- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.101
Evet ama yapacak bir şey yok kiOna ped mı dayanır . Paketi olmuş 50. TL
Ay sorma ya hergun iç çamaşırı değiştiriyordum şimdi rahatım baya valaYa haklısın ben de ilk başta günlük ped denedim. O bile emmiyordu akıyordu kenarlardan ne lanet bir şeymiş
Napalim bacı mecburOna ped mı dayanır . Paketi olmuş 50. TL
Dualarımız seninlee güzel haberlerle dön ordan Allahın izniyleeeHakkımızda hayırlısı olsun canım dualarınıza talibğm Allahın izni ileumarım bebişlerim kalır benle de 2 kişi geldiğimiz kıbrıstan 4 kişi olmaya aday olarak döneriz. rabbim umutlarımızı canlı tutsun inşallah umudumuz sayesinde ayaktayız hala. Dilerim en iyi doktoru bukup en iyi tedaviyi olursun hayırlısı ile annr olursın
İnşallah canım cok sağolNet sonuçlamadan bir şey demek istemedim ben de.. Mucize olsun kanda pozitif görelim inşallahh
Ah inşallah canım inşallahBebek görünmedi 5+1 deinşallah görünür oluşur
Ahahaha doğru valla.Ona ped mı dayanır . Paketi olmuş 50. TL
Amin inşallah sağolun.Insallah kucagimiz bos kalmasin azospermi demissiniz esiniz ameliyat oldumu? Spermlerin kalitesi hakkinda bilgi verildimi? Bizimde azo sebebimiz ama bana henuz histero uygulanmadi. Rabbim kolaylik versin
Hayat bizi yaralasa da biz hep güçlü kaldık arkadasım hep dik durdum bana da diyorlardı sen yardım almadan nasıl böyle atlatoyorsun diye ama ben çevremdekiler le arkadaslarımın desteği ile atlattım ama son 2 yıldır malesef ilaç desteği ile bazı şeyleri yendim panik ayağa anksiyete bozukluğuna yakalandım ilacı bırakıp tedaviye başladım yani bişeyler zamanla illaki çıkıyor Bi yerden..Nicerose canim hayat tecrubelerimiz yasadiklarimiz o kadar benziyorki . Her yıkıldığimizda ayağa kalkmayi biliyoruz canim umudumuz hep var . Ben ömrüm ve gücüm yettiği sürece bu yolda devam edicem edicez canim yaralar kapanir herzaman. Bana herkes sorar ya pes etmiyormusun nasıl ayakta kaliyorsun diye . Hep söylerim once psikolojimi sağlam tutmaya yardim almaya calisiyorum sonrada rabbime sığıniyorum. Psikolog esra ezmecinin bir lafi vardir düştüğünde kalkarsan hayat guzeldir diye .
Kızlar havlu kağıt koyun ben hep öle yaptım transfer sonrası 10 gün havlu kağıt yağıp koydum çamaşırıma değilse hergün çamaşır yıkanır o batmayaBendede aynı durum var
Sürekli çamaşır değiştiriyorum ama fitili gece12 de yaptığımda pijamama bile geçiyor . Değişik bir ıslaklık
İdrar değil bene
Aynen bende oyleydim canim. Bizler ayakta kalicaz pes etmiycez hayata yenilmiycezki ayakta kalmayi basarabilelim.Hayat bizi yaralasa da biz hep güçlü kaldık arkadasım hep dik durdum bana da diyorlardı sen yardım almadan nasıl böyle atlatoyorsun diye ama ben çevremdekiler le arkadaslarımın desteği ile atlattım ama son 2 yıldır malesef ilaç desteği ile bazı şeyleri yendim panik ayağa anksiyete bozukluğuna yakalandım ilacı bırakıp tedaviye başladım yani bişeyler zamanla illaki çıkıyor Bi yerden..
Bunlar tatli heyacanlar canim kalp atisinida keseleride goreceksin ister tek olsun ister 2 kese rabbim gönlunden geceni versin ondan sonra rahat rahat hamileligin tadini cikartirsin. Sayili gunler okadar cabuk gecerki bir bakmissin dogum gelmisUmarım öyle olur kuzum İnsalalh güzel haberler alırız yarın çok merak ediyorumKese kaç tane sağlıklı olcakmi kalp atışını duyabilicekmiyim endişeliyim
Karamel latte canim hayat seninde yüzünü güldürsün insallah gönlünde ne muradin varsa versin rabbimİnşallah canım cok sağol
Ayyy bu gece sen uyumassın kübüşüm bende uyumazdım heyecandanUmarım öyle olur kuzum İnsalalh güzel haberler alırız yarın çok merak ediyorumKese kaç tane sağlıklı olcakmi kalp atışını duyabilicekmiyim endişeliyim
Ah güzel kalpli kızlarım hepiniz iyi ki varsınızKaramel latte canim hayat seninde yüzünü güldürsün insallah gönlünde ne muradin varsa versin rabbim❤❤
Benimde yarin iki embriyo transferim olucak insallah tam 9. Gunumuzde yildonumumuz oldugu icin tutarsa insallah surpriz yapmak istiyordum esime ama simdi bunu okuyunca biraz korktum acikcasi…Ya zaten burda 5. 6. Gun ogreniyolar ya ablam da tup bebek oldu 11. Gun test yaptiginda hafifti ikinci cizgi yani 5ve 6 da yapsa cikmazdi ve ikiz gebelikmis herkesin farkli moral bozmamak gerek aslinda sanki
Amiiiiin canim benim.sende iyiki varsin bizleri bizden baska kimse anlamazAh güzel kalpli kızlarım hepiniz iyi ki varsınız
Hayat hepimizin yüzünü güldürsün güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum
Kesinlikle öyle canım benim.Amiiiiin canim benim.sende iyiki varsin bizleri bizden baska kimse anlamaz
Yapacak bişey yokAhahaha doğru valla.
Eskiyen atletleri kesip koyalım en iyisi,pamuklu miisss
Bende sondur diye almadım galiba almak zorunda kalıcamYapacak bişey yokdaha ped alamam
Zaten her almam da inşallah sondur diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?