Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar benim 6. Günüm ben hala ev falan süpürmüyorum. Yemek yapıyorum (o da çok zahmetsiz şeyler, çamaşır katlıyorum) siz yapıyor musunuz ev işleri?

Yok canım lutinus direk özel ilaç sgk nın ödediği progestanlarda var doktorla konuşup onu yazdırabilirsin
Sanki 2 hakkımız varmış devlet ödüyormuş gibi okumuştum burdan ama belki karıştırdım. Gidip bi deneyeyim belki özel sağlık sigortam öder. İnternette o da ödemez diyor ama bakalım nasip.

Şöyle aile hekimlerine ayar oluyorum insanın nelerle uğraşıp çektiğini düşünmeden keyfine nasıl gelirse öyle davrandıkları için kul hakkı yani bu.

Kızlar benim 6. Günüm ben hala ev falan süpürmüyorum. Yemek yapıyorum (o da çok zahmetsiz şeyler, çamaşır katlıyorum) siz yapıyor musunuz ev işleri?
Küçük adimlarla gidip geliyorum gideceğim yere genelde uzanıyorum evimi mutfak tezgahı bazen toplarım yemeği yaparım öyle çoğu şeyi esim yapiyor

Ben yaptım valla yavaş hareket ederek. Tabi ki yerleri vs silmedim eğilip ama tutacağı varsa her türlü tutar diye düşünüyorum. Transfer günü ve sonraki gün dikkat ettim sadece.

Kizlar oksapara kadin dogumcu rapor cikariyor mu. Ben direk bu şekilde talep etsem çikarir mi.
Şu sıralar rapor işi karışık bizim bile edindiğimiz raporlar hazirana kadar geçerli en son sora değişiklikler olucakmis kadın doğum değil hematoloji vericekmis.diye biliyorum

Sanki 2 hakkımız varmış devlet ödüyormuş gibi okumuştum burdan ama belki karıştırdım. Gidip bi deneyeyim belki özel sağlık sigortam öder. İnternette o da ödemez diyor ama bakalım nasip.
Canim Gürkan hoca banada litunus yazdı ben konuştum elimde progestan fitil var diye değiştirdi..
Litunus özel SGK karşılamıyor

Evet yavaş hareketlerle iş yapıyorum sofra kurup kaldırıyorum namazımı eğilerek kılıyorum oturarak değil. Tutacaksa hiç birşey engel değil. Ağır kaldırma ani hareket yapma Allahın iziniyle tutunur bebeklerimiz teslimiyetimiz Allah'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…