- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.821
Rabbim inşallah ummadığın anda sağlıkla versin kuzum..Pgt liydi histereskopi yapıp rahime çizik bile atıldı.
Şaşırdıgım şeyde bu ya ben daha önce hamile kaldım hiç bunlar yapılmadan şimdi neden nerde eksik vardı
Parama mı yanayım umutlarıma mı çok yıprandık artık 4 deneme 3 opu kürtajlar histerskopiler harcadığım parayı söylemiyorum bile.
Sorun ne sadece azospermi bende de bişey yok yani cok ilginç çok
Ayy inşallah canım inşallahHarika maşallah,
Sağlıkla gelsin canimmm
Üzülmek için çok erken .Merhaba bugün 5.günüm. Göğüslerim biraz şişti ama hiç acımıyor, çok nadiren sol kasıkta bir ağrı oluyor hemen geçiyor 2-3 saniye sonra. Buradaki belirtileri olan arkadaşları ve test sonuçlarını gördükçe sizler için çok sevinmeye kendim için de umutsuzluğa düşmeye başladım
Bence kan ver daha iyi günün gelmiş zaten burda birçoğunun testi koyu çıkmadı ama değer yüksektiGünaydın
Transferimin 8. Günü , bu kez sabahtan test yaptım yine bir hayalet çizgi var gibi.
Dün akşam yaptığım üstte olan
Bu sabah yaptığım altta.
1 şubata kadar test yapmayı da bırakma kararı verdim böyle var mı yok mu derken daha çok strese gireceğim belli
Bu Testlere Ne dersiniz kızlar
Senin ilk gün zaten çok çok silikti şuan gayet belli , yani çok da kafa karistirmaya gerek yok bence ya idrar ile..Ayy inşallah canım inşallahİki kat koyulaşmış gibi inşallah böyle devam eder Çarşamba kan vericem artık bi daha yapsan mı yoksa kanda mı görsem değeri yani yeterli mi bilemedim
Çizgi var canım ben görüyorum idrardaki yoğunluğa göre netliği az çıkmıştır çok takılmaGünaydın
Transferimin 8. Günü , bu kez sabahtan test yaptım yine bir hayalet çizgi var gibi.
Bu sabah yaptığım altta.
1 şubata kadar test yapmayı da bırakma kararı verdim böyle var mı yok mu derken daha çok strese gireceğim belli
Cnm beta 48 saatnde atak yapiyor o yüzden zaten testin birgunde degismeyebilir herkesin 3 er kat artmaz değeri artsada idrara geçmez hemen o şekilde 2 günde bir yapmak daha iyi zaten kanı bekle bencede güzel cikacaktirSenin ilk gün zaten çok çok silikti şuan gayet belli , yani çok da kafa karistirmaya gerek yok bence ya idrar ile..
Sabah bende yaptım dün ve bugünkü iki testte aynı gibi
Birdaha yapmiycam o yüzden.. sağlıkla ilerlesin ve kucaklarimiza allaimaminn..
Darısı burdaki tüm kardeşlerime
Canım ikisinde de görünüyor..Günaydın
Bu sabah yaptığım altta.
Amin canım inşallah
Olana kadar devam yılmak yok
Sonucu aldık yeterli aslında dikkat etmeye bol bol duaya devam testlere son o zamanSenin ilk gün zaten çok çok silikti şuan gayet belli , yani çok da kafa karistirmaya gerek yok bence ya idrar ile..
Sabah bende yaptım dün ve bugünkü iki testte aynı gibi
Birdaha yapmiycam o yüzden.. sağlıkla ilerlesin ve kucaklarimiza allaimaminn..
Darısı burdaki tüm kardeşlerime
Evet bende o yüzden salı kan vercem zaten bı daha yapmiycam sağlıkla ilerlesin ve dünyamıza gelsin diye dua ediyorumCnm beta 48 saatnde atak yapiyor o yüzden zaten testin birgunde degismeyebilir herkesin 3 er kat artmaz değeri artsada idrara geçmez hemen o şekilde 2 günde bir yapmak daha iyi zaten kanı bekle bencede güzel cikacaktir
Evet oda var az Damlatsan mesela o bile etkiliyorSonucu aldık yeterli aslında dikkat etmeye bol bol duaya devam testlere son o zamanTestlerin içinde yazmışlar "beta oranını tespit edemez yalnızca idrardaki miktara göre koyuluğu değişir" koyulukları da gayet iyi kuzum
Rabbime duam bu yazıyı gören okuyan herkese tez vakitte müjdeler versin mis kokulu evlatlar nasip etsin inşallah
Aminnnnn güzelimEvet bende o yüzden salı kan vercem zaten bı daha yapmiycam sağlıkla ilerlesin ve dünyamıza gelsin diye dua ediyorum
Amin kuzum Allah razı olsun
Amin canım çok aminEvet oda var az Damlatsan mesela o bile etkiliyor
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
İsteyen herkese de tez vakitte nasip etsin
İnşallah canım moral bozmayacağım şurada 3 gün kaldı zatenCnm beta 48 saatnde atak yapiyor o yüzden zaten testin birgunde degismeyebilir herkesin 3 er kat artmaz değeri artsada idrara geçmez hemen o şekilde 2 günde bir yapmak daha iyi zaten kanı bekle bencede güzel cikacaktir
Bu hafta içi Dr umla görüşme yapacağız bakalım ne diyecek canım ama eşim kıbrısta kararlıBenim amh sizinkinden çok daha düşük ve çok şükür pozitif çıktı
Bence hala enerjiniz varsa doktorunuzu değiştirip tekrar deneyebilirsiniz
Ahh umarım papatyam, moral oldun sağolCanım ikisinde de görünüyor..
Testlerin algılaması farklı oluyor..
BurdaMaviHayallerim arkadaşımın da çok silikti testi ama değeri yüksek çıktı..
En iyisi kan ile takip
Bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?