Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım eğer şimdi gerçekten yoksa da değilmiş kısmet değilmiş, belkide henüz zamanı değilmiş, biliyorum kelimeler kifayetsiz şuan senin için, Allah sabrını artırsın sabrın sonunda mükafatını versin inşallah, doktorun ne diyor önemli olan onun ne dediği

Daha günüme var oldugu için doktor bilmiyo canım bakalım ne diyecek duyunca

Başka hiç bi sebep yok önümüzde ben onda olmadıgını düşünüyorum kesinlikle.
Bizde olacak diye düşünürken böyle yere çakıldık
İnşallah sen güzel sonuçlar alırsın canım
Yani e2 degerı ne kadar olmalı tam bılmıyorum ama progesteron degerı artmış olması lazım düşük kalırsa rahım damarlaşmıyo niye bakmamış ki.. 3 çizgi var mıydı kuzum?

E2 dediğin gibi çok önemli benim transferimi 5 gün erteledi. Yükselmemiş olsa iptal edecekti. Tsh hormonu bile çok önemli çoğu doktor bakmıyormuş çok şaşırdım.

Benimde 3. Gün embriyosunda 8.günüm bu sabah ilk defa midem bulandı ama kusma yok. Normalde çok midesi bulanan biride değilimdir ama insan midesinin bulanmasına bile sevinir oluyo valla böyle bi durumda artık ilaçlardan mı yoksa tesadüf mü onuda bilmiyorum sabrediyorum test için kızlar dualarınızda bana da yer verin ben hepimiz için dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…