Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İkisinde de hayalet çizgiyi görüyorum canım hayırlısı bakalım

Yüreğine sağlık canım benim napalım sınav bu işte bizimde sınıyor Rabbim bakalım kulum ne kadar sabırlı ve güçlü bakalım bana isyanda bulunacak mı diyor bazen insanın elinde olmadan içinden geçiriyor neden ben haketmeyenler de var bende neden yok diyor ( Allahım Affet Beni)

Canım ben bir kez normal yoldan hamile kaldım 9. Haftada kalp atışı sonlandı kürtaj oldum bidaha da gebelik olmadı eşim artık kıbrısta kararlı bunda etkisi olan bir arkadası var onlarda gidip orda yaptırdı ilk denemede oldu bebişleri ben ilk başta hiç ihtimal vermedim hayır olmaz asla dedim ama baktım ki çok istiyor gözlerime baka baka Kıbrısı deneyelim nolur dedi orda kararım değişti çünkü bu zamana kadar ben neresi dersem geldi orda denedik tüp bebeği sen nerde karar verdiysen orası dedi sanırım fedakarlık yapma sırası bende hee olur olmaz orası Allahın bileceği bişey ama birazda ben çok yoruldum onuda düşünüyor iğneler ilaçlar onlarıda düşünüyorum diyo bakalım hayırlısı bu hafta içi kendi Dr umuzla fikir alışverişi yapçaz büyük ihtimal bize artık genetikli deneyelim diyecek

Rica ederim canım hadi hayırlısı olsun başka biseye gerek yok zaten

Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devam inan ki içim cız etti ama olacagını o kadar iyi bılıyorum ki sadece biraz daha zaman

Kuzum ondan mı sence? Canım ne dicegımı bılmıyorum cok umutluydum ama yılmıcsz yola devam inan ki içim cız etti ama olacagını o kadar iyi bılıyorum ki sadece biraz daha zaman
Başka hiç bi sebep yok önümüzde ben onda olmadıgını düşünüyorum kesinlikle.
Bizde olacak diye düşünürken böyle yere çakıldık
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…