- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.161
Evet şimdide ben aynı durumdayımBen hep peçete kullandım ya mafetti kaşıntı yanma beni
Evet canım trafikten gidebilirsek inşallahAminnn inşallahAynen kuzum yazâlim seninde mi yarın doktor randevum var
Rabbim miniğinin sağlıkla tutunmasını nasip etsin ÖzgemDün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur
bana demedi ama reçete numarasından eczacı görerek söyledi canım 16 mg oldugunu. Yok bu hafta transferim inşallah bu ilaçları kullanmaya başladımCanım dr unmu dedi 16 mg kullan diye belkide benimkinin dozu düşük geldi işte offff şuan hamilesin demi sen?
Allahım hepinizden razı olaun inşallahDualarımız seninlee güzel haberlerle dön ordan Allahın izniyleee
Amiiiinnnn tatlımRabbim miniğinin sağlıkla tutunmasını nasip etsin Özgemyüreğim pır pırr.. Dualarımdasınn
Evet canım progestan yapıyorKızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var
Amin amin Rabbim senden razı olsunDualarim herzaman seninle melek arkadasim benim sen hep bana destek oldun rabbim herdaim yaninda olsun bebek sesiyle neselensin eviniz sıķıntıların bitsin insallah. Aminnnnn aminnnnn canim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bende olmuştu ilaçlardan oluyor ama öyle fazla değildi.. Üşüttüysen daha fazla olabilir ayaklarını sıcak tut canımKızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var
Dün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur
Rabbim hayırlı tranaferler geçirsin canım inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur. 9. Günde de pozitifi görürsün umarım sevgilerBenimde yarin iki embriyo transferim olucak insallah tam 9. Gunumuzde yildonumumuz oldugu icin tutarsa insallah surpriz yapmak istiyordum esime ama simdi bunu okuyunca biraz korktum acikcasi…
Bende panik oldum pembe görünceBenimde öyle olmuştu canım ben tabi korktum hemen ama yerleşmeydi muhtemelen
7.-10.gün arasıda devam etmişti
Bende panik oldum pembe görünce
Kahverengine döndü bakalım inşallah uzun sürmez,
Dün soğukta kaldım biraz oda tetiklemiş olabilir canım benim sanki belimi kırıyorlar şuan işyerindeyim kıvranıyorum yüzüm yanıyor inşallah geçer saol canımBende olmuştu ilaçlardan oluyor ama öyle fazla değildi.. Üşüttüysen daha fazla olabilir ayaklarını sıcak tut canım
Ay sağol canım benimMerak etme bebiş sımsıkı tutunuyodur
Galiba üşüttunDün soğukta kaldım biraz oda tetiklemiş olabilir canım benim sanki belimi kırıyorlar şuan işyerindeyim kıvranıyorum yüzüm yanıyor inşallah geçer saol canım
Ah ahh..Böyle bir sistemin içinde anne olmak için çabalıyoruz ya, bugün bir kez daha nasıl zor bir sürecin içerisinde olduğumuzu anladım. Binbir özveri ile maddi ve manevi kayıplarımızla bu kadar uğraşırken birde ilaç bulma, yazdırma derdine düşüyoruz. Sabahın köründe aile hekimliğine gittim estrofem yazdırmaya yazamam yetkim yok dedi. Yazdırıp alanlar var ben o işe girmem dedi. Hastaneye gidip k. Doğum doktoruna dert anlatma imkanımda yok şuan için. Neyse dedim git parayla al. Günlük 4 tane alıyorum içerisinde 28 tane var. Yani bi kutuyu bi hafta da bitiriyorum. Bi ay için 4 kutu lazım. 25 eczane aradım en az yok dediler. En son birinde buldum iki kutu veremem ikisini, bir tane verebilirim herkes ulaşsın dedi. Dedim zaten bizim tüm kalbimizle isteğimiz o, herkes ulaşsın. Ama şuanda almam gereken bir ilaç ve siz iki tane veremeyeceğinizi söylüyorsunuz. Hassaslaşan hormonlarımla sanırım başladım ağlamaya. Ağlattım sizi özür dilerim dedi verdi ilacı. O kadar eziyet cekıyoruz. Rabbim gör emeklerimizi hayırlısıyla boş bırakma kucaklarımızı
Benim bulantılarım az da olsa var canım çubuk kraker iyi geliyor leblebi seviyorsan o da rahatlatır.Günaydın kızlar sabahları ya da geceleri bulantıniz var mı varsa neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?