Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Rabbim inşallah ummadığın anda sağlıkla versin kuzum..
Bunun cevabı sadece vakti saati gelmediği oluyor..
İnşallah gününe kadar değişir bu arada böyle şeyler çok okuduk burda

Günaydın

Transferimin 8. Günü , bu kez sabahtan test yaptım yine bir hayalet çizgi var gibi.

Dün akşam yaptığım üstte olan
Bu sabah yaptığım altta.

1 şubata kadar test yapmayı da bırakma kararı verdim böyle var mı yok mu derken daha çok strese gireceğim belli

Bu Testlere Ne dersiniz kızlar

Eklentiler

• 91056A78-4ED5-4C3A-B954-0438045AE561.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 100
Üzülmek için çok erken .
Ben pozitif gördüm benim bile göğüslerim çok agrimiyor, biraz şişti sadece, birazda regl ağrım var..
Rabbim inşallah sağlıkla pozitif göstersin

Bence kan ver daha iyi günün gelmiş zaten burda birçoğunun testi koyu çıkmadı ama değer yüksekti

Ayy inşallah canım inşallah İki kat koyulaşmış gibi inşallah böyle devam eder Çarşamba kan vericem artık bi daha yapsan mı yoksa kanda mı görsem değeri yani yeterli mi bilemedim
Senin ilk gün zaten çok çok silikti şuan gayet belli , yani çok da kafa karistirmaya gerek yok bence ya idrar ile..
Sabah bende yaptım dün ve bugünkü iki testte aynı gibi
Birdaha yapmiycam o yüzden.. sağlıkla ilerlesin ve kucaklarimiza allaim aminn..
Darısı burdaki tüm kardeşlerime

Eklentiler

• IMG_20230129_104046.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 91
Çizgi var canım ben görüyorum idrardaki yoğunluğa göre netliği az çıkmıştır çok takılma

Cnm beta 48 saatnde atak yapiyor o yüzden zaten testin birgunde degismeyebilir herkesin 3 er kat artmaz değeri artsada idrara geçmez hemen o şekilde 2 günde bir yapmak daha iyi zaten kanı bekle bencede güzel cikacaktir

Canım ikisinde de görünüyor..
Testlerin algılaması farklı oluyor..
Burda MaviHayallerim arkadaşımın da çok silikti testi ama değeri yüksek çıktı..
En iyisi kan ile takip
Bozma moralini

Sonucu aldık yeterli aslında dikkat etmeye bol bol duaya devam testlere son o zaman Testlerin içinde yazmışlar "beta oranını tespit edemez yalnızca idrardaki miktara göre koyuluğu değişir" koyulukları da gayet iyi kuzum

Rabbime duam bu yazıyı gören okuyan herkese tez vakitte müjdeler versin mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallah

Cnm beta 48 saatnde atak yapiyor o yüzden zaten testin birgunde degismeyebilir herkesin 3 er kat artmaz değeri artsada idrara geçmez hemen o şekilde 2 günde bir yapmak daha iyi zaten kanı bekle bencede güzel cikacaktir
Evet bende o yüzden salı kan vercem zaten bı daha yapmiycam sağlıkla ilerlesin ve dünyamıza gelsin diye dua ediyorum
Amin kuzum Allah razı olsun

Evet oda var az Damlatsan mesela o bile etkiliyor
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
İsteyen herkese de tez vakitte nasip etsin

İnşallah canım moral bozmayacağım şurada 3 gün kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…