- 12 Mart 2019
- 16.376
- 35.856
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.141
İnşallah öyle olmuştur canım inşallahBu arada ben iki embriyo ile 5. Gün idrarda negatif gördüm 11. Gün kanda 997 değerini gördüm. Ve o lanet idrar testini sırf çektiğim o kadar sıkıntının umudun şahidi olsun diye kalp atışı sonrası yaptım saklıyorum. Daha gününe var
Seni anlıyorum ama bende 6.gün erken gebelik testi ile görmüstumYok salı yaparım son testimi çarşamba zaten kan
Tüp bebek sürecinde tedavi zamanı sonrası çok kişiyle konuştuk, yazistik. Doğum yaptıktan sonra buradan kopamadim en çokta seni takip ettim sonra kayıp ettimm. Çocuklar hareketli o kadar sık giremez oldum derken iki gün önce gündemde topigin çıkınca dikkatimi çekti. Bu o dedim sevindim inşallah pozitif sonucunu alip sağlıkla kucağına aldığınida görürüzCanımm
Allah razı olsun çok teşekkür ederim duanı almak beni mutlu cok mutlu etti
Bilemiyorum artık canım varsada yoksada nasip artık yapacak bişeyim kalmadı çok büyük acılar yaşadım bu onun yanında hiç bişey.Seni anlıyorum ama bende 6.gün erken gebelik testi ile görmüstum
Yaa öylemiiiTüp bebek sürecinde tedavi zamanı sonrası çok kişiyle konuştuk, yazistik. Doğum yaptıktan sonra buradan kopamadim en çokta seni takip ettim sonra kayıp ettimm. Çocuklar hareketli o kadar sık giremez oldum derken iki gün önce gündemde topigin çıkınca dikkatimi çekti. Bu o dedim sevindim inşallah pozitif sonucunu alip sağlıkla kucağına aldığınida görürüz
Canım benim dileklerin için teşekkür ederimBunlar tatli heyacanlar canim kalp atisinida keseleride goreceksin ister tek olsun ister 2 kese rabbim gönlunden geceni versin ondan sonra rahat rahat hamileligin tadini cikartirsin. Sayili gunler okadar cabuk gecerki bir bakmissin dogum gelmis
Amin canım inşallahAh güzel kalpli kızlarım hepiniz iyi ki varsınız
Hayat hepimizin yüzünü güldürsün güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum
Aynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demediYaa öylemiiiben seni görüyordum topiklerde bilseydim beni aradıgını yazardım sana
Benim topik o dönemde gündemdeydi şimdide öyle oldu herkesede şans getirdi çok şükür
İnşallah güzel günleride hep beraber görürüz canım
Ay balım vala uyku gelmiyor heyecandan uyuyamıyorumAyyy bu gece sen uyumassın kübüşüm bende uyumazdım heyecandanyarın güzel sonuçlarla gel bakalım minnoş ları gör gel hayırlısıyla
Ben de heyecandan uyuyamıyorum dr’um görecek sonucu inşallah güzel haberlerimizi yazarız yarın burayaAy balım vala uyku gelmiyor heyecandan uyuyamıyorumYarın hayırlısıyla güzel sonuç görsek mimnosları size de gostericem
Aminnn inşallahBen de heyecandan uyuyamıyorum dr’um görecek sonucu inşallah güzel haberlerimizi yazarız yarın buraya
Canım benim üzülme rabbim nasip eder inşallahBende negatifi gordugum icin uyuyamiyorum hayat gercekten cok garip
Evet tahmin ettigimden zormus resmen icimin acidigini orda biseylerin kirilip dokuldugunu hissediyorumCanım benim üzülme rabbim nasip eder inşallahen kısa zamanda istediğin diledigin kabul olsun zor bir süreç ama pes etme sakın
Merhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldıarkadaşlar lütfen ped ve peçete kullanmayın bir arkadaşın yazdığı gibi eski atlet yada tişörtlerinizi (pamuklu)ped boyunda kesin yıkayıp ütüyle katlayın ve onları kullanın.ben bebeğimi enfeksiyon yüzünden kaybetmiştim.fitil çubuğu kullananlar mutlaka kullanımdan sonra sıcak sirkeli suda dezenfekte etmeli aslında en iyisi eldiven kullanmak.yazılanları okuyunca uyarmak istedim herkese sevgiler
Doktorunuz hastaneniz neresi çok merak ettimKuzum benim tsh 2.50 idi 4 e kadar transfer yapıyoruz dedi doktorum.
Allh razı olsun. Rabbim isteyen herkese versin inşallahHayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın
Ben hep peçete kullandım ya mafetti kaşıntı yanma beniMerhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldı
Yani bendede bir kaşıntı yanma oluyor
Fitil ilaç kalıntıları yapıyor diye düşündüm ama siz böyle yazınca tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?