- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.941
Kübraaa prednol kaç mglıktı canım senin günlük doz yani benim tüm tedavilerin de hiç bırakım olmadı sadece rahim duvarı kalınlaşması için kullandıklarımı transferden sonra kulkanmıcan dedi 2 gün öncesi bıraktırıp öyle transefe gitmiştim diğerleri hiç kesilmedi..Kizlar ben tedaviden hamileligime kadar tüm ilaçlara devam ettim hala da ediyorum doktor hiç bir ilacımı biraktirmadi bugün Allah'a şükür estrofemi bıraktırdı doktor diğerlerine hala devam ediyorum
Bugün bıraktım canım doktorla Perşembe günü konuştum 4 gün sonra bırak dedi.progestana ve ignelere devam dedi.Vala kaç haftalık oldugumu bilmiyorum bende daha kontrole gitmedim Ayın 1 kese günüm ama ben yarına aldım pazartesi günü gidicem 2 gün öncesi oluyor bişey olmaz heraldeNe zaman bıraktın canim estrofemi tam olarak şuan kaç haftaliksin
Himm sen kalp atışını da duyarsın cnm artık gorursun yani duymasanda git git geç değil zamanı artıkBugün bıraktım canım doktorla Perşembe günü konuştum 4 gün sonra bırak dedi.progestana ve ignelere devam dedi.Vala kaç haftalık oldugumu bilmiyorum bende daha kontrole gitmedim Ayın 1 kese günüm ama ben yarına aldım pazartesi günü gidicem 2 gün öncesi oluyor bişey olmaz heralde
Hiç hatırlamıyorum vala canım kaç Gr ama seninkiyle aynıdır kesin dozu bir transfer günü yapıyorlar bide taransferden sonra hiç bırakmadım ilaçları full devam ediyorumKğ
Kübraaa prednol kaç mglıktı canım senin günlük doz yani benim tüm tedavilerin de hiç bırakım olmadı sadece rahim duvarı kalınlaşması için kullandıklarımı transferden sonra kulkanmıcan dedi 2 gün öncesi bıraktırıp öyle transefe gitmiştim diğerleri hiç kesilmedi..
Aynen bende daha beklemek istemiyorum 1 gün bile bana fazla duramıyorum artık öğrenmek istiyorum.Kalp atışları için emin degilim ama kese için görünür diye düşünüyorum artık.Bizimkiler erken dedi 1 gün bile fark ediyor dediler ama bende geç olmadığını düşünüyorum gününden 2 gün önce ölmüş oluyor çok da zaman geçmemiş oluyor zaten hayırlısı bakalım yarın buyuk günHimm sen kalp atışını da duyarsın cnm artık gorursun yani duymasanda git git geç değil zamanı artık
Evet canım maalesef bize bıraktırıyolarPrednol u Hebanada aksine transfer öncesi başlanıyor gebelik olana kadar devam dendi o ilaç dışardan gelen yabancı maddeyi vucut atmasın diye verilen bir ilaç mış
Prednol u diyorum canım şuan kullanmıyormusunHiç hatırlamıyorum vala canım kaç Gr ama seninkiyle aynıdır kesin dozu bir transfer günü yapıyorlar bide taransferden sonra hiç bırakmadım ilaçları full devam ediyorum
Hımm demekki her Dr un her hastasına uyguladığı protokol farklı canım seninki bana benzemez benimki sana neyse Rabbim bir gün o ilaçların dozunuda yerinde getirttirir inşşş bize hiç bir eksiğimiz fazlamız olmaz inşşşEvet canım maalesef bize bıraktırıyolar
Gelmis gecmis olsun canim artik yüzlerimiz gülsün istiyorum rabbimden tek isteğim bu. Ayni vallla benimdeYok olurmu kuzum benim benimde hikayemi okuduysan sabah latte ye yazdım orda geçirdiğim tüm operasyonları yazdım bende senden farksız değilim benimde sıvı birikimi oluyormuş ondan olmuyormuş ayyy nasıl sevindim Di sorun bulundu deye eee tüpleri de kapattırdık hani sıvı nerdeanlıyacağın hep hüsran hep hüsran 9 tüp negatif
Keseler göründüğünde ( rabbim söyletti valla)Aynen bende daha beklemek istemiyorum 1 gün bile bana fazla duramıyorum artık öğrenmek istiyorum.Kalp atışları için emin degilim ama kese için görünür diye düşünüyorum artık.Bizimkiler erken dedi 1 gün bile fark ediyor dediler ama bende geç olmadığını düşünüyorum gününden 2 gün önce ölmüş oluyor çok da zaman geçmemiş oluyor zaten hayırlısı bakalım yarın buyuk gün
Bende hala bırakmadım prednolu halada kullan dediEvet canım maalesef bize bıraktırıyolar
Cok iyi canım bize kullandırmıyolarBende hala bırakmadım prednolu halada kullan dedi
Aminnnnnn canım insalkah yarın büyük gün bakalım ne dicekler ne olucakKeseler göründüğünde ( rabbim söyletti valla)mutluluk gözyasin olacak inan ben kendiminki haric bir cok arkadasimin bu anina sahid oldum. Hatta kuzenlerimin kardesimin ikizlere bile sahid oldum sağlicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Yok kullanmıyorum canımPrednol u diyorum canım şuan kullanmıyormusun
Büyük ihtimal bebege zarar vercek diye kullandırmamıştır doktorun cunku gebelik için c kategorisi bi ilaç yani gebelikte kullanılmasa daha iyi denilen kategoride bazı kadın doğum doktorları bebege zarar verır ilk 3 ayda diye vermıyo baxıları bu riski göze alıyo ve verıyoCok iyi canım bize kullandırmıyolar
Allah Allah kafa karıştırıcı bir şey dimi kortizol çünkü o ilaçBüyük ihtimal bebege zarar vercek diye kullandırmamıştır doktorun cunku gebelik için c kategorisi bi ilaç yani gebelikte kullanılmasa daha iyi denilen kategoride bazı kadın doğum doktorları bebege zarar verır ilk 3 ayda diye vermıyo baxıları bu riski göze alıyo ve verıyo
Olurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyleCok iyi canım bize kullandırmıyolar
Ayyy kimisi kullandırıyo kimisi kullandırıyo çok garip canım ben tüm tedavimde kullandım önceleri 4 mg bunda 8 yaptıBende hala bırakmadım prednolu halada kullan dedi
Canım pempeumut yorumunu okudunmu çok ilginç yazmış olurmu bebeğe zararı olcak diye hangi Dr bunu göze alır bence aslı yokOlurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Canım çok şaşırdım yorumuna Dr lar o ilacı vucuda yabancı madde veriyoruz onu yabancı madde sanıp rahimden atmasın diye veriyoruz dedi ısrarla sordum ben hocam bu ilaç ne için neye faydası var dediğimde öyle yanıtladı açıp pröspektörünü oku derim..Büyük ihtimal bebege zarar vercek diye kullandırmamıştır doktorun cunku gebelik için c kategorisi bi ilaç yani gebelikte kullanılmasa daha iyi denilen kategoride bazı kadın doğum doktorları bebege zarar verır ilk 3 ayda diye vermıyo baxıları bu riski göze alıyo ve verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?