Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sana bişey söyleyeyim mi bende eşimde sorun yokken biz genetikli yaptık ama iyiki yapmışız bazen bizde olmasa da embriyoda oluyo bunu net gördük zaten keşke dinlemeseydin doktorunu
Benim doktorum canım doktorum mükemmel bir insan

Bak o tutacak ve şaşırtacak sizi görde bak bikaç ay rahim dinlendirme yap hemen dene canım Allah nasip etsin onu gülüm benim

Yok canım eski doktorum cem çelikti.
Şimdi medicalparktayım.
Öyle güzel yazmışsın ki Allah razı olsun inancım tam çok şükür vermediyse de benim için hayırlı olandır eminim

Bence belirtilere takılma bende tüm belirtiler vardı negatif sonuc

Allah razı olsun kuzumm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana
Pozitif haberleriyle sevindiklerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın

Sonrakiler tutmayınca bunda özellikle artık emriyoya bağladık canım çünkü 9 kez birinde tutmazsa birinde tutardı dimi bidaha denersem pgt li isticem bakalım ama biz kıbrıs yumurta donosyonu nu düşünüyoruz artık çünkü benim Piskolojim artık kaldırmıyor

Rabbim cektiklerimizin mükâfatını elbette bir gün verecek. Şu an doktorun kim
Aynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.
Ben ondan tutmadıgını düşünüyorum yanlış zamanda transfer oldum ben bence.

Allah razı olsun kuzumm güzel dilekleriniz için çok tesekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana
Pozitif haberleriyle sevindiklerimiz de sağlıkla kucaklarına alsın
Rabbim hayırlı zamanda, gönlündeki güzel sonuçlarla karşılaştırsın , evet meşakkatli bir yol ama devam etmeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…