Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim düşük amh ı destekleyen çok şey vardı zaten o sebeple doğru olmama ihtimalini düşünmemiştim hiç. Yani eşimde problem yoktu ve 7 yıl doğal yoldan hamile kalamamıştım mesela. Testimide direk laboratuvarda vermiştim yani bozulma ihtimali olmamıştır sanırım.
Gerçi evet sonucum negatif olsa alternatif tıp deneyecektim
İstanbulda yanıklar baharat var
Çok duymuştum oraya gidecektim
İnsan herşeyden medet umuyor
Siz me durumdasınız şimdi

Lutinusu mu oda Bi çeşit progestan demekki
Bende lutinus kullanıyorum. O Çubuklu zımbırtıdan ama fitilden iyi bence daha kolay çubukla daha az tahriş ediyor diye düşünüyorum çok ileri gittiği için. Progesteron için ilaç. 12. Haftaya kadar doğal yolla olmadığı için vücut üretmiyormuş progesteronu. Bunu 8 saatte 1 defa vajinaya iteliyoruz. Ben saatleri 7-16-00 diye ayarladım kolay oluyor. Genelde yatakta olduğum için vücut alacağını alamadıklarını atıyor beyaz tebeşir gibi. Çamaşırdan çıkması zor. Bide sık çamaşır değiştirmem gerekiyor. Bence en kötüsü abdest keşke başka türlüsü olsun o yüzden isterdim.

Bende prolaktin yüksek çıkıyormuş o da hamile olmamı engelliyormuş. Canım ben 5 sene kadar doktorlara gittim (tüp bebek uzmanları da dahil senin doğal yoldan olur dediler) , emekli Hacettepe doktorlarına özel gittim doğal yoldan olur dediler, İbrahim Saraçoğlu ile birebir görüştüm o da doğal yoldan olur dedi. Ama nasip olmadı. Biz de en son bu ay Koç Ünv. Tüp bebeğe başladık Salı günü transfer oldu bugün 5. Günüm. Pozitif haber almak için 10. Günü bekliyorum. İnşallah pozitif olur. Bu arada prolaktinde yediklerinle çok alakalıymış ben onları düzeltince o da düzeldi. Bakalım dua eder dua beklerim inşallah.

Alternatifte denedim macunlar , göbeği yukarı çektirmeler, yumurtalıklara masaj yaptırmalar falan olmadı

İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Her aşama ayrı ayrı stresli
Allah sizin ve sonuç bekleyen herkesin yardımcısı olsun inşallah

Benimde dondurulmuş ve doğal siklus oldu..
E2, lh, progesteron ikinci kontrolde bakıldı.
transferden bir önce tekrar progesteron bakıldı canim..
Rabbim yolunu açık etsin
Sagol kuzum seninde hepimizin de. Benim de lh ve progesteron bakildi . Ama e2 bakmadi aslinda aklima da geldi ama sormadim . Neden acaba? Bi doktora sorucamtransfer zamani bakim be dicek. Sen kacinci gunundesin nasil gidiyo canim?

Bakalım yeni bir serüvene doğru yola çıkıcaz herşey kolayca hallolur ve sonunda isteğim gerçekleşşr

Sagol kuzum seninde hepimizin de. Benim de lh ve progesteron bakildi . Ama e2 bakmadi aslinda aklima da geldi ama sormadim . Neden acaba? Bi doktora sorucamtransfer zamani bakim be dicek. Sen kacinci gunundesin nasil gidiyo canim?
Aminnn doktorların tedavi yöntemi çok farklı oluyor canım ya ..
Doğal siklus ta yumurta takip edildiği için bence lh ve e2 bakılmalı.. progesteron da aynı şekilde.
Transferin 7.gunu bugün
Şükür iyiyim

Aminnn doktorların tedavi yöntemi çok farklı oluyor canım ya ..
Doğal siklus ta yumurta takip edildiği için bence lh ve e2 bakılmalı.. progesteron da aynı şekilde.
Transferin 7.gunu bugün
Şükür iyiyim
Suan sinir oldum valla neyse bunda da vardir bir hayir artik . Ayy az kalmis ogrenmeye insallah guzel haberler alirsin kuzum

Valla o cetrotide bulunmadigi icin benim transferimi bi ay oteledi doktor. Tarlusal kullandiriyo onu kullaninca da taze transfer olamiyosun. Artik biz boyle yapiyoruz dedi.

Umarim bulursun canim hatta bence cetrotide i simdiden bulursan stokla bilseydim bende arardim ama vakit yoktu bende.

Suan sinir oldum valla neyse bunda da vardir bir hayir artik . Ayy az kalmis ogrenmeye insallah guzel haberler alirsin kuzum
Evet nerden bileceğiz işte ne derlerse uyguluyoruz .. vardır bunda da bir hayır dedigin gibi ..
Aminn canım ,Salı kan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…