyorum rand alıcam ve başka yol varmı onu tartışıcaz Kıbrısı istiyoruz eşim yeniden opu olmamı istemiyor artık..Kusura bakma tabiki senin yaşadıkların onca senede 5 sene neki cok haklısın sende
Nasip bu işler olmayınca olmuyor hersey yapılsa da.
bizde aynıyız takmıyoruz hemen yeni planlara koyuluyoruz ama içimiz öyle demiyor
Onu ilk kez duydum canım.Gülüm ben Dr uma çok yalvardım dedi ki Bülent traş hoca genetik testli yapıyor hep nolur sende bana yap diye yalvardııııım verdiği cevap SENİN PARAN ÇOKMU ÇOKMU ZENGİNSİN HAVAYA ATACAK KADAR ÇOKMU DEDİ.. Onlar para tuzağı kızım sırf daha çok kazanmak için alıyorlar o parayı dedi ozaman ın parası 6 sene önce 30 Bindi genetikli deneme düşün şuan nekadar hiç bilmiyorum Bana döndü senin yumurtan var eşinininde spermi ve her yeni çıkan bişeyi de sana uyguluyorum böyle deneyeceğiz şansın olsun dedi ve o günden sonra ben hiç genetik lafını ağzıma almadım ama sonrakiler de tutmayınca bizim genetikten var sorun dedik eşimle hep çünkü adam her yeni tedaviyi ilacı bende denedi bu son denediğim ARDIŞIK TRANSFER Hiç duydunmu 2 ocakta 2 tane 4 ocakta da 1 tane emriyo transferi oldum yani yeni transfer oldum evde 1 gün yattım ertesi gün gittim bidaha tranfsef oldumbende bunda çok umutluydum
Kuzum doktorun İbrahim cem celik miydi. Bende umutluydum senden. Kıyamam sana vakti ve saatti gelmedikçe yaradan var ol demedikce kimse bir şey yapamaz. Negatiften sonra Rabbime teslim olarak teselli oldum. Rabbim verirsen senin şanindandir vermesen hikmetindendir. Vardır bildiğin diyerek. Kan ver günün gelince. Üzülme desemde boş üzülüyor insan. Ama yeni umutlarla ayağa kalkıyor insan.Ya işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
İnşallah ummadığın anda müjdelerle çiçeklenirsin hiçbir şeyin garanti olmadığı bi süreç sadece Allah biliyor. Gönülden duam Rabbim seni Çarşamba günü hiç beklemezken müjdelendirsin canım benimİnşallah canım umarım öyle olur ama9. Gün kan istedi doktor çarsamba günü kan vericem
Hakkında hayırlısı olsun canım ne diyim ki artık yapacak gercekten bişey kalmamış sende de bende deHaklısın gülüm benim içindekini yaşayan bilir 9 tüp bebek dedim ya diğer işlemleri bende saymadım 3 histeroskopi 2 laparoskopi tüp ameliyatı 3 dış gebelik 1 kürtaj rahime çizik Prp işlemi hepsi yapıldı bunların banada senin gibi ertesi günü araştırmaya başlıyorum bende bunu unutmaya çalışılıyor insan işte hep bir umut be gülüm yeni ne çıktı da biz denemedim diyoruz hafta içi Dr uma gitcem korkuyorum rahimde ağrı ve lekelenme geçmedi gidip muayene olmak istiyorum rand alıcam ve başka yol varmı onu tartışıcaz Kıbrısı istiyoruz eşim yeniden opu olmamı istemiyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?