- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.221
Sanki 2 hakkımız varmış devlet ödüyormuş gibi okumuştum burdan ama belki karıştırdım. Gidip bi deneyeyim belki özel sağlık sigortam öder. İnternette o da ödemez diyor ama bakalım nasip.Lutinusu sgk karşılamıyor canım yazdırmadan ücretli alınıyor
Sanki 2 hakkımız varmış devlet ödüyormuş gibi okumuştum burdan ama belki karıştırdım. Gidip bi deneyeyim belki özel sağlık sigortam öder. İnternette o da ödemez diyor ama bakalım nasip.
Şöyle aile hekimlerine ayar oluyorum insanın nelerle uğraşıp çektiğini düşünmeden keyfine nasıl gelirse öyle davrandıkları için kul hakkı yani bu.Böyle bir sistemin içinde anne olmak için çabalıyoruz ya, bugün bir kez daha nasıl zor bir sürecin içerisinde olduğumuzu anladım. Binbir özveri ile maddi ve manevi kayıplarımızla bu kadar uğraşırken birde ilaç bulma, yazdırma derdine düşüyoruz. Sabahın köründe aile hekimliğine gittim estrofem yazdırmaya yazamam yetkim yok dedi. Yazdırıp alanlar var ben o işe girmem dedi. Hastaneye gidip k. Doğum doktoruna dert anlatma imkanımda yok şuan için. Neyse dedim git parayla al. Günlük 4 tane alıyorum içerisinde 28 tane var. Yani bi kutuyu bi hafta da bitiriyorum. Bi ay için 4 kutu lazım. 25 eczane aradım en az yok dediler. En son birinde buldum iki kutu veremem ikisini, bir tane verebilirim herkes ulaşsın dedi. Dedim zaten bizim tüm kalbimizle isteğimiz o, herkes ulaşsın. Ama şuanda almam gereken bir ilaç ve siz iki tane veremeyeceğinizi söylüyorsunuz. Hassaslaşan hormonlarımla sanırım başladım ağlamaya. Ağlattım sizi özür dilerim dedi verdi ilacı. O kadar eziyet cekıyoruz. Rabbim gör emeklerimizi hayırlısıyla boş bırakma kucaklarımızı
5.gün transferleri 48 saat içinde implantasyonu gerceklerisirKızlar günaydın yarım saat sonra transfet olalı 48 saati doldurcam. Karın ve bel ağrım sürekli devam ediyor. Bu iyi birşeymi kötü birşeymi anlamadım
Küçük adimlarla gidip geliyorum gideceğim yere genelde uzanıyorum evimi mutfak tezgahı bazen toplarım yemeği yaparım öyle çoğu şeyi esim yapiyorKızlar benim 6. Günüm ben hala ev falan süpürmüyorum. Yemek yapıyorum (o da çok zahmetsiz şeyler, çamaşır katlıyorum) siz yapıyor musunuz ev işleri?
Ben yaptım valla yavaş hareket ederek. Tabi ki yerleri vs silmedim eğilip ama tutacağı varsa her türlü tutar diye düşünüyorum. Transfer günü ve sonraki gün dikkat ettim sadece.Kızlar benim 6. Günüm ben hala ev falan süpürmüyorum. Yemek yapıyorum (o da çok zahmetsiz şeyler, çamaşır katlıyorum) siz yapıyor musunuz ev işleri?
Erken gebelik testi al yarın sabah yapsanaBugün 6. Günüm ve ben işe başladım. İşyerimin tam yanında kocaman hastane var. Şeytan dürtüyor git kan ver
Normalde cıkartıyolardı canım ama artık kadın doğumcuların rapor cıkarma yetkisini almışlar diye duydum rapor olayı cok karısmışKizlar oksapara kadin dogumcu rapor cikariyor mu. Ben direk bu şekilde talep etsem çikarir mi.
Hadi inşallah o işi yapıyordur içerde5.gün transferleri 48 saat içinde implantasyonu gerceklerisir
Şu sıralar rapor işi karışık bizim bile edindiğimiz raporlar hazirana kadar geçerli en son sora değişiklikler olucakmis kadın doğum değil hematoloji vericekmis.diye biliyorumKizlar oksapara kadin dogumcu rapor cikariyor mu. Ben direk bu şekilde talep etsem çikarir mi.
İşte ona cesaretim yok kan testi daha garanti geliyorErken gebelik testi al yarın sabah yapsana
Nereye gidecegim simdiŞu sıralar rapor işi karışık bizim bile edindiğimiz raporlar hazirana kadar geçerli en son sora değişiklikler olucakmis kadın doğum değil hematoloji vericekmis.diye biliyorum
Devlette kadın doğuma randevu ol sana hematolojiden bölüm açsın birlikte karar verilir o şekilde. Şuanlik reçeteye yazdirabilirsen yazdırNereye gidecegim simdi
E tamam ver yarınİşte ona cesaretim yok kan testi daha garanti geliyor
Canim Gürkan hoca banada litunus yazdı ben konuştum elimde progestan fitil var diye değiştirdi..Sanki 2 hakkımız varmış devlet ödüyormuş gibi okumuştum burdan ama belki karıştırdım. Gidip bi deneyeyim belki özel sağlık sigortam öder. İnternette o da ödemez diyor ama bakalım nasip.
Beni zincirlere vurması lazım arkadaşlarımıntest günüm cumartesi bari cuma 10.günde olsaydı
Evet yavaş hareketlerle iş yapıyorum sofra kurup kaldırıyorum namazımı eğilerek kılıyorum oturarak değil. Tutacaksa hiç birşey engel değil. Ağır kaldırma ani hareket yapma Allahın iziniyle tutunur bebeklerimiz teslimiyetimiz Allah'aKızlar benim 6. Günüm ben hala ev falan süpürmüyorum. Yemek yapıyorum (o da çok zahmetsiz şeyler, çamaşır katlıyorum) siz yapıyor musunuz ev işleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?