Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Herkese her hamileliğiniz bir olmaz diyen teselli eden sen birinde 5. Gün öğrenirsin diğerinde 7-8 belli olmazki. Hemen bu kadar umutsuzluğa kapılmak yakıştımı hiç sana
Başkasına diyince oluyomusta insan kendisine diyemiyormuş demekki.
Ya umutsuz değil olmadıgına eminim ama son günüme kadar umut var diyip bekleyeceğim tabi ilaçlarımı kullanıp

Başkasına diyince oluyomusta insan kendisine diyemiyormuş demekki.
Ya umutsuz değil olmadıgına eminim ama son günüme kadar umut var diyip bekleyeceğim tabi ilaçlarımı kullanıp
Bende düştüğüne emindim iki gün bitmeyen oluk oluk kanamam pıhtıların löp löp tuvalete düşmesi her çiş yapmamda . Ama düşmemişti en azından kese duruyordu muayene koltuğuna geçerken bile doktora mümkün değil durmuyordur dedim de muayene oldum. Hala bir umudum var bak belki bebekte görünür diye. Benim hala bir pırtıkta olsa umudum var sende sakııııın kesin deme dur bakalım bekle

Haklısın canım ne diyim
Bekliyoruz mecbur napalım zaten

Canım bana saat aralığı vermediler sabah akşam 2 kere ben sabah 7.30 gibi yapıyorum birde gece yatarken yani 12 yi buluyor bazen geciyor bile saat. Ama sanki ara çok açılıyor gibi geliyor akşamkini öne çekicem galiba

QUOTE="Ryamm, post: 73855118, member: 1041246"]
Ben hep hayırla güzelce enerji ile başlıyorum da sonu hayırlı olur inşallah mevzu orada
[/QUOTE]
Canımm hayırlı olsun inşallah sürecin sonunda mucizen seninle olsunn

Herkese her hamileliğiniz bir olmaz diyen teselli eden sen birinde 5. Gün öğrenirsin diğerinde 7-8 belli olmazki. Hemen bu kadar umutsuzluğa kapılmak yakıştımı hiç sana
Ya zaten burda 5. 6. Gun ogreniyolar ya ablam da tup bebek oldu 11. Gun test yaptiginda hafifti ikinci cizgi yani 5ve 6 da yapsa cikmazdi ve ikiz gebelikmis herkesin farkli moral bozmamak gerek aslinda sanki

Bana 8 saat ara ile kullanmalısın, buna dikkat et dedi hemşire. Propektüstede 2 ya da 3 diyor ama zamanlama önemli sanırım. En azından hemşire özellikle belirtti bize 2 kere. Bi de geçenlerde bi arkadaş yazmıştı buraya lutinus tutunma için daha iyiymiş makale var demişti.

Ben sabah akşam 2şer koyuyorum o yüzden 12 saatte bire ayarlıyım bende ya

7. günümmmdenn merhabalarrrr heyecanlı bekleyişş devam annemle eşim yalvarıyo test yapalım diye ııı ıhhh diyorum o lutinus denen ilacı bende günde 3 kere uyguluyorum aşırı titiz davranmıyorum bu konuda. Sabah uyanınca yapıyorum sonra gün içinde bir kere akşamda yatmadan aklıma geldiğinde uyguluyorum bol bol çamaşır değiştir ööle geçiyo günler belirti olarakta kasık batması yanması bikini bölgesinde iğne batırması gibi şeyler oluyo arada ama çok aman aman değil bileemiiyorummm

Göğüslerde hassasiyet var mı canım senin de? Ben artık sporcu sütyeni taktım açtım arkasının kopçasınıda bağlıklarla duruyor. Ne düşüyor ne sarkıyor ne de acıyor Biraz böyle çözüm buldum. Ama yanlardan dokunursan fenalardayım. Sende durum ne? İnşallah hayırlı pozitif haberler alırız

Bende böyle devam etme kararı aldım şimdi yaptım bende diğer türlü çok uzun oluyordu arası içim huzursuzdu
Kesinlikle öyle en azından için rahat eder mesala benim sabah koyduğum akşam 5bucuk gibi fazlasını atıyor özellikle dikkat ettim akşam koydugumda 6bucuk gibi atıyor demekkki vücut o saatlerde sindiriyor

Kızlar transfer öncesinede göğüs uçlarınızda acı ağrı hassaslık oldu mu. Ben 19 ocaktan beri estrofem ve coraspin kullanıyorum dünden beri göğüs uçlarım acayip acıyor bi sıkıntı falan olur mu ya ben rahim incelirde adet olurum diye korkuyorum baya oldu estrofeme başlayalı

Kesinlikle öyle en azından için rahat eder mesala benim sabah koyduğum akşam 5bucuk gibi fazlasını atıyor özellikle dikkat ettim akşam koydugumda 6bucuk gibi atıyor demekkki vücut o saatlerde sindiriyor
Benimde gündüz 3 4 civarı hep atıyor fazlayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…