- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.001
Canım ben soğan- incir kürü yapmıştım ve doğal beslendim o zaman yükselmişti. Bana doktorum tek sonuca bakarak karar verilemez en az 3 aylık takip gerekli demişti. (Bir de bu testler hassas olduğu için yapılan yer de önemliymiş. ) örneğin test yapılan bazı hastahaneler kanlarımızı özel laboratuvara götürüyor ve taşıma yüzünden yanlış değerler çıkabiliyormuş. ) Bende o yüzden moral bozmadan küre devam etmiştim. Sonra 0.7 e geri döndüm. Belki 0.2 testi bozuktu bilmiyorum ya da stresli olduğum bir zamana geldi. Çok etkilenir demişlerdi.Merhaba
0.3 amh
Ama bana doktorum bu değerin asla yükselmeyeceğini aksine zaman geçtikçe düşeceğini söylemişti
Bazı bitkisel kürler varmış diye duyururum ama ben doktoruma güvenmeyi seçtim
Yani bazı doktorlarda zaten bebegın tutunma sürecinde anneden tam olarak beslenmediğini bi kan pıhtısı oldugunu soyluyo anneden besin akışı tam olmuyomuş o yuzden ilk 10 gun zaten bebek etkılenmıyo dıyenler var. Aman kuzum bazı insanlarda ne hastalıklar var ilaç kullanmak zorunda ve saglıklı bebekleri oluyor o yuzden kullandıgımızda içimiz rahat etsinTamam kuzum işte her ilacın farklı farklı yan etkileri de var msl Dr umun bana verdiği bir diğer ilaç da rahim duvarını kalınlaşması için verilen tomoksifen diye bir ilaç o ilaç Allah göstermesin kanser hastalarının ilacıymış yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırması ilk kontrole kadar yaklaşık bir 10 gün kadar kullandırıyo bana Dr işte her ilaç farklı farklı etkiye sahip keşke hiç birini kullanmadan yapılsa bana başladığım da tedaviye çok yan etki yapıyor ağlıyorum bitse biran önce diye
Düzeltme ismi farklıymış meğersem etkisi aynı şimdi baktımBen estoferm de kullanmıyorum doktorum tedavi başından beri vermedi
Tek otizm değil başka da varFolik asit fazlalığı otizm yaptığı söyleniyor
Cetrotayt rahat bulunuyor da şuan estrofem sıkıntılı canım allahtan benim geçen tedaviden kalmış onları kullandım hatta 2 kutu fln kaldı bakalım hayırlısı olsun hakkında güzel sonuçlar alırsın inş canımBenim gittiğim yerde raporlu baya fiyat farkediyor du geçen seneki fiyatlara göre de uygun yaptırmıştım ben8150 vermiştim martşa Mayıs arası sürdü tedavim raporsuz da 14500 dü o dönem bahçeci raporlu 14500 demişti bana raporsuz da 18 bin demişti ben tekrar rapor alıcam bakalım bu sefer ne diyecekler büyük yüzleşme salı günü olacak inşallahKocaeli konak Hastanesi'ne gidiyorum ben Şeyma fenerci oğlu, aret kamerin ekibiymiş , umarım ilaçları bulurken sıkıntı yaşamam ya geçen sene ağlamak üzereydim ararken ama bu sene de herkes yana yakıla arıyor cetrotatı arıyor geçen yıl estrofem başlıklarından buna geçtik
Valla kız deli olmamak elde değil msl bende hiç lutinus hiç kullanmadım ilk kez burda duydumOkudukça kafam karışıyor vallaben 3 ilaç kullanıyorum sadece estrofem lutinus bide progestan en güzeli kıyaslamayalim kendimizi yoksa deli olcaz,
Kullanmadığın için mutlu olmalısınValla kız deli olmamak elde değil msl bende hiç lutinus hiç kullanmadım ilk kez burda duydum
Neyse aman neticede kullanıyoruz birşeylerOkudukça kafam karışıyor vallaben 3 ilaç kullanıyorum sadece estrofem lutinus bide progestan en güzeli kıyaslamayalim kendimizi yoksa deli olcaz,
Aynen canım benim valla olsun da tek kullanalım napalım yapçak bişey yokYani bazı doktorlarda zaten bebegın tutunma sürecinde anneden tam olarak beslenmediğini bi kan pıhtısı oldugunu soyluyo anneden besin akışı tam olmuyomuş o yuzden ilk 10 gun zaten bebek etkılenmıyo dıyenler var. Aman kuzum bazı insanlarda ne hastalıklar var ilaç kullanmak zorunda ve saglıklı bebekleri oluyor o yuzden kullandıgımızda içimiz rahat etsin
Bende ilk burda duydum ne için o ilacKullanmadığın için mutlu olmalısınah o çubukla ne hallere giriyoruz
Aynen hiç ilaç vermese doğrudur dicem bebek olsun da taş ye desinlerNeyse aman neticede kullanıyoruz birşeyler
Kız çubuklu mu oKullanmadığın için mutlu olmalısınah o çubukla ne hallere giriyoruz
Aynen hiç ilaç vermese doğrudur dicem bebek olsun da taş ye desinler
Tutunma için dedi bana iptal edelim diye çok istedim ama kesinlikle devam 12.haftaya kadar tutsa bile dedi düşük riski icinBende ilk burda duydum ne için o ilac
Canım genelde idrarda bakıyo bu grup 5.gunden başlıyorlar 7.ve 8. Günde kana gidenler var nadir de olsa5-6.gün kan testi yaptıranlar değerleriniz kaç çıktı??
Lutinusu muTutunma için dedi bana iptal edelim diye çok istedim ama kesinlikle devam 12.haftaya kadar tutsa bile dedi düşük riski icin
Düşük riski için galibaBende ilk burda duydum ne için o ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?