Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet bende bu durumu araştırmıştım ama bazı testler negatif çıkınca doktor yönlendiriyor gerek yok diye nasip kısmet ya ne biliyim dediğin gibi kullanmasak iyi ama işte bı umut kullanıyoruz
Daha once düşük yaptıgım için Ben bagısıklık için testler yaptırdım şüphelenip ( bişey cıkmadı) doktorum illa dedi ki yaptrma zaten verdıgımız ilaçlar bunlar bagısıklıgında bi sorunda olsa ilaç bu serum ve kortizol yani başka caresi yok, boşuna test yaptrırsın dedi

Yok ben blmiyorum cnm burada yazmışlardı bı ara

Evet oyleymis cnm banada doktorum öyle dedi

Canm böyle yazdım ya kötü düşünme benmki öyle pek deneysel şeyleri tavsiye etmiyor zaten normaldede.. zaten prograf çok düşük doz kullanılıyor 1 mg dimi? İçin rahat olsun vesile olur insallah
Aynen 1 mg zaten burda 8 leri falan okuyunca hemen bir ilaçlarımı çıkarıp baktım benimki kaş mg diye

Aynen 1 mg zaten burda 8 leri falan okuyunca hemen bir ilaçlarımı çıkarıp baktım benimki kaş mg diye
İnşallah faydalı olur valla çoğu şeyi kullanıyoruz ama neye zarar neye fayda tam bilmiyoruz ilaç şirketleri daha iyi bilir prografi 1mg yüksek kullandiran pek görmedim ama blmiyorum tabi.

Bizde prednol kullananlarız canın bahsettiğin ilaç da kardeşi heral yani kimisi veriyor kimisi vermiyor bu tarz ilacı demekki
Benim ki direk vermişti ilk denemeydi benim doktorum çok ilaç veriyor zaten listem çok uzun bende dekort , cylclo-prognava bir sürü bir sürü var şuan hatırlamıyorum ama 1 ay sonra çok güzel hatırlamaya başlıcam salı günü yeni bir yol izlemek için görüşmem var yine

Hadi hayırlısıyla başla inş.

İnşallah faydalı olur valla çoğu şeyi kullanıyoruz ama neye zarar neye fayda tam bilmiyoruz ilaç şirketleri daha iyi bilir prografi 1mg yüksek kullandiran pek görmedim ama blmiyorum tabi.
Günde 2 tane içtiğim için 2 mg oluyordu benim doz ama acayip kafa dağınıklığı yapıyordu üst üste 2 kere içtim kaç kere sonra gidip kendime ilaç kutusu aldım bu sabah öğle akşam yapanlardan yoksa herşeyi unutuyor dum içtim mi içmedim mi kendime çizelge yapmıştım
İçtiğimi vurduklarımı falan artı koyuyor dum

Benimde öyle canım salı yada çarşamba görüşmeye gitcem cylclo-pognava yı bende çok kullanıyorum adet düzenleyici transferden önce 2 ay fln kullandım

Benimde öyle canım salı yada çarşamba görüşmeye gitcem cylclo-pognava yı bende çok kullanıyorum adet düzenleyici transferden önce 2 ay fln kullandım
Beyazlarını içiyordum ben o dönem estrofem in e si bile yoktu piyasa da şuan bilmiyorum ne durumda tekrar onu mu verir, salı gidip flyat alıcaz görüşme yapıcaz raporum için yapmam gerekenleri öğrenicem Şubat 20 gibi adetim var 3. Günü tahliller falan ilaçları ayarlayabilirsem belki direk Şubat'ta da başlarım olmazsa Mart'ta başlarım kesin inşallah umarım fiyatları çok uçmamıştır

Folik asit fazlalığı otizm yaptığı söyleniyor

Fiyatlar uçtu canım uctu şuan estrofem kullanılıyor leblebi gibi hangi şehirdesin sen Rabbim kolaylaştırsın ben yeni negatif oldum bu ay bikaç ay dinlenme yapçam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Özel olmazsa senin amh kaçtı canım? Benim 0.7-0.6 arasında gidip geliyordu. Ama bi ara 0.2 bile oldu
Merhaba
0.3 amh
Ama bana doktorum bu değerin asla yükselmeyeceğini aksine zaman geçtikçe düşeceğini söylemişti
Bazı bitkisel kürler varmış diye duyururum ama ben doktoruma güvenmeyi seçtim

Fiyatlar uçtu canım uctu şuan estrofem kullanılıyor leblebi gibi hangi şehirdesin sen Rabbim kolaylaştırsın ben yeni negatif oldum bu ay bikaç ay dinlenme yapçam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Benim gittiğim yerde raporlu baya fiyat farkediyor du geçen seneki fiyatlara göre de uygun yaptırmıştım ben8150 vermiştim martşa Mayıs arası sürdü tedavim raporsuz da 14500 dü o dönem bahçeci raporlu 14500 demişti bana raporsuz da 18 bin demişti ben tekrar rapor alıcam bakalım bu sefer ne diyecekler büyük yüzleşme salı günü olacak inşallah Kocaeli konak Hastanesi'ne gidiyorum ben Şeyma fenerci oğlu, aret kamerin ekibiymiş , umarım ilaçları bulurken sıkıntı yaşamam ya geçen sene ağlamak üzereydim ararken ama bu sene de herkes yana yakıla arıyor cetrotatı arıyor geçen yıl estrofem başlıklarından buna geçtik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…