Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar ikinci günumdeyim transferin lutinus mu yoksa başka bişey mi hafif bı yanma var belirti mi aramaliyim yoksa ilaç yan etkisimi ayrıca hafif de bı batma var sağ kaşıktan

Benimde dondurulmuş ve doğal siklus oldu..
E2, lh, progesteron ikinci kontrolde bakıldı.
transferden bir önce tekrar progesteron bakıldı canim..
Rabbim yolunu açık etsin

Bilmiyorum ya herseyden nem kapar olduk artık
Ben zaten herşeyden nem kapıyorum valla hiç belli olmuyor bu iş kumar gibi Allahım inşallah nasip eder dusun doktorum transfer yapılır dedi sıvı için %1 bıle ihimal varsa istemedım o kadar ihtimali bıle istemıyorum artık

E2 dediğin gibi çok önemli benim transferimi 5 gün erteledi. Yükselmemiş olsa iptal edecekti. Tsh hormonu bile çok önemli çoğu doktor bakmıyormuş çok şaşırdım.
Taze transferde mi dondurulmuş transferde mi bakılıyor e2 ye yoksa her ikisinde de mi canım? Mesela transfer zamanı kaç olması lazım

Amin canım amin
Valla benim ümidim filan yok hayatıma devam etmeye başladım
Bende ayni benim doktor 2 gun sonra yukselir diyor devam et ilaclara diyo 0.20 nin nesi yukselirse. Karamel latte canim kaderimiz boyle. Yikildigimiz yerden yine kalkmasini biliriz.

Ben dirildim tekrardan ilk denemeyfi negatif sadece aynı merkezde mi başka yerde mi devam edeceğime karar veremiyorum . İstanbulda da değilim
Hımm çok dr değişmekte iyi değil sil baştan yapıyor hepsi ben 6 senedir aynı Dr dayım sanırım artık bende denemicem gibi

Kız bi haftada mı ev göçtü sende canım bahane arama biliyom temizlik yaparak terapi yapmak amacın ama bekle çok iş güç yapma sen yinede
Ben onu negatiften sonra yaptım canım cam merdiven ne varsa silmiştim ama senin için daha erken dur Bi kan ver yarın ondan sonra belki gei yerleşecek anaaa

Bende ayni benim doktor 2 gun sonra yukselir diyor devam et ilaclara diyo 0.20 nin nesi yukselirse. Karamel latte canim kaderimiz boyle. Yikildigimiz yerden yine kalkmasini biliriz.
10. Gün 0.20 çıkıyor yükselir diyor Dr a bak be sihirli gücü falanmı varmış töbe yarabbim insanı üzmekten başka bişey yapmıyorlar dalga geçer gibi şaka mı bunlar ya

Benim hasimatom var tutmamasinin sebebi olabilir diyor doktorlarim yurtdisindaki doktorum hashimato oldugu i cin tutmadi diyor. Türkiyedeki doktorlarim baska birsey söylüyor. Bende vericem tekkrar beta 2 gun sonra

10. Gün 0.20 çıkıyor yükselir diyor Dr a bak be sihirli gücü falanmı varmış töbe yarabbim insanı üzmekten başka bişey yapmıyorlar dalga geçer gibi şaka mı bunlar ya
Yurtdisindaki doktorum hemen ilaci kes dedi burdakilerde bir mucize olur diyor dalga geciyorlar embiriliyolar sorunmuydu demiyoda

Canım bende de var troit ilacımı hiç kesmedim hemogram e2 progesteron bakılmıştı banada ilacına aynen devam dedi hemşire zaten bakılıyor sürekli değerlere dedi

Benim hasimatom var tutmamasinin sebebi olabilir diyor doktorlarim yurtdisindaki doktorum hashimato oldugu i cin tutmadi diyor. Türkiyedeki doktorlarim baska birsey söylüyor. Bende vericem tekkrar beta 2 gun sonra
Bu tiroit antikorları pozitif olanların 12. Haftaya kadar prednol kullanması gerektiğini okudum birde ben

Bu tiroit antikorları pozitif olanların 12. Haftaya kadar prednol kullanması gerektiğini okudum birde ben
Prednol kullandım 4mg sabah 1 akşam Bir hatta Dr uma yazdım dozu düşük gibi diye sanki drum da oda 8 mg düşük bir doz değil demişti Ne bilem herkes 16 mg kullanıyor da

Benimki hipotroidi yavaş çalışan dan canım eee peki ilacını kullanmıyormuydun ben kullanıyorum bekarlığımdan beri ya dozu az geliyor bize bilemedim sorcam işte gittiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…