Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet şimdide ben aynı durumdayım
Zararı olur diye birşeyde kullanamıyorum
Zararı ne olsun ki daha emriyo tutundumu tutunmadımı bilmediğimiz bir dönemde kullanılmasının neyi sakıncalı ki çamaşıra aksa ıslak ıslak daha kötü sürekli alıyo çünkü yapılan fitil kağıt havlu en azından daha sağlıklı sık sık değişince

Kızlar transfer öncesi ilaç kullanmaya başlıyoruz ya sizde kasık ağrısı bel ağrısı yaptı mı acaba sanki regl olmuşumda öyle ağrım var
Eveeeeet 11. Güne kadar ağrım olmuştu 5. Günden sonra başladı bel ağrısı kasık ağrısı kan sonucundan sonra hepsi geçti negatif oldu benim

Esinn benimde çok ağrıdı hele bacaklarım belim kasıklarım önce sol sonra sağ başlamıştı sen hamilesin dimi şuan ama benim negatif oldu burda hep yazıyorlar tutunca ağrı çok olurmuş diye demekki doğru bir tezat değil..

Canım oluncaya yanlış alarm ben hep yazdım burda 11. Güne kadar çok ağrılarım oldu bel bacak kasık ama negatif oldu belirti de iyi değil demekki

Her zaman aynı şey olmaz çok endiseliysen Test yap canm çıkar eğer varsa büyük ihtimal
Ama test yapmadığın sürece kiyaslama hicbinzaman

Günaydın canım ilaç mı de farklı biseyi bilmiyorum ama bende 3.gunde aynıyım ara ara geliyor agri
İlaçlarımada aynı devam ediyorum hiç farklı birşey yok sadece transfer günü birde kalçadan progestan vurdular o kadar canım. Onun etkisidir belkide benim cünkü diğet hepsi aynı

Canım oluncaya yanlış alarm ben hep yazdım burda 11. Güne kadar çok ağrılarım oldu bel bacak kasık ama negatif oldu belirti de iyi değil demekki
Benimde bugün 6. Günüm 3. Gün embryosuydu bir kaç güne kadar kasıkta yanma falan vardı ama son iki gündür sanki hiçbirşey tok gibi yani sanki gitmiş yokmuş gibi geliyor dokunsanız ağlıcam idrar testi yaptım negatif kafayı yemezsem iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…