- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.855
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.201
Yerleşmedir canım bol bol istirahat et bu süreçteKan sulandırıcı kullanmıyorum kuzu,
Dün konuştuk progestana devam dedi..
İnşallah yerlesmedir ve çabuk geçer
gece konuştuk canım doktorla , progestan fıtıle devam kan verınce haberleşelım dedıCanım hastane ile paylaş istersen .
Kalçadan iğne yazar belki çünkü sana doğal siklus devam ediyorlardi
Bunu bilemiyoruz kuzum agrılar iyikende oluyor kötüyken de inşallah iyi bişeyden dirKızlar günaydın yarım saat sonra transfet olalı 48 saati doldurcam. Karın ve bel ağrım sürekli devam ediyor. Bu iyi birşeymi kötü birşeymi anlamadım
inşallaahh canım,Yerleşmedir canım bol bol istirahat et bu süreçte
Transferden çıktığımdan beri oluyor canım. Diyorum kateteri içimdemi unuttular naptılarBunu bilemiyoruz kuzum agrılar iyikende oluyor kötüyken de inşallah iyi bişeyden dir
Malesef öyle, yüzüne bakmadan konuşmalar tavırlar. Allah ıslah etsin hepsini. Halden anlayan iyi insanlarla keşişsin inşallah yollarımızAh canımmbenim aile hekimi de öyleydi gıcıkkkk ötesi biri.. Değiştirdim.. Fırsatın varsa değiştir sistemden istersen. Kolaylaştırıcı olmak varken yetkim yok demek işlerine geliyor.sanki süs bitkisi niyetine koydular..haksız kazanç bu kul hakkı.. ne kötü insanlar var
İyi yapmışsın canım istirahat önemliinşallaahh canım,
aynen uznaıyorum işe gidecektim bugun ,gitmedim..
Canım benimde olmuştu ara ara sol kasıkta iğne batması gibi olmuştu. Sonra bel ve bacak ağrısı hatta bacaklarım müthiş sürüyordu. Sanırım uzun süre yatmaktan oluyor. İnşallah tutunduğuna işarettir. Rabbim hayırla tutunmalarını ve kucağımıza almayı nasip etsin.Kızlar günaydın yarım saat sonra transfet olalı 48 saati doldurcam. Karın ve bel ağrım sürekli devam ediyor. Bu iyi birşeymi kötü birşeymi anlamadım
Ahahah yokTransferden çıktığımdan beri oluyor canım. Diyorum kateteri içimdemi unuttular naptılar
Ben de bugün gideceğim aile hekimine lutinus yazdırmaya bakalım inşallah yazar.Malesef öyle, yüzüne bakmadan konuşmalar tavırlar. Allah ıslah etsin hepsini. Halden anlayan iyi insanlarla keşişsin inşallah yollarımız
Aminnn aminMalesef öyle, yüzüne bakmadan konuşmalar tavırlar. Allah ıslah etsin hepsini. Halden anlayan iyi insanlarla keşişsin inşallah yollarımız
Çokk erkennnBugün 6. Günüm ve ben işe başladım. İşyerimin tam yanında kocaman hastane var. Şeytan dürtüyor git kan ver
Lutinusu karşılamıyor ama progestan fitili yazabiliyorlar diye biliyorum.Ben de bugün gideceğim aile hekimine lutinus yazdırmaya bakalım inşallah yazar.
İnşallah canım hayırlısı nasip olsun bakalımCanım benimde olmuştu ara ara sol kasıkta iğne batması gibi olmuştu. Sonra bel ve bacak ağrısı hatta bacaklarım müthiş sürüyordu. Sanırım uzun süre yatmaktan oluyor. İnşallah tutunduğuna işarettir. Rabbim hayırla tutunmalarını ve kucağımıza almayı nasip etsin.
Beni zincirlere vurması lazım arkadaşlarımınÇokk erkennn8 de ver bencee dayanabilirsen
Ben de bugün gideceğim aile hekimine lutinus yazdırmaya bakalım inşallah yazar.
Bakalım yaşayıp görcez hayırlısı nasip olsunAhahah yok
İlaçlardan oluyor ama seninki tutunmadandr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?