- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.121
Yaa öyle demeBende sondur diye almadım galiba almak zorunda kalıcam
İnşallah canım inşallahYaa öyle deme
Ben senden hala umutluyum
Olacak inşallah
Ben idrar testi icin soyledim kan da 9. Gun dusukte olsa sonac az cok belli olabilir bence..Benimde yarin iki embriyo transferim olucak insallah tam 9. Gunumuzde yildonumumuz oldugu icin tutarsa insallah surpriz yapmak istiyordum esime ama simdi bunu okuyunca biraz korktum acikcasi…
Benimde ilk 4 gün sadece kullanildi. Sonra özellikle biraktiriliyor. Memorial ve bahcecide öyle sanirim yada ordaki doktorlarda kendilerine gore bir sistemde gidiyordir ben oyle denk geldim.Olurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Benim pantolonuma bile geçti dışarıdayken. Sanki japon yapıştırıcısı gelmiş gibi birde pantolonun o bölgesi sepserrt olmuşYok beyaz kokusuz saydam bi akıntı oluyo ama şarr diye bi anda oluyo hatta bazen bende :)) endişelenmeyin idrar değil. İlaç tortusu ve beyaz ıslaklık görüyorum çamaşırımda değiştiriyorum hemencecik çamasırı…lutinuscular için söylüyorummm
Canım banada dün prednolu 3 gün daha kullan sonra bırak dedi. Bu ilaç tam olarak neye yarıyor onuda birtürlü anlayamadımOlurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın
Canım daha 5. günden ne belli olsun belki geç tutunuyor yavrun yanlış anlama da 5. gün erken gebelik testi tamam bi derece çıkar da kaset test yapmak büyük risk değil miKızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Evet kullanıcı adım değişti canım.karamel Latte canım senin kullanıcı adın eskiden farkliydi demi? Yansel gibi bir şeydi. Yine bahçecide mı yaptınız. Bir önceki tedavinde de sonucu takıp etmiştim. Umarım yüzün güler
Diğer gebeliklerimde 5. Gün kaset testle öğrendiğim için büyük risk değildi benim içinCanım daha 5. günden ne belli olsun belki geç tutunuyor yavrun yanlış anlama da 5. gün erken gebelik testi tamam bi derece çıkar da kaset test yapmak büyük risk değil mi
Sen aynı sensin de embriyolar aynı embriyo değil kiDiğer gebeliklerimde 5. Gün kaset testle öğrendiğim için büyük risk değildi benim için
Orası öyle canım umarım öyle olmuştur artık tek umudumuz buSen aynı sensin de embriyolar aynı embriyo değil kibozma kalbini inşallah kanda çıkar geç tutunma olmuştur
Hakkında hayırlısı olsun çok dua edeceğim sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşadığın bütün sıkıntılar birgün bitecek rabbim gönlündekini verecekEvet kullanıcı adım değişti canım.
Hayır bahcecide değil bu sefer medicalparktayız sağol canım seni görmek güzel
Sabah yapacakmsin testOrası öyle canım umarım öyle olmuştur artık tek umudumuz bu
Bu arada ben iki embriyo ile 5. Gün idrarda negatif gördüm 11. Gün kanda 997 değerini gördüm. Ve o lanet idrar testini sırf çektiğim o kadar sıkıntının umudun şahidi olsun diye kalp atışı sonrası yaptım saklıyorum. Daha gününe varEvet kullanıcı adım değişti canım.
Hayır bahcecide değil bu sefer medicalparktayız sağol canım seni görmek güzel
CanımmHakkında hayırlısı olsun çok dua edeceğim sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşadığın bütün sıkıntılar birgün bitecek rabbim gönlündekini verecek
Yok salı yaparım son testimi çarşamba zaten kanSabah yapacakmsin test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?