- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.801
Canım Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. O ol dediği an olur. Eğer sana anne olma duası ettiriyorsa olacaksındır inşallah. O kapısına geleni boş çevirmez. Ama vakti zamanı vardır. Belki bebek için, belki senin için belki eşin için bekletiyordur. En iyiyi O bilir. Ve O bizim iyiliğimizi ister. Bak Yunus suresinde diyor ki Allah “Şüphe yok ki Allah, insanlara hiçbir suretle zulmetmez, fakat insanlar, kendi kendilerine zulmederler.” O yüzden üzme kendini. Vardır bir hayır. Şunu unutma “Şüphesiz Rabbim(iz) çok merhametlidir ve kullarını çok sever." (Hud suresi). Onun sevgisine, büyüklüğüne sığın, güven. Rabbim en güzel zamanda verecektir inşallah.Aynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.
Ben ondan tutmadıgını düşünüyorum yanlış zamanda transfer oldum ben bence.
Bu arada sabah saat 6 da test yapmıştım hiç çizgi yoktu 5 dakka beklemiştim test bozuk sandım şimdi uyanınca teste bidaha baktım iki çizgi var ama testin üzerinde diyoduki bir saat sonra sonuç ilkinden farklı çıkarsa dikkate almayınYok cem beyde genetik olarak ebryolarım yerleştirmeye uygun değildi yerleştirme yapmadı afedersin göt gibi kaldım işlemler bitince
Amin canım inşallahRabbim hayırlı zamanda, gönlündeki güzel sonuçlarla karşılaştırsın , evet meşakkatli bir yol ama devam etmeye değer
Sen yarın bidaha yap canımBu arada sabah saat 6 da test yapmıştım hiç çizgi yoktu 5 dakka beklemiştim test bozuk sandım şimdi uyanınca teste bidaha baktım iki çizgi var ama testin üzerinde diyoduki bir saat sonra sonuç ilkinden farklı çıkarsa dikkate almayınbende dikkate almıyım dimi
Malesef cidden manevi olarak bitmiştim 3 sene ara verdim o yüzden denemedimÇok üzgünüm canım
Öylesi de cok zordur eminim
Tamam yarın sabah tekrar denerimSen yarın bidaha yap canım
Sen negatifi gördüğüm gün umudum oldun çok destek çıktın. Sende umudunu yitirmeSonrakiler tutmayınca bunda özellikle artık emriyoya bağladık canım çünkü 9 kez birinde tutmazsa birinde tutardı dimi bidaha denersem pgt li isticem bakalım ama biz kıbrıs yumurta donosyonu nu düşünüyoruz artık çünkü benim Piskolojim artık kaldırmıyor
Gözlerim dolu dolu okudum bu yazdıgınıCanım Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. O ol dediği an olur. Eğer sana anne olma duası ettiriyorsa olacaksındır inşallah. O kapısına geleni boş çevirmez. Ama vakti zamanı vardır. Belki bebek için, belki senin için belki eşin için bekletiyordur. En iyiyi O bilir. Ve O bizim iyiliğimizi ister. Bak Yunus suresinde diyor ki Allah “Şüphe yok ki Allah, insanlara hiçbir suretle zulmetmez, fakat insanlar, kendi kendilerine zulmederler.” O yüzden üzme kendini. Vardır bir hayır. Şunu unutma “Şüphesiz Rabbim(iz) çok merhametlidir ve kullarını çok sever." (Hud suresi). Onun sevgisine, büyüklüğüne sığın, güven. Rabbim en güzel zamanda verecektir inşallah.
Canım transfer öncesi yapıyor benim Dr da o sonuca göre transfer yapışıyor progesteron ve e 2 demi o tahlil 2 saatte çıkıyor benimde yapılmıştıAynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.
Ben ondan tutmadıgını düşünüyorum yanlış zamanda transfer oldum ben bence.
Neden yumurta donosyonu sende sorun yokki bence önce ngsli deneSonrakiler tutmayınca bunda özellikle artık emriyoya bağladık canım çünkü 9 kez birinde tutmazsa birinde tutardı dimi bidaha denersem pgt li isticem bakalım ama biz kıbrıs yumurta donosyonu nu düşünüyoruz artık çünkü benim Piskolojim artık kaldırmıyor
Yapılması gerekiyor zaten mantıklı olanda o.Canım transfer öncesi yapıyor benim Dr da o sonuca göre transfer yapışıyor progesteron ve e 2 demi o tahlil 2 saatte çıkıyor benimde yapılmıştı
Canımsın senin durumun ne şuan okadar çok kişi varki yazıştığımız hatırlayamıyorumSen negatifi gördüğüm gün umudum oldun çok destek çıktın. Sende umudunu yitirme
Canım ne eşimde ne bende yok sebepsiz infertilite diye geçtik ama ne bileyim rezervim düştü şuanNeden yumurta donosyonu sende sorun yokki bence önce ngsli dene
Bencede maysa haklı madem genetikten şüphen var yumurtaların kendi yumurtanizla hucrelerinizle devam edin başkasınin yumurtası garanti değil ki ona da tonlarca para verceksiniz. Tutmayacahi varsa onlarda tutmaz rahimde çok önemli burdaCanım ne eşimde ne bende yok sebepsiz infertilite diye geçtik ama ne bileyim rezervim düştü şuan
Canım birde eşim istiyor orayı yeniden opu olmamı istemiyor zaten Amh değerim düştü 0.8 şuan bakalım bide genetik li deneme düşük yapılanlara daha çok yapılan işlem dimi öyle biliyorum benim hiç düşüğüm yok çünkü hiç tutmadıNeden yumurta donosyonu sende sorun yokki bence önce ngsli dene
Umarım yaEvet öyle oluyor ama ben çok umutlandim kesin gebeyim dedim. Sonra büyük yıkım yaşadım. İnşallah sen gebesindir güzel haberlerini bekliyorum
Sonucum pozitif ve akıntı aynı şekilde bende de oluyorKızlar benim cuma günü kan değerim 7.günde 79 çıkmıştı bugün aksam aynı saatte yine vereceğim ama göğüslerimde ki şişkinlik sanki gecti şuan sızlamıyor kanamam da yok sadece mide ağrısı ve her an regl olacakmışım gibi birde sanki altıma yapıyormuşum gibi su gibi akıntı , pozitiften bir anda negatife dönmüş müdür bugün 9.günüm , moralim çok bozuluyor
Maşallah canım, sağlıkla gelsin inşallah
Harika maşallah,Canımm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinSabah ben de tekrarladım net pozitif gördüm çok şükür
Benim amh sizinkinden çok daha düşük ve çok şükür pozitif çıktıCanım birde eşim istiyor orayı yeniden opu olmamı istemiyor zaten Amh değerim düştü 0.8 şuan bakalım bide genetik li deneme düşük yapılanlara daha çok yapılan işlem dimi öyle biliyorum benim hiç düşüğüm yok çünkü hiç tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?