- 12 Mart 2019
- 16.397
- 35.863
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.881
Heh işte aradığım yorumE2 dediğin gibi çok önemli benim transferimi 5 gün erteledi. Yükselmemiş olsa iptal edecekti. Tsh hormonu bile çok önemli çoğu doktor bakmıyormuş çok şaşırdım.
Kaynanam var güya ama şuan ev sırtımda sankiKız bi haftada mı ev göçtü sende canım bahane arama biliyom temizlik yaparak terapi yapmak amacın ama bekle çok iş güç yapma sen yinede
Sen be zaman tranfer olmustunSaldım artık canım sadece şu kanıda verip dahada rahatlamayı bekliyorum.
Sen naptın test yaptın mı?
23 ün de 6. Günüm bugünSen be zaman tranfer olmustun
Goruntude ne degerleri vardı kuzumGörüntüde vardı değerleri bilmiyorum.
Bakmıyormuş gerek görmüyorum diyomıs
Onları bilmiyorum ki ultrason iyidi öyle dediGoruntude ne degerleri vardı kuzum
Benimde 3. Gün embryosu bugün 5. Gün bende yarın sabah yapıcam test bi umut sen iyi durmuşsun yapmadanBenimde 3. Gün embriyosunda 8.günüm bu sabah ilk defa midem bulandı ama kusma yok. Normalde çok midesi bulanan biride değilimdir ama insan midesinin bulanmasına bile sevinir oluyo valla böyle bi durumda artık ilaçlardan mı yoksa tesadüf mü onuda bilmiyorum sabrediyorum test için kızlar dualarınızda bana da yer verin ben hepimiz için dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah
Yok canım yapmaz yan etkisi yok onun ben bayadir kullanıyorumEstrofem sivilce yapıyor muydu kızlar
Haklısın da ne deyim her doktor farklı demekkiBakılması lazım işte canım en başından işleyiş yanlıştı bana göre.
Benim daha önce bahcecide sırf e2 hormonum düşük diye 3 gün daha ertelenmişti transferim.
Eee bu neye göre yaptı transferi
Yan etkilerin de yazıyor aslında dün akşam baktım biraz daYok canım yapmaz yan etkisi yok onun ben bayadir kullanıyorum
Gözün aydın canım
Daha erken canım bak ilerlerde 8. Gün yapmış birisi ne kadar silik çıkmış. Bekliuoruz ben inanıyorumKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Ilk transferim tazeydi bana da bakilmisti ama 2. Baska doktor yapti o donmus transferdi dogal siklus yaptik onda hic bakmadi bu doktorum sasirdim bende sormadim da ama bi sonrakinde sorucam. Carsamba toplaticam bende bakalim insallah 3-4 tane cikar en szindan da tekrar toplatma derdim olmaz.Bakılması lazım işte canım en başından işleyiş yanlıştı bana göre.
Benim daha önce bahcecide sırf e2 hormonum düşük diye 3 gün daha ertelenmişti transferim.
Eee bu neye göre yaptı transferi
3 çizgiyi özellikle sorsaydın kuzum o cok onemli bazı doktorlar cıkmayınca transfer bıle yapmıyoOnları bilmiyorum ki ultrason iyidi öyle dedi
Ben uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sey olmadı ama herkeste farklı olabilir tabikiYan etkilerin de yazıyor aslında dün akşam baktım biraz da
Olsa nolur kuzum ilgilenmiyolar ki bende annneme geldim 1 aydır burda kalıyorumKaynanam var güya ama şuan ev sırtımda sanki
40 doktor bakarken aradan bir ikisinin gerek görmemesi cok saçmaHaklısın da ne deyim her doktor farklı demekki
Kuzum benim tsh 2.50 idi 4 e kadar transfer yapıyoruz dedi doktorum.Heh işte aradığım yorum
Benim gravesim var tsh düşüktü yani ilaçlarla kontrol altına alındı 1 yılda.
Şimdi ben o süreçte ilacı bırakmıştım endokrin tarafından transfer den 3 hafta önce 2.65 cıkmıştı ama estrofem değiştirebilirdi hormonu belkide onda sıkıntı oldu bilmiyorum
Çarşamba onada baktırıcam beta ile beraber
Daha erken canım bak ilerlerde 8. Gün yapmış birisi ne kadar silik çıkmış. Bekliuoruz ben inanıyorum
İnşallah canm inşallahIlk transferim tazeydi bana da bakilmisti ama 2. Baska doktor yapti o donmus transferdi dogal siklus yaptik onda hic bakmadi bu doktorum sasirdim bende sormadim da ama bi sonrakinde sorucam. Carsamba toplaticam bende bakalim insallah 3-4 tane cikar en szindan da tekrar toplatma derdim olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?