Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım ilk girişte sağ ya da sol tarafa yaslayarak ilerlet hatta jinekolojik muayene pozisyonunda yap ben parmağımla yapıyorum öncesinde iyicene yıkıyorum, aparat canımı acıtıyor çünkü
Bugun ignemi yapan hemsirede elle yaparsaniz daha rahat edersiniz dedi cunku aparat bir sure sonra duvarda tahristen sebep kanama yapabiliyor dedi ama elle ittigimde sanki yeterince itemiyormusum gibi hissediyorum

Insallah kucagimiz bos kalmasin azospermi demissiniz esiniz ameliyat oldumu? Spermlerin kalitesi hakkinda bilgi verildimi? Bizimde azo sebebimiz ama bana henuz histero uygulanmadi. Rabbim kolaylik versin

Yaaa lutinus fitili kullanalı idrar kaçırmaya başladım ben yada eriyince sıvı oluyorsa öyle mi sanıyorum .pecede koyuyorum fitil sonrası ıslanıyor yani
Bendede aynı durum var
Sürekli çamaşır değiştiriyorum ama fitili gece12 de yaptığımda pijamama bile geçiyor . Değişik bir ıslaklık
İdrar değil bene

Hakkımızda hayırlısı olsun canım dualarınıza talibğm Allahın izni ile umarım bebişlerim kalır benle de 2 kişi geldiğimiz kıbrıstan 4 kişi olmaya aday olarak döneriz. rabbim umutlarımızı canlı tutsun inşallah umudumuz sayesinde ayaktayız hala. Dilerim en iyi doktoru bukup en iyi tedaviyi olursun hayırlısı ile annr olursın

Bendede aynı durum var
Sürekli çamaşır değiştiriyorum ama fitili gece12 de yaptığımda pijamama bile geçiyor . Değişik bir ıslaklık
İdrar değil bene
Beyaz akıntı dan ziyade idrar gibi demi .namaz ortasında bile geliyor eğilince aha diyorum namaz gitti

Dualarim herzaman seninle melek arkadasim benim sen hep bana destek oldun rabbim herdaim yaninda olsun bebek sesiyle neselensin eviniz sıķıntıların bitsin insallah. Aminnnnn aminnnnn canim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Yaaa lutinus fitili kullanalı idrar kaçırmaya başladım ben yada eriyince sıvı oluyorsa öyle mi sanıyorum .pecede koyuyorum fitil sonrası ıslanıyor yani
Canım ilacın fazlası akar Demişdi hemşire. Vücut sıvı ile birlikte atıyor. Ben peçete koymuyorum bi atlet parçasını kestim onu katlayıp koyuyorum. Peçete pamukları yapışıp mantar yapmasın diye.

Evet bende o peçeteler mantar yaptı sanırım kaşıntı başladı
Kızlar ben normal ped takıyorum adet olduğumuz zamanki gibi artık çözümü öyle buldum. Sabah 7 gibi koyuyorum 2 tane fitil. Öğleden sonra gelmeye başlıyor dediğiniz gibi çok fazla. Akşam koyduğum 2 tane de sabah geri geliyor. Başka türlü başa çıkamadım günde birkaç sefer pedi değiştiriyorum böyle rahat ettim

Canım bende aynisiyim fitil geri geliyor ama bende Orkid kullaniyorum hem de artık iç çamaşırıma da geçmiyor önceden geçiyordu günlük ped kullanıyodum yetersiz kaldı bende normal Orkid kullaniyorum daha rahat

Canım bende aynisiyim fitil geri geliyor ama bende Orkid kullaniyorum hem de artık iç çamaşırıma da geçmiyor önceden geçiyordu günlük ped kullanıyodum yetersiz kaldı bende normal Orkid kullaniyorum daha rahat
Ya haklısın ben de ilk başta günlük ped denedim. O bile emmiyordu akıyordu kenarlardan ne lanet bir şeymiş

Tuvalet kağıdı çok parçalanıyor ama rulo kağıt havlu 3 kat koyuyorum parçalanmiyor aslında . Ama küçük el havlusu falan da olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…