Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dualarımız seninlee güzel haberlerle dön ordan Allahın izniyleee

Insallah kucagimiz bos kalmasin azospermi demissiniz esiniz ameliyat oldumu? Spermlerin kalitesi hakkinda bilgi verildimi? Bizimde azo sebebimiz ama bana henuz histero uygulanmadi. Rabbim kolaylik versin
Amin inşallah sağolun.
Evet tese ile spermler bulundu donduruldu.
Kaliteleride iyi denmişti bizim uzun zaman oldu 4 sene kadar

Hayat bizi yaralasa da biz hep güçlü kaldık arkadasım hep dik durdum bana da diyorlardı sen yardım almadan nasıl böyle atlatoyorsun diye ama ben çevremdekiler le arkadaslarımın desteği ile atlattım ama son 2 yıldır malesef ilaç desteği ile bazı şeyleri yendim panik ayağa anksiyete bozukluğuna yakalandım ilacı bırakıp tedaviye başladım yani bişeyler zamanla illaki çıkıyor Bi yerden..

Bendede aynı durum var
Sürekli çamaşır değiştiriyorum ama fitili gece12 de yaptığımda pijamama bile geçiyor . Değişik bir ıslaklık
İdrar değil bene
Kızlar havlu kağıt koyun ben hep öle yaptım transfer sonrası 10 gün havlu kağıt yağıp koydum çamaşırıma değilse hergün çamaşır yıkanır o batmaya

Aynen bende oyleydim canim. Bizler ayakta kalicaz pes etmiycez hayata yenilmiycezki ayakta kalmayi basarabilelim.

Umarım öyle olur kuzum İnsalalh güzel haberler alırız yarın çok merak ediyorum Kese kaç tane sağlıklı olcakmi kalp atışını duyabilicekmiyim endişeliyim
Bunlar tatli heyacanlar canim kalp atisinida keseleride goreceksin ister tek olsun ister 2 kese rabbim gönlunden geceni versin ondan sonra rahat rahat hamileligin tadini cikartirsin. Sayili gunler okadar cabuk gecerki bir bakmissin dogum gelmis

Umarım öyle olur kuzum İnsalalh güzel haberler alırız yarın çok merak ediyorum Kese kaç tane sağlıklı olcakmi kalp atışını duyabilicekmiyim endişeliyim
Ayyy bu gece sen uyumassın kübüşüm bende uyumazdım heyecandan yarın güzel sonuçlarla gel bakalım minnoş ları gör gel hayırlısıyla

Ya zaten burda 5. 6. Gun ogreniyolar ya ablam da tup bebek oldu 11. Gun test yaptiginda hafifti ikinci cizgi yani 5ve 6 da yapsa cikmazdi ve ikiz gebelikmis herkesin farkli moral bozmamak gerek aslinda sanki
Benimde yarin iki embriyo transferim olucak insallah tam 9. Gunumuzde yildonumumuz oldugu icin tutarsa insallah surpriz yapmak istiyordum esime ama simdi bunu okuyunca biraz korktum acikcasi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…