- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.181
Amiiinnnnnn canim benimmAmin amin Rabbim senden razı olsuninşallah canıö benşm isteyen herkese hak eden herkese nasip etsin Rabbim anneliği,bana da inşallah evlerimiz şenlensin inşallah
Ben de öyleyim şuanda malesefKızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var
Benmde oldu tatlım 3 4 gün azıcık açık kahve sarı geldi sora bitti çok olmadığı sürece endişelenmeDün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur
Evet oluyor cnm bende transfer olcagim gün vardı sora geçti ama çok fazla öyle bı ağrı yoktu hafif adet ağrısıKızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var
Ah çok sağol kuzumBenmde oldu tatlım 3 4 gün azıcık açık kahve sarı geldi sora bitti çok olmadığı sürece endişelenme
Benimde bugün gece 4 de başladı bı su içtim başladı bulanmayaBenim bulantılarım az da olsa var canım çubuk kraker iyi geliyor leblebi seviyorsan o da rahatlatır.
Yaaaa bende o kizlardan biriyimAynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedibizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .
Dermabebek le konusuyoruz özelden halaAynen dermabebek falan renkli kızlar vardı. Güzeldi o topik . Arıyordum vallahi birine sordum kızların süreci devam ediyor dedi de ismini değişti demedibizi en iyi bız anlarız aynı yollardan geçtik. Biz Allah'ın daha fazla sevdiği kullariyiz. İmtahani ağır olanlardan .
Eveet ilk hamilelerdendin sendeYaaaa bende o kizlardan biriyimkaramel Latte bende seni yasnaz adinla cok aradim aklima dustun ne yapti acaba diye insallah hayirli sonuclar alirsin Rabbim yasadiklarini mucizenle unutturur sana insallah dualarimizdasin
Yok kuzum yarın yapıcam 8. Günümde eğer negatifse tamam bitti artık.karamel Latte kuzum test yaptin mi bu sabahta? Ben erken gebelik yaptim cok cok silik cizgi vardi ama testin yorumlarina baktim ustune su damlatsakta 2. Cizgi cikiyomus o yuzden o da çöp
Korkma canım devam ederse doktoruna söyle kan sulandırıcı varsa keser onlarıDün gece pembe leke ile bir panikledim peçeteye sildikce geldi..
Sonra kahverengiye ye döndü..
Bugün 8gunum. Ara ara devam ediyor..
İnşallah yavrum sıkıca tutunur
Iyi kuzum hayirlisi olsun inşallah hakkımızdaYok kuzum yarın yapıcam 8. Günümde eğer negatifse tamam bitti artık.
Zaten Çarşamba kan vericem
Amin canım aminIyi kuzum hayirlisi olsun inşallah hakkımızda
Kan sulandırıcı kullanmıyorum kuzu,Korkma canım devam ederse doktoruna söyle kan sulandırıcı varsa keser onları
Ne demek, Fırsat buldukça dinlen canım azalır en azındanDün soğukta kaldım biraz oda tetiklemiş olabilir canım benim sanki belimi kırıyorlar şuan işyerindeyim kıvranıyorum yüzüm yanıyor inşallah geçer saol canım
Canım hastane ile paylaş istersen .Kan sulandırıcı kullanmıyorum kuzu,
Dün konuştuk progestana devam dedi..
İnşallah yerlesmedir ve çabuk geçer
Ah canımmBöyle bir sistemin içinde anne olmak için çabalıyoruz ya, bugün bir kez daha nasıl zor bir sürecin içerisinde olduğumuzu anladım. Binbir özveri ile maddi ve manevi kayıplarımızla bu kadar uğraşırken birde ilaç bulma, yazdırma derdine düşüyoruz. Sabahın köründe aile hekimliğine gittim estrofem yazdırmaya yazamam yetkim yok dedi. Yazdırıp alanlar var ben o işe girmem dedi. Hastaneye gidip k. Doğum doktoruna dert anlatma imkanımda yok şuan için. Neyse dedim git parayla al. Günlük 4 tane alıyorum içerisinde 28 tane var. Yani bi kutuyu bi hafta da bitiriyorum. Bi ay için 4 kutu lazım. 25 eczane aradım en az yok dediler. En son birinde buldum iki kutu veremem ikisini, bir tane verebilirim herkes ulaşsın dedi. Dedim zaten bizim tüm kalbimizle isteğimiz o, herkes ulaşsın. Ama şuanda almam gereken bir ilaç ve siz iki tane veremeyeceğinizi söylüyorsunuz. Hassaslaşan hormonlarımla sanırım başladım ağlamaya. Ağlattım sizi özür dilerim dedi verdi ilacı. O kadar eziyet cekıyoruz. Rabbim gör emeklerimizi hayırlısıyla boş bırakma kucaklarımızı
Aynısını bende yaşıyorum maalesefYok beyaz kokusuz saydam bi akıntı oluyo ama şarr diye bi anda oluyo hatta bazen bende :)) endişelenmeyin idrar değil. İlaç tortusu ve beyaz ıslaklık görüyorum çamaşırımda değiştiriyorum hemencecik çamasırı…lutinuscular için söylüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?