- 25 Aralık 2022
- 69
- 132
- 13
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.961
Yazdıklarınızdan çok etkilendim.Bizim de 6.yılımız ve 4.denememiz.Evet her deneme bir umut bir yeniden başlangıç.En içten duygularımla söylemem gererse Allah sizin ve eşinizin de yüzünü güldürsün tez zamanda.Sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.Ben teslimiyet halinde olunca pozitifi gördüm.O kadar inanıyorum ki.Allah ettiğiniz duaları yaşanmış olarak size göstersin🕊Bak karşında duran ablan 18 senedir bekliyor 5 sene neki kendine gel ve tevekkülü bırakma 18 senede 9 tüp bebek maddi anlamda çok büyük paralar gitti ama manevi yönden hiç sorma eşim kalp spazmı geçirdi şeker tansiyon ne varsa çıktı eşimde kolay değil yani ama hala güçlü kalmaya çalışıyoruz ben o yokken çok ağlıyorum yanında ağlayınca kahroluyor dün çok ağladım gündüz akşam belli etmedim ama anladı mutsuzluğumdan sessizliğimdenHayat devam ediyor gülüp eğlensekte hep içimizde var bu eksiklik çok şükür kimseye muhtaç değiliz çevremde baskı yok ne eşimin tarafı ne benim tarafım hepsi başka şehirdeler hayatı yaşıyoruz geziyoruz yiyoz içiyoz Bi süreden sonra insan alışıyor artık biliyormusun elimizden geleni yaptık içim rahat vercek olan yüce ALLAH..
Alla allaa nekadar tuhafBüyük ihtimal bebege zarar vercek diye kullandırmamıştır doktorun cunku gebelik için c kategorisi bi ilaç yani gebelikte kullanılmasa daha iyi denilen kategoride bazı kadın doğum doktorları bebege zarar verır ilk 3 ayda diye vermıyo baxıları bu riski göze alıyo ve verıyo
Bahcecide ki tedavimde de bunda da transfer gününe kadar kullanıp bırakılıyor.Olurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Evet 10 mg kullaniyorum 5mg sabah akşam şekilde ( inşallah kucabima almama vesile olur garanti değil hicbirsey) ama prografi da düşük dozda kullandıran doktorlar var mesela onunda zararı tartişilirOlurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Kuzum ona bakarsan estrofem ilaçı x kategori yani gebelikte kesinlikle kullnaılmaması gereken bi ilaç cok zarar verıyo ama kullanmasan bebek tutunmıcak doktor bi kar zarar hesabı yapıyo ve vermek zorunda kalıyo..Bahcecide ki tedavimde de bunda da transfer gününe kadar kullanıp bırakılıyor.
Her doktorun yöntemi farklı
Aslında hiç ilaç kullanmasak gönül isterdi ama işte nabicaksin cnmKuzum ona bakarsan estrofem ilaçı x kategori yani gebelikte kesinlikle kullnaılmaması gereken bi ilaç cok zarar verıyo ama kullanmasan bebek tutunmıcak doktor bi kar zarar hesabı yapıyo ve vermek zorunda kalıyo..
Yok kuzum ilaçın adını yazıp gebelik karegorisini yaz internete cıkıyo zaten c kategorisinin ne oldugu. Evet dediğin dogru yabancı madde sanmasın diye organ nakıllerınde verılıyo bu ilaç organı reddetmesın diye ama tüp bebekte bebegı reddetmesin diye verıyo. Her ilaçın bebege bi zararı var sonucta ben sadece kategorısını soyledim prespektüsünü degıl canımCanım çok şaşırdım yorumuna Dr lar o ilacı vucuda yabancı madde veriyoruz onu yabancı madde sanıp rahimden atmasın diye veriyoruz dedi ısrarla sordum ben hocam bu ilaç ne için neye faydası var dediğimde öyle yanıtladı açıp pröspektörünü oku derim..
Evet oyle kuzum napalımAslında hiç ilaç kullanmasak gönül isterdi ama işte nabicaksin cnm
Organı reddetmesin diye verilen prograf canim bu da bı tür bagisikli sorunlarında veriliyor ama organ nakli ilacı farklıYok kuzum ilaçın adını yazıp gebelik karegorisini yaz internete cıkıyo zaten c kategorisinin ne oldugu. Evet dediğin dogru yabancı madde sanmasın diye organ nakıllerınde verılıyo bu ilaç organı reddetmesın diye ama tüp bebekte bebegı reddetmesin diye verıyo. Her ilaçın bebege bi zararı var sonucta ben sadece kategorısını soyledim prespektüsünü degıl canım
Amin canım benim Amin Allah razı olsun bu güzel duan içinYazdıklarınızdan çok etkilendim.Bizim de 6.yılımız ve 4.denememiz.Evet her deneme bir umut bir yeniden başlangıç.En içten duygularımla söylemem gererse Allah sizin ve eşinizin de yüzünü güldürsün tez zamanda.Sağlıkla kolaylıkla nasip etsin.Ben teslimiyet halinde olunca pozitifi gördüm.O kadar inanıyorum ki.Allah ettiğiniz duaları yaşanmış olarak size göstersin🕊
En çok istediğim şeydi sırf ilaçsız oldum deneyeyim dedim ama yok o bende işe yaramadıEvet oyle kuzum napalım
Evet evet benım doktor direk prograf verıyo mesela hemde sabah akşam verıyo bu daha cok organ naklinde verılen bi ilaç ama kortizolun amacı zaten bagısıklığı baskılamak. Mesela arkadasımda iltihaplı eklem romatızması cıktı onada doktoru kortizol verdı ondada vucut kendıne saldırıyomuş eklemlere yaniOrganı reddetmesin diye verilen prograf canim bu da bı tür bagisikli sorunlarında veriliyor ama organ nakli ilacı farklı
Valla kuzum ben ilaçlarında zarar verdığını dusunmuyorum ne bılım ne ilaçlar kullanmak zorunda kalıyolar hiç bişey olmuyo bebeklerındeEn çok istediğim şeydi sırf ilaçsız oldum deneyeyim dedim ama yok o bende işe yaramadı
Evet bende bu durumu araştırmıştım ama bazı testler negatif çıkınca doktor yönlendiriyor gerek yok diye nasip kısmet ya ne biliyim dediğin gibi kullanmasak iyi ama işte bı umut kullanıyoruzEvet evet benım doktor direk prograf verıyo mesela hemde sabah akşam verıyo bu daha cok organ naklinde verılen bi ilaç ama kortizolun amacı zaten bagısıklığı baskılamak. Mesela arkadasımda iltihaplı eklem romatızması cıktı onada doktoru kortizol verdı ondada vucut kendıne saldırıyomuş eklemlere yani
Tamam kuzum işte her ilacın farklı farklı yan etkileri de var msl Dr umun bana verdiği bir diğer ilaç da rahim duvarını kalınlaşması için verilen tomoksifen diye bir ilaç o ilaç Allah göstermesin kanser hastalarının ilacıymış yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırması ilk kontrole kadar yaklaşık bir 10 gün kadar kullandırıyo bana Dr işte her ilaç farklı farklı etkiye sahip keşke hiç birini kullanmadan yapılsa bana başladığım da tedaviye çok yan etki yapıyor ağlıyorum bitse biran önce diyeYok kuzum ilaçın adını yazıp gebelik karegorisini yaz internete cıkıyo zaten c kategorisinin ne oldugu. Evet dediğin dogru yabancı madde sanmasın diye organ nakıllerınde verılıyo bu ilaç organı reddetmesın diye ama tüp bebekte bebegı reddetmesin diye verıyo. Her ilaçın bebege bi zararı var sonucta ben sadece kategorısını soyledim prespektüsünü degıl canım
Tabi kanitlanmis birşey yok tamamen bende çok zararlı olduğunu bilsem çok daha fazla düşünürdüm önemli olan sağlık en oncesi..Valla kuzum ben ilaçlarında zarar verdığını dusunmuyorum ne bılım ne ilaçlar kullanmak zorunda kalıyolar hiç bişey olmuyo bebeklerınde
Neden asla vermiyor ki ben prognaf kullanmıştım sabah akşam şuan tedirgin oldum çünkü tekrar başlıcam ve benim doktorum prognaf veriyorTabi kanitlanmis birşey yok tamamen bende çok zararlı olduğunu bilsem çok daha fazla düşünürdüm önemli olan sağlık en oncesi..
prografi sordum doktoruma mesela onu asla vermiyor bende deneysel olduğu için çok üstünde durma inş çok ugraşmadan kucağımıza alırız da gerek kalmaz artık
Ya kızlar kayseri acıbadem doç Dr Mustafa taş hocada tüp bebek deneyen oldumu içiniz de o doktoru hep görüyorum gitmek istiyorum ben ona eşime söyledim bugun gidelim orda genetikli deneyelim dedim bakalım Bi karar verelim dedi yani olumsuzda bakmadı..Tabi kanitlanmis birşey yok tamamen bende çok zararlı olduğunu bilsem çok daha fazla düşünürdüm önemli olan sağlık en oncesi..
prografi sordum doktoruma mesela onu asla vermiyor bende deneysel olduğu için çok üstünde durmadim inş çok ugraşmadan kucağımıza alırız da gerek kalmaz artık
Canm böyle yazdım ya kötü düşünme benmki öyle pek deneysel şeyleri tavsiye etmiyor zaten normaldede.. zaten prograf çok düşük doz kullanılıyor 1 mg dimi? İçin rahat olsun vesile olur insallahNeden asla vermiyor ki ben prognaf kullanmıştım sabah akşam şuan tedirgin oldum çünkü tekrar başlıcam ve benim doktorum prognaf veriyor-konuya bodoslama daldım soru yazdıklarınızı okuyordum prognaf ı görünce yazmak istedim -
Bizde prednol kullananlarız canın bahsettiğin ilaç da kardeşi heral yani kimisi veriyor kimisi vermiyor bu tarz ilacı demekkiNeden asla vermiyor ki ben prognaf kullanmıştım sabah akşam şuan tedirgin oldum çünkü tekrar başlıcam ve benim doktorum prognaf veriyor-konuya bodoslama daldım soru yazdıklarınızı okuyordum prognaf ı görünce yazmak istedim -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?