Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar kese ne zaman görülür. Yarın kan vereceğim tekrar 4+5 olarak hesaplıyorum merak ettim görebilir miyiz?

Olurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Benimde ilk 4 gün sadece kullanildi. Sonra özellikle biraktiriliyor. Memorial ve bahcecide öyle sanirim yada ordaki doktorlarda kendilerine gore bir sistemde gidiyordir ben oyle denk geldim.

Benim pantolonuma bile geçti dışarıdayken. Sanki japon yapıştırıcısı gelmiş gibi birde pantolonun o bölgesi sepserrt olmuş

Olurmu öyle şey ya gerçekten şaşırdım smiless hala kullanıyor ben yine öyle
Canım banada dün prednolu 3 gün daha kullan sonra bırak dedi. Bu ilaç tam olarak neye yarıyor onuda birtürlü anlayamadım

arkadaşlar lütfen ped ve peçete kullanmayın bir arkadaşın yazdığı gibi eski atlet yada tişörtlerinizi (pamuklu)ped boyunda kesin yıkayıp ütüyle katlayın ve onları kullanın.ben bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybetmiştim.fitil çubuğu kullananlar mutlaka kullanımdan sonra sıcak sirkeli suda dezenfekte etmeli aslında en iyisi eldiven kullanmak.yazılanları okuyunca uyarmak istedim herkese sevgiler

Kızlar benim sonuc belli artık valla bana daha erken demeyin inanmıcam buna çünkü silikte olsa bişey cıkmalıydı Eki Görüntüle 3198920
Canım daha 5. günden ne belli olsun belki geç tutunuyor yavrun yanlış anlama da 5. gün erken gebelik testi tamam bi derece çıkar da kaset test yapmak büyük risk değil mi

karamel Latte canım senin kullanıcı adın eskiden farkliydi demi? Yansel gibi bir şeydi. Yine bahçecide mı yaptınız. Bir önceki tedavinde de sonucu takıp etmiştim. Umarım yüzün güler
Evet kullanıcı adım değişti canım.
Hayır bahcecide değil bu sefer medicalparktayız sağol canım seni görmek güzel

Hakkında hayırlısı olsun çok dua edeceğim sen çok güçlü bir kadınsın. Yaşadığın bütün sıkıntılar birgün bitecek rabbim gönlündekini verecek

Bu arada ben iki embriyo ile 5. Gün idrarda negatif gördüm 11. Gün kanda 997 değerini gördüm. Ve o lanet idrar testini sırf çektiğim o kadar sıkıntının umudun şahidi olsun diye kalp atışı sonrası yaptım saklıyorum. Daha gününe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…