Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba
0.3 amh
Ama bana doktorum bu değerin asla yükselmeyeceğini aksine zaman geçtikçe düşeceğini söylemişti
Bazı bitkisel kürler varmış diye duyururum ama ben doktoruma güvenmeyi seçtim
Canım ben soğan- incir kürü yapmıştım ve doğal beslendim o zaman yükselmişti. Bana doktorum tek sonuca bakarak karar verilemez en az 3 aylık takip gerekli demişti. (Bir de bu testler hassas olduğu için yapılan yer de önemliymiş. ) örneğin test yapılan bazı hastahaneler kanlarımızı özel laboratuvara götürüyor ve taşıma yüzünden yanlış değerler çıkabiliyormuş. ) Bende o yüzden moral bozmadan küre devam etmiştim. Sonra 0.7 e geri döndüm. Belki 0.2 testi bozuktu bilmiyorum ya da stresli olduğum bir zamana geldi. Çok etkilenir demişlerdi.

Yani bazı doktorlarda zaten bebegın tutunma sürecinde anneden tam olarak beslenmediğini bi kan pıhtısı oldugunu soyluyo anneden besin akışı tam olmuyomuş o yuzden ilk 10 gun zaten bebek etkılenmıyo dıyenler var. Aman kuzum bazı insanlarda ne hastalıklar var ilaç kullanmak zorunda ve saglıklı bebekleri oluyor o yuzden kullandıgımızda içimiz rahat etsin

Cetrotayt rahat bulunuyor da şuan estrofem sıkıntılı canım allahtan benim geçen tedaviden kalmış onları kullandım hatta 2 kutu fln kaldı bakalım hayırlısı olsun hakkında güzel sonuçlar alırsın inş canım

Aynen canım benim valla olsun da tek kullanalım napalım yapçak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…