Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet sabah 2 tane birden kullanuyorum akşam 2 tane birden
İlk kez duydum canım. Propektüste 40 yaş üstü 3 kez kullansın yazıyordu. Bende 38 yaşındayım dedim herhalde doktor o yüzden bana da 3 verdi. İnşallah sağlıkla hayırla tutunsun bebişler ha 3 ha 4 sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim cümlemize

Hayır yok yaaa :/ normalde küçüktü göğüslerim zaten şimdi az biraz büyüdüler. Ama dokunuyorum ne acıma var ne hassasiyet birşey yok. Sadece belirti diyebileceğim şey arada batmalar bide sırt ağrısı gibi daha önce bilmediğim bi rahatsızlık sırtımda. Artık yatmıyorum kalktım normal hayatıma dvm ediyorum yürüyüş yapıyorum azda olsa. Ama sırt ağrısı kafama takılıyo belirti mi değilmi diye kafayı yiycez yakında fkdjdjssinşallh yaa burdaki herkes iyi haber alsın ya şimdi yada ilerdeeki günlerde güzel enerjiye dair ne varsa içimde hepsini bu topikteki kızlara yolluyorum

Benim olmuştu ve kalınlık iyi demişti yani öyle düşünme ilaçlardan oluyor hassasiyet

Ben 27 yaşındayım
Ama benim düşüklerim var o yüzden belkide ilaçlarım yüksek doz hep

Benim merkez kıbrısta canım ben tr de hazırladım bugğn geldik kıbrısa cumartesi transfer var adetimin 3 günü başlamıştım ilaçlara
Canimm insallahhh hersey istedigin gibi olur kibrista. Dualarim seninle insallah bebislerini al gel. Bende 3 ay bir vucudum toparlansin kibrisa gidicem. Burdaki doktorumu değiştirdim 3 ay dinleneyim manevi yönden çok yoruldum. Nefes aldiğim sürece umudumuz hep var

Merhaba benimde 5. Günüm bende de yanma oluyordu fakat bugün baya azaldı bi endişelenneye başladım dayanamadım testte yaptım ama bişey çıkmadı tabi daha erken baya bakalım bekliyoruz

Amin canım benim Amin Allah razı olsun bu güzel duan için
Nicerose canim hayat tecrubelerimiz yasadiklarimiz o kadar benziyorki . Her yıkıldığimizda ayağa kalkmayi biliyoruz canim umudumuz hep var . Ben ömrüm ve gücüm yettiği sürece bu yolda devam edicem edicez canim yaralar kapanir herzaman. Bana herkes sorar ya pes etmiyormusun nasıl ayakta kaliyorsun diye . Hep söylerim once psikolojimi sağlam tutmaya yardim almaya calisiyorum sonrada rabbime sığıniyorum. Psikolog esra ezmecinin bir lafi vardir düştüğünde kalkarsan hayat guzeldir diye .

Merhaba benimde 5. Günüm bende de yanma oluyordu fakat bugün baya azaldı bi endişelenneye başladım dayanamadım testte yaptım ama bişey çıkmadı tabi daha erken baya bakalım bekliyoruz
Valla bende test yapmamak için kendimi zincire vurasım geliyo şimdi çıkmazsa modum düşmesin diye dayanmaya çalışıyorum hepimiz için hayırlısı olsun ne geçmek bilmeyen 12 günmüş

Olabilir kuzum o zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla hayırla mutlulukla büyütesin.
İnşallah hepimiz kucağımıza alıp güzel günlerde büyütelim bebelerimizi

Valla bende test yapmamak için kendimi zincire vurasım geliyo şimdi çıkmazsa modum düşmesin diye dayanmaya çalışıyorum hepimiz için hayırlısı olsun ne geçmek bilmeyen 12 günmüş
Ah sorma vallaha geçmek bilmiyor ama helal olsun yapmamışsın bende bi umut işte boşver yapma en güzeli bide 3.gün embryosu benim baya erken aslında da dayanamadım

Oldu canim ilk transferden once ilaca nasladigim zamanlar estrofem ve coraspin kullandigimda oluyordu doktor bir sıkınti olmaz normal demisti

Yaaa lutinus fitili kullanalı idrar kaçırmaya başladım ben yada eriyince sıvı oluyorsa öyle mi sanıyorum .pecede koyuyorum fitil sonrası ıslanıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…