- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.861
Canım eğer şimdi gerçekten yoksa da değilmiş kısmet değilmiş, belkide henüz zamanı değilmiş, biliyorum kelimeler kifayetsiz şuan senin için, Allah sabrını artırsın sabrın sonunda mükafatını versin inşallah,Pgt liydi histereskopi yapıp rahime çizik bile atıldı.
Şaşırdıgım şeyde bu ya ben daha önce hamile kaldım hiç bunlar yapılmadan şimdi neden nerde eksik vardı
Parama mı yanayım umutlarıma mı çok yıprandık artık 4 deneme 3 opu kürtajlar histerskopiler harcadığım parayı söylemiyorum bile.
Sorun ne sadece azospermi bende de bişey yok yani cok ilginç çok
Artık doktoru dinleyeceğiz canım mecburInsan oyle hissediyor maalesef suan bile birakasim var doktor bir gece daha bekle dedi
Yok canım yapmıyorum salı günü iğnem var belki kan veririm sağlık ocağındaYapma ozaman canım modunu düşürme.
Daha günüme var oldugu için doktor bilmiyo canım bakalım ne diyecek duyuncaCanım eğer şimdi gerçekten yoksa da değilmiş kısmet değilmiş, belkide henüz zamanı değilmiş, biliyorum kelimeler kifayetsiz şuan senin için, Allah sabrını artırsın sabrın sonunda mükafatını versin inşallah,doktorun ne diyor önemli olan onun ne dediği
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsinYok canım yapmıyorum salı günü iğnem var belki kan veririm sağlık ocağında
Anladım canımBugun 10.günüm canim normalde test günum yarindi
Yani e2 degerı ne kadar olmalı tam bılmıyorum ama progesteron degerı artmış olması lazım düşük kalırsa rahım damarlaşmıyo niye bakmamış ki.. 3 çizgi var mıydı kuzum?Başka hiç bi sebep yok önümüzde ben onda olmadıgını düşünüyorum kesinlikle.
Bizde olacak diye düşünürken böyle yere çakıldık
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın canım
Hele bi de kan vee bakalım çıkmayan candan umut kesilmez derler. Rabbim güldürsün yüzünüDaha günüme var oldugu için doktor bilmiyo canım bakalım ne diyecek duyunca
Görüntüde vardı değerleri bilmiyorum.Yani e2 degerı ne kadar olmalı tam bılmıyorum ama progesteron degerı artmış olması lazım düşük kalırsa rahım damarlaşmıyo niye bakmamış ki.. 3 çizgi var mıydı kuzum?
Ah keşke eşime söylemiştim iki tane al diye bi tane almış yarın sabah tekrar yapıcamAaa şansınıza keşke bi tanede yedek alsaydınız tüh
Amin canım aminHele bi de kan vee bakalım çıkmayan candan umut kesilmez derler. Rabbim güldürsün yüzünü
Bana da bakılmadı ne E2 ne progestronGörüntüde vardı değerleri bilmiyorum.
Bakmıyormuş gerek görmüyorum diyomıs
Bi kaç gün daha dikkatli ol bence ağır bişry kaldırma en azından ne bilim ilaöları bırakma kan gününe kadar.Amin canım amin
Valla benim ümidim filan yok hayatıma devam etmeye başladım
Bakılması lazım işte canım en başından işleyiş yanlıştı bana göre.Bana da bakılmadı ne E2 ne progestron
Yarına daha net çıkar belkiAh keşke eşime söylemiştim iki tane al diye bi tane almış yarın sabah tekrar yapıcam
Yok ilaçları kullanıyorum ağır kaldırmicam yavas yavas işlerime bakarım ev göçtüBi kaç gün daha dikkatli ol bence ağır bişry kaldırma en azından ne bilim ilaöları bırakma kan gününe kadar.
E2 dediğin gibi çok önemli benim transferimi 5 gün erteledi. Yükselmemiş olsa iptal edecekti. Tsh hormonu bile çok önemli çoğu doktor bakmıyormuş çok şaşırdım.Bakılması lazım işte canım en başından işleyiş yanlıştı bana göre.
Benim daha önce bahcecide sırf e2 hormonum düşük diye 3 gün daha ertelenmişti transferim.
Eee bu neye göre yaptı transferi
Ben dirildim tekrardan ilk denemeyfi negatif sadece aynı merkezde mi başka yerde mi devam edeceğime karar veremiyorum . İstanbulda da değilimCanımsın senin durumun ne şuan okadar çok kişi varki yazıştığımız hatırlayamıyorum
Kız bi haftada mı ev göçtü sende canım bahane arama biliyom temizlik yaparak terapi yapmak amacın ama bekle çok iş güç yapma sen yinedeYok ilaçları kullanıyorum ağır kaldırmicam yavas yavas işlerime bakarım ev göçtü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?