Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Prednol kullandım 4mg sabah 1 akşam Bir hatta Dr uma yazdım dozu düşük gibi diye sanki drum da oda 8 mg düşük bir doz değil demişti Ne bilem herkes 16 mg kullanıyor da
Bende eczaneden almaya gittğimde 4mg vardı bundan 4 tane iç günde demişti. 16 mg lik kalmadıgından öle demişti canım

Arkadaşlar, ivf hazirliğinda olan bi arkadaş vardi. Kız söktürücü içmeden regl olamiyordu. Yine günüm gecti diye dr'na gitmis, söktürücü versin diye, dr bakinca üç tane yumurta görmüş, dün oluyor bunlar. Pazartesi toplama yapalim demiş.. Çok garipsedim bu durumu, adet görmeden yumurtlama nasil oluyor bir de doktor hemen onlari toplayalim nasil diyor. Onca ilaç kullaniliyor büyüsün istenilen orana gelsin diye..

Olabiliyor cnm adet olmadan hamile kalan çok.

Benimki hipotroidi yavaş çalışan dan canım eee peki ilacını kullanmıyormuydun ben kullanıyorum bekarlığımdan beri ya dozu az geliyor bize bilemedim sorcam işte gittiğimde
Valla canim benim cektiklerimi bir bilsen 12 yil oldu nerdeyse evleneli zaten 35 yasinda evlendim kariyer yapcam diye ondan sonraki yilllar ameliyatlarla gecti yok cikolata kistiydi yok tüpte sıvıydi yok tekrar yapisiklikti bla bla.......... off hashimato hastalarinda anti tpo cok yuksek oluyor bu gebelige engel maalesef benim 100 den 98 e zor dustu tiroid degerini 2.03 e getirdik sukur bekarligimdan beri hashimatoyum. Endokronoliji doktorum güya buranin en iyisi hicbir sıkıntı yok dedi güya o onayladi öyle transfere gittim.15 doktor degistirdim bu arada deneme tahtasina döndüm seninde basini ağrittim

Yok olurmu kuzum benim benimde hikayemi okuduysan sabah latte ye yazdım orda geçirdiğim tüm operasyonları yazdım bende senden farksız değilim benimde sıvı birikimi oluyormuş ondan olmuyormuş ayyy nasıl sevindim Di sorun bulundu deye eee tüpleri de kapattırdık hani sıvı nerde anlıyacağın hep hüsran hep hüsran 9 tüp negatif

Bende transferden sonra bıraktım içme dedi dr
Yooook canım transferde hep kullandım gebelik olana kadar hepsi devam Dı climare forte bant iğneler prednol folik asit ecoprin kızlar iğnemi az geldi diyorum burda çoğu kişi göbekten 2 iğne yapıyor benim tek oksopar Dı kalçadan olanda 3 güne bir yarım doz Du

Kizlar ben tedaviden hamileligime kadar tüm ilaçlara devam ettim hala da ediyorum doktor hiç bir ilacımı biraktirmadi bugün Allah'a şükür estrofemi bıraktırdı doktor diğerlerine hala devam ediyorum

Kizlar ben tedaviden hamileligime kadar tüm ilaçlara devam ettim hala da ediyorum doktor hiç bir ilacımı biraktirmadi bugün Allah'a şükür estrofemi bıraktırdı doktor diğerlerine hala devam ediyorum
Ne zaman bıraktın canim estrofemi tam olarak şuan kaç haftaliksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…