- 1 Ocak 2022
- 180
- 126
- 53
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.081
Bugun ignemi yapan hemsirede elle yaparsaniz daha rahat edersiniz dedi cunku aparat bir sure sonra duvarda tahristen sebep kanama yapabiliyor dedi ama elle ittigimde sanki yeterince itemiyormusum gibi hissediyorumEvet canım ilk girişte sağ ya da sol tarafa yaslayarak ilerlet hatta jinekolojik muayene pozisyonunda yap ben parmağımla yapıyorum öncesinde iyicene yıkıyorum, aparat canımı acıtıyor çünkü
İnşallah öyledirO eriyip aktığı için öyle hissediyorsun canım
Insallah kucagimiz bos kalmasin azospermi demissiniz esiniz ameliyat oldumu? Spermlerin kalitesi hakkinda bilgi verildimi? Bizimde azo sebebimiz ama bana henuz histero uygulanmadi. Rabbim kolaylik versinPgt liydi histereskopi yapıp rahime çizik bile atıldı.
Şaşırdıgım şeyde bu ya ben daha önce hamile kaldım hiç bunlar yapılmadan şimdi neden nerde eksik vardı
Parama mı yanayım umutlarıma mı çok yıprandık artık 4 deneme 3 opu kürtajlar histerskopiler harcadığım parayı söylemiyorum bile.
Sorun ne sadece azospermi bende de bişey yok yani cok ilginç çok
Bendede aynı durum varYaaa lutinus fitili kullanalı idrar kaçırmaya başladım benyada eriyince sıvı oluyorsa öyle mi sanıyorum .pecede koyuyorum fitil sonrası ıslanıyor yani
4 şubat hayırlısı ile kuzumBende 3.gun başlamıştım isallah hayırlısı olur canım o zman Şubat dimi senin
Hakkımızda hayırlısı olsun canım dualarınıza talibğm Allahın izni ileCanimm insallahhh hersey istedigin gibi olur kibrista. Dualarim seninle insallah bebislerini al gel. Bende 3 ay bir vucudum toparlansin kibrisa gidicem. Burdaki doktorumu değiştirdim 3 ay dinleneyim manevi yönden çok yoruldum. Nefes aldiğim sürece umudumuz hep var
Beyaz akıntı dan ziyade idrar gibi demi .namaz ortasında bile geliyor eğilince aha diyorum namaz gittiBendede aynı durum var
Sürekli çamaşır değiştiriyorum ama fitili gece12 de yaptığımda pijamama bile geçiyor . Değişik bir ıslaklık
İdrar değil bene
Dualarim herzaman seninle melek arkadasim benim sen hep bana destek oldun rabbim herdaim yaninda olsun bebek sesiyle neselensin eviniz sıķıntıların bitsin insallah. Aminnnnn aminnnnn canim rabbim hepimizin yüzünü güldürsünHakkımızda hayırlısı olsun canım dualarınıza talibğm Allahın izni ileumarım bebişlerim kalır benle de 2 kişi geldiğimiz kıbrıstan 4 kişi olmaya aday olarak döneriz. rabbim umutlarımızı canlı tutsun inşallah umudumuz sayesinde ayaktayız hala. Dilerim en iyi doktoru bukup en iyi tedaviyi olursun hayırlısı ile annr olursın
Canım ilacın fazlası akar Demişdi hemşire. Vücut sıvı ile birlikte atıyor. Ben peçete koymuyorum bi atlet parçasını kestim onu katlayıp koyuyorum. Peçete pamukları yapışıp mantar yapmasın diye.Yaaa lutinus fitili kullanalı idrar kaçırmaya başladım benyada eriyince sıvı oluyorsa öyle mi sanıyorum .pecede koyuyorum fitil sonrası ıslanıyor yani
Yarın doktoruma gidince sorucam bunuBeyaz akıntı dan ziyade idrar gibi demi .namaz ortasında bile geliyor eğilince aha diyorum namaz gitti
Evet bende o peçeteler mantar yaptı sanırım kaşıntı başladıCanım ilacın fazlası akar Demişdi hemşire. Vücut sıvı ile birlikte atıyor. Ben peçete koymuyorum bi atlet parçasını kestim onu katlayıp koyuyorum. Peçete pamukları yapışıp mantar yapmasın diye.
Umarım öyle olur kuzum İnsalalh güzel haberler alırız yarın çok merak ediyorumHadi insallah canim benim hersey güzel olacak
İnşallah canım doktora mi gittinBebek görünmedi 5+1 deinşallah görünür oluşur
Kızlar ben normal ped takıyorum adet olduğumuz zamanki gibi artık çözümü öyle buldum. Sabah 7 gibi koyuyorum 2 tane fitil. Öğleden sonra gelmeye başlıyor dediğiniz gibi çok fazla. Akşam koyduğum 2 tane de sabah geri geliyor. Başka türlü başa çıkamadım günde birkaç sefer pedi değiştiriyorum böyle rahat ettimEvet bende o peçeteler mantar yaptı sanırım kaşıntı başladı
Canım bende aynisiyim fitil geri geliyor ama bende Orkid kullaniyorum hem de artık iç çamaşırıma da geçmiyor önceden geçiyordu günlük ped kullanıyodum yetersiz kaldı bende normal Orkid kullaniyorum daha rahatKızlar ben normal ped takıyorum adet olduğumuz zamanki gibi artık çözümü öyle buldum. Sabah 7 gibi koyuyorum 2 tane fitil. Öğleden sonra gelmeye başlıyor dediğiniz gibi çok fazla. Akşam koyduğum 2 tane de sabah geri geliyor. Başka türlü başa çıkamadım günde birkaç sefer pedi değiştiriyorum böyle rahat ettim
Ya haklısın ben de ilk başta günlük ped denedim. O bile emmiyordu akıyordu kenarlardan ne lanet bir şeymişCanım bende aynisiyim fitil geri geliyor ama bende Orkid kullaniyorum hem de artık iç çamaşırıma da geçmiyor önceden geçiyordu günlük ped kullanıyodum yetersiz kaldı bende normal Orkid kullaniyorum daha rahat
Ayy evt yaa sürekli çamaşır değiştiriyoruzYarın doktoruma gidince sorucam bunu
Evdeyken tamam ama gün içinde dışarda olunca çok rahatsız edici oluyor
Nemli çamaşırlar gezmek
Tuvalet kağıdı çok parçalanıyor ama rulo kağıt havlu 3 kat koyuyorum parçalanmiyor aslında . Ama küçük el havlusu falan da olur aslındaCanım ilacın fazlası akar Demişdi hemşire. Vücut sıvı ile birlikte atıyor. Ben peçete koymuyorum bi atlet parçasını kestim onu katlayıp koyuyorum. Peçete pamukları yapışıp mantar yapmasın diye.
Ona ped mı dayanır . Paketi olmuş 50. TLYa haklısın ben de ilk başta günlük ped denedim. O bile emmiyordu akıyordu kenarlardan ne lanet bir şeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?