Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Dün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur
Rabbim miniğinin sağlıkla tutunmasını nasip etsin Özgem yüreğim pır pırr.. Dualarımdasınn

Canım dr unmu dedi 16 mg kullan diye belkide benimkinin dozu düşük geldi işte offff şuan hamilesin demi sen?
bana demedi ama reçete numarasından eczacı görerek söyledi canım 16 mg oldugunu. Yok bu hafta transferim inşallah bu ilaçları kullanmaya başladım

Kızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var

Amin amin Rabbim senden razı olsun inşallah canıö benşm isteyen herkese hak eden herkese nasip etsin Rabbim anneliği,bana da inşallah evlerimiz şenlensin inşallah

Benimde öyle olmuştu canım ben tabi korktum hemen ama yerleşmeydi muhtemelen
7.-10.gün arasıda devam etmişti
Dün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur

Benimde yarin iki embriyo transferim olucak insallah tam 9. Gunumuzde yildonumumuz oldugu icin tutarsa insallah surpriz yapmak istiyordum esime ama simdi bunu okuyunca biraz korktum acikcasi…
Rabbim hayırlı tranaferler geçirsin canım inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur. 9. Günde de pozitifi görürsün umarım sevgiler Rabbim seninle olsun

Böyle bir sistemin içinde anne olmak için çabalıyoruz ya, bugün bir kez daha nasıl zor bir sürecin içerisinde olduğumuzu anladım. Binbir özveri ile maddi ve manevi kayıplarımızla bu kadar uğraşırken birde ilaç bulma, yazdırma derdine düşüyoruz. Sabahın köründe aile hekimliğine gittim estrofem yazdırmaya yazamam yetkim yok dedi. Yazdırıp alanlar var ben o işe girmem dedi. Hastaneye gidip k. Doğum doktoruna dert anlatma imkanımda yok şuan için. Neyse dedim git parayla al. Günlük 4 tane alıyorum içerisinde 28 tane var. Yani bi kutuyu bi hafta da bitiriyorum. Bi ay için 4 kutu lazım. 25 eczane aradım en az yok dediler. En son birinde buldum iki kutu veremem ikisini, bir tane verebilirim herkes ulaşsın dedi. Dedim zaten bizim tüm kalbimizle isteğimiz o, herkes ulaşsın. Ama şuanda almam gereken bir ilaç ve siz iki tane veremeyeceğinizi söylüyorsunuz. Hassaslaşan hormonlarımla sanırım başladım ağlamaya. Ağlattım sizi özür dilerim dedi verdi ilacı. O kadar eziyet cekıyoruz. Rabbim gör emeklerimizi hayırlısıyla boş bırakma kucaklarımızı

Bende olmuştu ilaçlardan oluyor ama öyle fazla değildi.. Üşüttüysen daha fazla olabilir ayaklarını sıcak tut canım
Dün soğukta kaldım biraz oda tetiklemiş olabilir canım benim sanki belimi kırıyorlar şuan işyerindeyim kıvranıyorum yüzüm yanıyor inşallah geçer saol canım

Ah ahh..
Canım Rabb'im emeklerimizin karşılığını sağlıklı evlatlar ile versin inşallah .
Zor gerçekten ancak biz yaşayanlar biliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…