- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.781
Sana bişey söyleyeyim mi bende eşimde sorun yokken biz genetikli yaptık ama iyiki yapmışız bazen bizde olmasa da embriyoda oluyo bunu net gördük zaten keşke dinlemeseydin doktorunuGülüm ben Dr uma çok yalvardım dedi ki Bülent traş hoca genetik testli yapıyor hep nolur sende bana yap diye yalvardııııım verdiği cevap SENİN PARAN ÇOKMU ÇOKMU ZENGİNSİN HAVAYA ATACAK KADAR ÇOKMU DEDİ.. Onlar para tuzağı kızım sırf daha çok kazanmak için alıyorlar o parayı dedi ozaman ın parası 6 sene önce 30 Bindi genetikli deneme düşün şuan nekadar hiç bilmiyorum Bana döndü senin yumurtan var eşinininde spermi ve her yeni çıkan bişeyi de sana uyguluyorum böyle deneyeceğiz şansın olsun dedi ve o günden sonra ben hiç genetik lafını ağzıma almadım ama sonrakiler de tutmayınca bizim genetikten var sorun dedik eşimle hep çünkü adam her yeni tedaviyi ilacı bende denedi bu son denediğim ARDIŞIK TRANSFER Hiç duydunmu 2 ocakta 2 tane 4 ocakta da 1 tane emriyo transferi oldum yani yeni transfer oldum evde 1 gün yattım ertesi gün gittim bidaha tranfsef oldumbende bunda çok umutluydum
Hergün olmaz zaten canım inşallah pozitiftir bence olmuştur seninBemimde rahimde yanma vardı ama dünden beri yok hayırlısı belirtiler gitti gibi hissediyorum
Bak o tutacak ve şaşırtacak sizi görde bak bikaç ay rahim dinlendirme yap hemen dene canım Allah nasip etsin onu gülüm benimOnu ilk kez duydum canım.
Ya sık düşük yaşayanlarda genetik güzel bi işlem sağlıklı bebeği bulmuş oluyorsunuz.
Bizede zamanında bi prof perinatolog embriyonun yapısı zarar görüyor biyopsi alınırken yaptırmayın yaşınız cok genç demişti.
Ama biz yinede yaptırdık sırf keşke demeyelim bide öyle deneyelim diye.
3 embriyo dan 2 göndermiştim 1 sağlıklı geldi oda buydu.
Geride 1 adet genetiksiz var onu göndermeden deneyeceğiz belkide o tutar
Yok canım eski doktorum cem çelikti.Kuzum doktorun İbrahim cem celik miydi. Bende umutluydum senden. Kıyamam sana vakti ve saatti gelmedikçe yaradan var ol demedikce kimse bir şey yapamaz. Negatiften sonra Rabbime teslim olarak teselli oldum. Rabbim verirsen senin şanindandir vermesen hikmetindendir. Vardır bildiğin diyerek. Kan ver günün gelince. Üzülme desemde boş üzülüyor insan. Ama yeni umutlarla ayağa kalkıyor insan.
Amin ablacığım cok teşekkür ederimBak o tutacak ve şaşırtacak sizi görde bak bikaç ay rahim dinlendirme yap hemen dene canım Allah nasip etsin onu gülüm benim
Bence belirtilere takılma bende tüm belirtiler vardı negatif sonucMerhaba bugün 5.günüm. Göğüslerim biraz şişti ama hiç acımıyor, çok nadiren sol kasıkta bir ağrı oluyor hemen geçiyor 2-3 saniye sonra. Buradaki belirtileri olan arkadaşları ve test sonuçlarını gördükçe sizler için çok sevinmeye kendim için de umutsuzluğa düşmeye başladım
Allah razı olsun kuzumm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim gerçekten moral oldunuz banaİnşallah ummadığın anda müjdelerle çiçeklenirsin hiçbir şeyin garanti olmadığı bi süreç sadece Allah biliyor. Gönülden duam Rabbim seni Çarşamba günü hiç beklemezken müjdelendirsin canım benim
Sonrakiler tutmayınca bunda özellikle artık emriyoya bağladık canım çünkü 9 kez birinde tutmazsa birinde tutardı dimi bidaha denersem pgt li isticem bakalım ama biz kıbrıs yumurta donosyonu nu düşünüyoruz artık çünkü benim Piskolojim artık kaldırmıyorSana bişey söyleyeyim mi bende eşimde sorun yokken biz genetikli yaptık ama iyiki yapmışız bazen bizde olmasa da embriyoda oluyo bunu net gördük zaten keşke dinlemeseydin doktorunu
Benim doktorum canım doktorum mükemmel bir insan
Hayırlısıyla bir dahaki denemede olur inşBence belirtilere takılma bende tüm belirtiler vardı negatif sonuc
Rabbim cektiklerimizin mükâfatını elbette bir gün verecek. Şu an doktorun kimYok canım eski doktorum cem çelikti.
Şimdi medicalparktayım.
Öyle güzel yazmışsın ki Allah razı olsun inancım tam çok şükür vermediyse de benim için hayırlı olandır eminim
Aynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.Rabbim cektiklerimizin mükâfatını elbette bir gün verecek. Şu an doktorun kim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım dualarım seninleAllah razı olsun kuzumm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana
Pozitif haberleriyle sevindiklerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canım dualarım seninle
Benimde eski doktorum cem çelikti şimdi özel bir muaynehanede denedimYok canım eski doktorum cem çelikti.
Şimdi medicalparktayım.
Öyle güzel yazmışsın ki Allah razı olsun inancım tam çok şükür vermediyse de benim için hayırlı olandır eminim
Bakalım kısmet herşeyin hayırlısı diyelimHergün olmaz zaten canım inşallah pozitiftir bence olmuştur senin
Cem beyde 4 senem gecti benim 3 denem yaptım orada iyi kötü hamile kalmıştım yineBenimde eski doktorum cem çelikti şimdi özel bir muaynehanede denedim
Yok cem beyde genetik olarak ebryolarım yerleştirmeye uygun değildi yerleştirme yapmadı afedersin göt gibi kaldım işlemler bitinceCem beyde 4 senem gecti benim 3 denem yaptım orada iyi kötü hamile kalmıştım yine
Senin orda hiç mi olmadı?
Çok üzgünüm canımYok cem beyde genetik olarak ebryolarım yerleştirmeye uygun değildi yerleştirme yapmadı afedersin göt gibi kaldım işlemler bitince
Rabbim hayırlı zamanda, gönlündeki güzel sonuçlarla karşılaştırsın , evet meşakkatli bir yol ama devam etmeye değerAllah razı olsun kuzumm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana
Pozitif haberleriyle sevindiklerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın
Evet öyle oluyor ama ben çok umutlandim kesin gebeyim dedim. Sonra büyük yıkım yaşadım. İnşallah sen gebesindir güzel haberlerini bekliyorumHayırlısıyla bir dahaki denemede olur inş
Öyle mi diyorsunuz yine de takılıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?