- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #10.981
Yok kardeşi değil canm o kortizon bu organ nakli için verilen prografBizde prednol kullananlarız canın bahsettiğin ilaç da kardeşi heral yani kimisi veriyor kimisi vermiyor bu tarz ilacı demekki
Daha once düşük yaptıgım için Ben bagısıklık için testler yaptırdım şüphelenip ( bişey cıkmadı) doktorum illa dedi ki yaptrma zaten verdıgımız ilaçlar bunlar bagısıklıgında bi sorunda olsa ilaç bu serum ve kortizol yani başka caresi yok, boşuna test yaptrırsın dediEvet bende bu durumu araştırmıştım ama bazı testler negatif çıkınca doktor yönlendiriyor gerek yok diye nasip kısmet ya ne biliyim dediğin gibi kullanmasak iyi ama işte bı umut kullanıyoruz
Yok ben blmiyorum cnm burada yazmışlardı bı araYa kızlar kayseri acıbadem doç Dr Mustafa taş hocada tüp bebek deneyen oldumu içiniz de o doktoru hep görüyorum gitmek istiyorum ben ona eşime söyledim bugun gidelim orda genetikli deneyelim dedim bakalım Bi karar verelim dedi yani olumsuzda bakmadı..
Evet oyleymis cnm banada doktorum öyle dediDaha once düşük yaptıgım için Ben bagısıklık için testler yaptırdım şüphelenip ( bişey cıkmadı) doktorum illa dedi ki yaptrma zaten verdıgımız ilaçlar bunlar bagısıklıgında bi sorunda olsa ilaç bu serum ve kortizol yani başka caresi yok, boşuna test yaptrırsın dedi
Aynen 1 mg zaten burda 8 leri falan okuyunca hemen bir ilaçlarımı çıkarıp baktım benimki kaş mg diyeCanm böyle yazdım ya kötü düşünme benmki öyle pek deneysel şeyleri tavsiye etmiyor zaten normaldede.. zaten prograf çok düşük doz kullanılıyor 1 mg dimi? İçin rahat olsun vesile olur insallah
İnşallah faydalı olur valla çoğu şeyi kullanıyoruz ama neye zarar neye fayda tam bilmiyoruz ilaç şirketleri daha iyi bilirAynen 1 mg zaten burda 8 leri falan okuyunca hemen bir ilaçlarımı çıkarıp baktım benimki kaş mg diye
Benim ki direk vermişti ilk denemeydi benim doktorum çok ilaç veriyor zaten listem çok uzun bendeBizde prednol kullananlarız canın bahsettiğin ilaç da kardeşi heral yani kimisi veriyor kimisi vermiyor bu tarz ilacı demekki
Hadi hayırlısıyla başla inş.Benim ki direk vermişti ilk denemeydi benim doktorum çok ilaç veriyor zaten listem çok uzun bendedekort , cylclo-prognava bir sürü bir sürü var şuan hatırlamıyorum ama 1 ay sonra çok güzel hatırlamaya başlıcam salı günü yeni bir yol izlemek için görüşmem var yine
Günde 2 tane içtiğim için 2 mg oluyordu benim doz ama acayip kafa dağınıklığı yapıyordu üst üste 2 kere içtim kaç kere sonra gidip kendime ilaç kutusu aldım bu sabah öğle akşam yapanlardan yoksa herşeyi unutuyor dum içtim mi içmedim mi kendime çizelge yapmıştımİnşallah faydalı olur valla çoğu şeyi kullanıyoruz ama neye zarar neye fayda tam bilmiyoruz ilaç şirketleri daha iyi bilirprografi 1mg yüksek kullandiran pek görmedim ama blmiyorum tabi.
Ben hep hayırla güzelce enerji ile başlıyorum da sonu hayırlı olur inşallah mevzu oradaHadi hayırlısıyla başla inş.
Birgün elbet güzel bitecektir güzel enerjiler birgün birikip önüne gelir insanın elbetBen hep hayırla güzelce enerji ile başlıyorum da sonu hayırlı olur inşallah mevzu orada
Benimde öyle canım salı yada çarşamba görüşmeye gitcem cylclo-pognava yı bende çok kullanıyorum adet düzenleyici transferden önce 2 ay fln kullandımBenim ki direk vermişti ilk denemeydi benim doktorum çok ilaç veriyor zaten listem çok uzun bendedekort , cylclo-prognava bir sürü bir sürü var şuan hatırlamıyorum ama 1 ay sonra çok güzel hatırlamaya başlıcam salı günü yeni bir yol izlemek için görüşmem var yine
Beyazlarını içiyordum ben o dönem estrofem in e si bile yoktu piyasa da şuan bilmiyorum ne durumda tekrar onu mu verir, salı gidip flyat alıcaz görüşme yapıcaz raporum için yapmam gerekenleri öğrenicem Şubat 20 gibi adetim var 3. Günü tahliller falan ilaçları ayarlayabilirsem belki direk Şubat'ta da başlarım olmazsa Mart'ta başlarım kesin inşallah umarım fiyatları çok uçmamıştırBenimde öyle canım salı yada çarşamba görüşmeye gitcem cylclo-pognava yı bende çok kullanıyorum adet düzenleyici transferden önce 2 ay fln kullandım
Aminn Rabbimden tek dileğim bu kendiliğinden bekle bekle olmuyor bakalım inşallah 2. Deneme de güler yüzlerimiz , herkesin ki gülsün inşallahBirgün elbet güzel bitecektir güzel enerjiler birgün birikip önüne gelir insanın elbet
Folik asit fazlalığı otizm yaptığı söyleniyorEvet 10 mg kullaniyorum 5mg sabah akşam şekilde ( inşallah kucabima almama vesile olur garanti değil hicbirsey) ama prografi da düşük dozda kullandıran doktorlar var mesela onunda zararı tartişilir
150 mg deltacortil ile doğum yapanlar var bu bagisiklikla ilgili sorunlarda daha çok kullanılıyor illaki ilaç sonuçta ama bebeğe zararı olan şeyin her ne olursa olsun kullanılmaması gerekiyor bu yüzde 3 olsa bile.
Hrseyin fazlası zarar mesela folik asit fazlalığınida zararlı bulanlar var ama çoğu doktorlar vücudun fazlayi attığını söylüyorlar burda doz kişiye göre önemli bence
Teşekkür ederim darısı size olsun en kısa zamandaGözün aydın canım
Fiyatlar uçtu canım uctu şuan estrofem kullanılıyor leblebi gibiBeyazlarını içiyordum ben o dönem estrofem in e si bile yoktu piyasa da şuan bilmiyorum ne durumda tekrar onu mu verir, salı gidip flyat alıcaz görüşme yapıcaz raporum için yapmam gerekenleri öğrenicem Şubat 20 gibi adetim var 3. Günü tahliller falan ilaçları ayarlayabilirsem belki direk Şubat'ta da başlarım olmazsa Mart'ta başlarım kesin inşallah umarım fiyatları çok uçmamıştır
MerhabaÖzel olmazsa senin amh kaçtı canım? Benim 0.7-0.6 arasında gidip geliyordu. Ama bi ara 0.2 bile oldu
Benim gittiğim yerde raporlu baya fiyat farkediyor du geçen seneki fiyatlara göre de uygun yaptırmıştım ben8150 vermiştim martşa Mayıs arası sürdü tedavim raporsuz da 14500 dü o dönem bahçeci raporlu 14500 demişti bana raporsuz da 18 bin demişti ben tekrar rapor alıcam bakalım bu sefer ne diyecekler büyük yüzleşme salı günü olacak inşallahFiyatlar uçtu canım uctu şuan estrofem kullanılıyor leblebi gibihangi şehirdesin sen Rabbim kolaylaştırsın ben yeni negatif oldum bu ay bikaç ay dinlenme yapçam bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Ben estoferm de kullanmıyorum doktorum tedavi başından beri vermediKuzum ona bakarsan estrofem ilaçı x kategori yani gebelikte kesinlikle kullnaılmaması gereken bi ilaç cok zarar verıyo ama kullanmasan bebek tutunmıcak doktor bi kar zarar hesabı yapıyo ve vermek zorunda kalıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?