- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.841
İkisinde de hayalet çizgiyi görüyorum canım hayırlısı bakalımGünaydın
Transferimin 8. Günü , bu kez sabahtan test yaptım yine bir hayalet çizgi var gibi.
Dün akşam yaptığım üstte olan
Bu sabah yaptığım altta.
1 şubata kadar test yapmayı da bırakma kararı verdim böyle var mı yok mu derken daha çok strese gireceğim belli
Bu Testlere Ne dersiniz kızlar
Sağol abla Allah razı olsunMaşallah canım, sağlıkla gelsin inşallah
Yüreğine sağlık canım benim napalım sınav bu işte bizimde sınıyor Rabbim bakalım kulum ne kadar sabırlı ve güçlü bakalım bana isyanda bulunacak mı diyor bazen insanın elinde olmadan içinden geçiriyor neden ben haketmeyenler de var bende neden yok diyor ( Allahım Affet Beni)Canım Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin. O ol dediği an olur. Eğer sana anne olma duası ettiriyorsa olacaksındır inşallah. O kapısına geleni boş çevirmez. Ama vakti zamanı vardır. Belki bebek için, belki senin için belki eşin için bekletiyordur. En iyiyi O bilir. Ve O bizim iyiliğimizi ister. Bak Yunus suresinde diyor ki Allah “Şüphe yok ki Allah, insanlara hiçbir suretle zulmetmez, fakat insanlar, kendi kendilerine zulmederler.” O yüzden üzme kendini. Vardır bir hayır. Şunu unutma “Şüphesiz Rabbim(iz) çok merhametlidir ve kullarını çok sever." (Hud suresi). Onun sevgisine, büyüklüğüne sığın, güven. Rabbim en güzel zamanda verecektir inşallah.
Canım ben bir kez normal yoldan hamile kaldım 9. Haftada kalp atışı sonlandı kürtaj oldum bidaha da gebelik olmadı eşim artık kıbrısta kararlı bunda etkisi olan bir arkadası var onlarda gidip orda yaptırdı ilk denemede oldu bebişleri ben ilk başta hiç ihtimal vermedim hayır olmaz asla dedim ama baktım ki çok istiyor gözlerime baka baka Kıbrısı deneyelim nolur dedi orda kararım değişti çünkü bu zamana kadar ben neresi dersem geldi orda denedik tüp bebeği sen nerde karar verdiysen orası dedi sanırım fedakarlık yapma sırası bende hee olur olmaz orası Allahın bileceği bişey ama birazda ben çok yoruldum onuda düşünüyor iğneler ilaçlar onlarıda düşünüyorum diyo bakalım hayırlısı bu hafta içi kendi Dr umuzla fikir alışverişi yapçaz büyük ihtimal bize artık genetikli deneyelim diyecekBencede maysa haklı madem genetikten şüphen var yumurtaların kendi yumurtanizla hucrelerinizle devam edin başkasınin yumurtası garanti değil ki ona da tonlarca para verceksiniz. Tutmayacahi varsa onlarda tutmaz rahimde çok önemli burda
Genetige yatırın o paraları daha iyi canınızdan kaninizdan olsun inşallah
Canım sen idrar testi yapmışmıydın Bi hatırlat unuttum valla hayırlısı olsun bozma moraliniKizlar benim kan testi sonucum 0.20 cikti saka gibi demi yaa valla guleyimmi ağlayayimmi bilemedim sanirim şok a girdim hic bir his yok
Rica ederim canım hadi hayırlısı olsunBen Lefkoşa da olucam canım Gynolifeda, kıbıçrısa üniversitedeyken gezi amaçlı gitmiştim bundan 7 sene önceydi galiba ayy ne çok olmuş yaşlanmışımoraya çok yabancı değilim de bu transfer olayına ilk işte inşallah bidaha gerek kalmadan anne olurum ilaçlarımı aldım koydum valize, pijama iç çamaşır da aldım bi kaç parça da kıyafet aldım. Yeter herhalde. Çok teşekkür ederim
Aynen zorlicam bı şekilde kuzum bakalimLimonlu olmaz tansiyonu düşürür ..
Çilek vs koyabilirsin belki tadını değiştirir..
Zorla kendini, su şifadır.
Alintiya ekledim dün yaptırdım test yüksek çıktı 10000Senin kan degerlerinin sonucu neydi canm
Saldım artık canım sadece şu kanıda verip dahada rahatlamayı bekliyorum.karamel Latte canım çok üzgünüm testte görmediğene ama idrar da çıkmayıp gidip kanda öğrenen de var bir umut. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin kolay şeyler atlatmadık
Yapmadım canım bana ilaçları kullanmak eziyet geliyor zaten negatif çıkarsa hiç kullanmak istemem heraldeSaldım artık canım sadece şu kanıda verip dahada rahatlamayı bekliyorum.
Sen naptın test yaptın mı?
Yaptim dun tek cizgi cikti sabah yine yaptim belki yanilmisim diye o da tek cizgi kan verdim 0.20Canım sen idrar testi yapmışmıydın Bi hatırlat unuttum valla hayırlısı olsun bozma moralini
Kaçıncı gününüzdüYaptim dun tek cizgi cikti sabah yine yaptim belki yanilmisim diye o da tek cizgi kan verdim 0.20
Insan oyle hissediyor maalesef suan bile birakasim var doktor bir gece daha bekle dediYapmadım canım bana ilaçları kullanmak eziyet geliyor zaten negatif çıkarsa hiç kullanmak istemem heralde
Yapma ozaman canım modunu düşürme.Yapmadım canım bana ilaçları kullanmak eziyet geliyor zaten negatif çıkarsa hiç kullanmak istemem heralde
Bugun 10.günüm canim normalde test günum yarindiKaçıncı gününüzdü
Benim daha 6. Günüm negatifim benim bile bırakasım var ama mecbur kullanıcamInsan oyle hissediyor maalesef suan bile birakasim var doktor bir gece daha bekle dedi
1 günde ne değişicek ki doktorda saçmalamış bence normalde 10. Gün kan verdiriyolar genelde bıraktırabilirdi ilaçlarıBugun 10.günüm canim normalde test günum yarindi
Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devamAynur erşahin canım bahceci ile işleyiş ilaçlar tamamen aynıydı tek fark kadın transfer öncesi e2 ve progesteron hormonu kontrolü yapmıyordu kendisi gerek görmüyormuş.
Ben ondan tutmadıgını düşünüyorum yanlış zamanda transfer oldum ben bence.
Başka hiç bi sebep yok önümüzde ben onda olmadıgını düşünüyorum kesinlikle.Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devaminan ki içim cız etti ama olacagını o kadar iyi bılıyorum ki sadece biraz daha zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?