Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Haklısın canım buda ngsliydi dimi
Pgt liydi histereskopi yapıp rahime çizik bile atıldı.
Şaşırdıgım şeyde bu ya ben daha önce hamile kaldım hiç bunlar yapılmadan şimdi neden nerde eksik vardı
Parama mı yanayım umutlarıma mı çok yıprandık artık 4 deneme 3 opu kürtajlar histerskopiler harcadığım parayı söylemiyorum bile.
Sorun ne sadece azospermi bende de bişey yok yani cok ilginç çok

Nasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınım
Yaa bende cok merak etmistim sizi cok 5. Gun pozitif oldugunda cikiyor yaa ben 6. Gunde yaptim yoktu sali kan verecegim ve benimde sanirim yok su bi kac gun bile hamileymis gibi dusunmek guzeldi

Yaa bende cok merak etmistim sizi cok 5. Gun pozitif oldugunda cikiyor yaa ben 6. Gunde yaptim yoktu sali kan verecegim ve benimde sanirim yok su bi kac gun bile hamileymis gibi dusunmek guzeldi
Hayırlısı olsun canım.
Ben hep 5. Gün 6. Gün öğrenmiştim varsa cıkıyo yani

Ilk denemem oldugu icin gercekten kesin gibi bakiyodum bu sabah cift cizgi gorecegimden de emindim nerdeyse ondan bi hayal kirikligi oldu ama taze transferlerde biraz daha geç çikabiliyormuş en azindan 1 2 gun öyle avutayim kendimi
Yani bekle bakalım birde ilkler genelde tutmuyo aslında.
Benim de ilkim tutmamıştı ikinci tutmuştu nasibin ordadır belki

Kızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Canım benim herşey de var bir hayır kan testini bekle bakalım benim tüm belirtiler vardı bak olmadı Allahın taktiri gülüm benim Dr um hep şunu derdi yumurta varsa sperm varsa hala şansınız var sizinde öyle senin yaşın benden ufak onun için üzülmek yok

O kadae haklısın ki.. Rabbim içine ferahlık versin Bizlerinde sınavı buymuş ne desek bos gelecek sana şuan ama gerçekten küçükte olsa ihtimalimiz var en azindan daha test günümüze var o yüzden tamamen bırakma kendini lütfenn

Çok sevindim hayırlı olsun bana da umut oldun direniyorum test almamak için
Al yap valla bi rahatlama geliyo çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağol canım sağol.
Ya orası öyle şükür ki yaşımız genç yumurta sperm var varda 5 senede de cok yorulduk maddiyatı gectim manevi olarak

Nasip değilmiş olmadı çok şaşkınım sadece neden olmadığına onca şey yapıldı ince ince elendi hersey cok şaşkınım
Aaaa gülüm senin bu pgt li denemeydi demi demekki genetikten sıkıntı yokmuş onu anladım ben olsaydı bu tutardı kesin valla ne düşünceğimi bilemedim be ablam bu araştırmalı olandı ondan sen şuan çok şaşırdın haklı olarak

Yok kafam rahat olmadığına eminim artık olsa ben hissederdim ilaçlarıma devam edip test gününe kadar bekleyeceğim tabi ama en azından olmadıgını bilip normal hayatıma dönücem

Ya işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Bidaha yaptırmıcam gentik filan bitti tutarsa olursa öyle olsun yeter

Ya işte ona deliriyorum ya genetiksizler tutmuştu bu tutmadı bile.olacagına okadar emindik ki
Bidaha yaptırmıcam gentik filan bitti tutarsa olursa öyle olsun yeter
Allah hayırlısını nasip etsin ben ümidimi kesmedim sen çok erken teste sarıldın yine umarım senın su uzuntunu bosa cıkaracak bır sonucla karsılasırsın 5 gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…