Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canımm
Allah razı olsun çok teşekkür ederim duanı almak beni mutlu cok mutlu etti
Tüp bebek sürecinde tedavi zamanı sonrası çok kişiyle konuştuk, yazistik. Doğum yaptıktan sonra buradan kopamadim en çokta seni takip ettim sonra kayıp ettimm. Çocuklar hareketli o kadar sık giremez oldum derken iki gün önce gündemde topigin çıkınca dikkatimi çekti. Bu o dedim sevindim inşallah pozitif sonucunu alip sağlıkla kucağına aldığınida görürüz

Yaa öylemiii ben seni görüyordum topiklerde bilseydim beni aradıgını yazardım sana
Benim topik o dönemde gündemdeydi şimdide öyle oldu herkesede şans getirdi çok şükür
İnşallah güzel günleride hep beraber görürüz canım

Canım benim dileklerin için teşekkür ederim umarım inşallah keseyi de kalp atışını da duyarız Aminn En çok endiselendigim kalp atışı onu duysam içim rahatlicak rabbim hayırlısını versin inşallah

Aynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedi bizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .

Merhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldı
Yani bendede bir kaşıntı yanma oluyor
Fitil ilaç kalıntıları yapıyor diye düşündüm ama siz böyle yazınca tedirgin oldum

Ben hep peçete kullandım ya mafetti kaşıntı yanma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…