- 12 Mart 2019
- 16.397
- 35.863
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.901
Bilmiyorum ya herseyden nem kapar olduk artıkKuzum benim tsh 2.50 idi 4 e kadar transfer yapıyoruz dedi doktorum.
Benimde dondurulmuş ve doğal siklus oldu..Ilk transferim tazeydi bana da bakilmisti ama 2. Baska doktor yapti o donmus transferdi dogal siklus yaptik onda hic bakmadi bu doktorum sasirdim bende sormadim da ama bi sonrakinde sorucam. Carsamba toplaticam bende bakalim insallah 3-4 tane cikar en szindan da tekrar toplatma derdim olmaz.
Ben zaten herşeyden nem kapıyorum valla hiç belli olmuyor bu iş kumar gibi Allahım inşallah nasip ederBilmiyorum ya herseyden nem kapar olduk artık
Taze transferde mi dondurulmuş transferde mi bakılıyor e2 ye yoksa her ikisinde de mi canım? Mesela transfer zamanı kaç olması lazımE2 dediğin gibi çok önemli benim transferimi 5 gün erteledi. Yükselmemiş olsa iptal edecekti. Tsh hormonu bile çok önemli çoğu doktor bakmıyormuş çok şaşırdım.
Bende ayni benim doktor 2 gun sonra yukselir diyor devam et ilaclara diyo 0.20 nin nesi yukselirse. Karamel latte canim kaderimiz boyle. Yikildigimiz yerden yine kalkmasini biliriz.Amin canım amin
Valla benim ümidim filan yok hayatıma devam etmeye başladım
Hımm çok dr değişmekte iyi değil sil baştan yapıyor hepsi ben 6 senedir aynı Dr dayım sanırım artık bende denemicem gibiBen dirildim tekrardan ilk denemeyfi negatif sadece aynı merkezde mi başka yerde mi devam edeceğime karar veremiyorum . İstanbulda da değilim
Ben onu negatiften sonra yaptım canım cam merdiven ne varsa silmiştim ama senin için daha erken dur Bi kan ver yarın ondan sonra belki gei yerleşecek anaaaKız bi haftada mı ev göçtü sende canım bahane arama biliyom temizlik yaparak terapi yapmak amacın ama bekle çok iş güç yapma sen yinede
10. Gün 0.20 çıkıyor yükselir diyor Dr a bak be sihirli gücü falanmı varmış töbe yarabbim insanı üzmekten başka bişey yapmıyorlar dalga geçer gibi şaka mı bunlar yaBende ayni benim doktor 2 gun sonra yukselir diyor devam et ilaclara diyo 0.20 nin nesi yukselirse. Karamel latte canim kaderimiz boyle. Yikildigimiz yerden yine kalkmasini biliriz.
Benim hasimatom var tutmamasinin sebebi olabilir diyor doktorlarim yurtdisindaki doktorum hashimato oldugu i cin tutmadi diyor. Türkiyedeki doktorlarim baska birsey söylüyor. Bende vericem tekkrar beta 2 gun sonraHeh işte aradığım yorum
Benim gravesim var tsh düşüktü yani ilaçlarla kontrol altına alındı 1 yılda.
Şimdi ben o süreçte ilacı bırakmıştım endokrin tarafından transfer den 3 hafta önce 2.65 cıkmıştı ama estrofem değiştirebilirdi hormonu belkide onda sıkıntı oldu bilmiyorum
Çarşamba onada baktırıcam beta ile beraber
Yurtdisindaki doktorum hemen ilaci kes dedi burdakilerde bir mucize olur diyor dalga geciyorlar embiriliyolar sorunmuydu demiyoda10. Gün 0.20 çıkıyor yükselir diyor Dr a bak be sihirli gücü falanmı varmış töbe yarabbim insanı üzmekten başka bişey yapmıyorlar dalga geçer gibi şaka mı bunlar ya
İyi yapmışsın canım tutmasa ondan oldu dersin bu seferBen zaten herşeyden nem kapıyorum valla hiç belli olmuyor bu iş kumar gibi Allahım inşallah nasip ederdusun doktorum transfer yapılır dedi sıvı için %1 bıle ihimal varsa istemedım o kadar ihtimali bıle istemıyorum artık
Yani canım inşallah nasip olur bize deİyi yapmışsın canım tutmasa ondan oldu dersin bu sefer
Canım bende de var troit ilacımı hiç kesmedim hemogram e2 progesteron bakılmıştı banada ilacına aynen devam dedi hemşire zaten bakılıyor sürekli değerlere dediHeh işte aradığım yorum
Benim gravesim var tsh düşüktü yani ilaçlarla kontrol altına alındı 1 yılda.
Şimdi ben o süreçte ilacı bırakmıştım endokrin tarafından transfer den 3 hafta önce 2.65 cıkmıştı ama estrofem değiştirebilirdi hormonu belkide onda sıkıntı oldu bilmiyorum
Çarşamba onada baktırıcam beta ile beraber
Her ikisinde de bakılıyor benim her ultrason kontrolünde bile kan alınıp takip edildi. Minimum sayıyı şuan hatırlayamadımTaze transferde mi dondurulmuş transferde mi bakılıyor e2 ye yoksa her ikisinde de mi canım? Mesela transfer zamanı kaç olması lazım
Bu tiroit antikorları pozitif olanların 12. Haftaya kadar prednol kullanması gerektiğini okudum birde benBenim hasimatom var tutmamasinin sebebi olabilir diyor doktorlarim yurtdisindaki doktorum hashimato oldugu i cin tutmadi diyor. Türkiyedeki doktorlarim baska birsey söylüyor. Bende vericem tekkrar beta 2 gun sonra
Bizede bakılsaydı keşkeCanım bende de var troit ilacımı hiç kesmedim hemogram e2 progesteron bakılmıştı banada ilacına aynen devam dedi hemşire zaten bakılıyor sürekli değerlere dedi
Heeeh yani sende kıbrısta denedin demi canım onlar biri bişey der biri bişey der artık kandan sonra ben hemen kesmiştimYurtdisindaki doktorum hemen ilaci kes dedi burdakilerde bir mucize olur diyor dalga geciyorlar embiriliyolar sorunmuydu demiyoda
Prednol kullandım 4mg sabah 1 akşam Bir hatta Dr uma yazdım dozu düşük gibi diyeBu tiroit antikorları pozitif olanların 12. Haftaya kadar prednol kullanması gerektiğini okudum birde ben
Benimki hipotroidi yavaş çalışan dan canım eee peki ilacını kullanmıyormuydun ben kullanıyorum bekarlığımdan beri ya dozu az geliyor bize bilemedim sorcam işte gittiğimdeBenim hasimatom var tutmamasinin sebebi olabilir diyor doktorlarim yurtdisindaki doktorum hashimato oldugu i cin tutmadi diyor. Türkiyedeki doktorlarim baska birsey söylüyor. Bende vericem tekkrar beta 2 gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?