- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.281
7.gün dolunca idrarda kendin bak ama kan testi icin erken canim, 10.gün yap, malumun iki kati artmiyor filan hep bir gerginlik. Gününde yap yüksek deger gör inşYarın kan veririm canım büyük ihtimalle 7.gün oluyor iğnem var
Valla canım ben rapor aldım 10 günlük 14 gün sonra yap dedi bana ama rapor bitince bı yaparım bitiince rapor ona göre ise giderim diyorumNe zaman test yapcaksınbenim 9unda dediler test gününü ama ebde yaparım ben o güne kadar duramam
Amiin insallah canim, cok tesekkur ederim dualarin icinRabbim hayırlı tranaferler geçirsin canım inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur. 9. Günde de pozitifi görürsün umarım sevgilerRabbim seninle olsun
Mantıklı canım iyi düşünmüşsün rapor almayıda. İnşallah pozitif görücezValla canım ben rapor aldım 10 günlük 14 gün sonra yap dedi bana ama rapor bitince bı yaparım bitiince rapor ona göre ise giderim diyorum
Doğru orası da var öyle yapayım canım7.gün dolunca idrarda kendin bak ama kan testi icin erken canim, 10.gün yap, malumun iki kati artmiyor filan hep bir gerginlik. Gününde yap yüksek deger gör inş
her hamile enfeksiyon geçiriyor neredeyse.benm ki uzun hikaye geç müdahele,doktor ihmalleri,enfeksiyonluyken tedavi etmek yerine serklaj yapmak gibi çok talihsiz olaylar yaşadım.kısaca anlatayım enfeksiyon başlangıcını:Merhaba sizin enfeksiyon kapmanız nasıl oldu ve belirtiler yada süreç nasıldı
Yani bendede bir kaşıntı yanma oluyor
Fitil ilaç kalıntıları yapıyor diye düşündüm ama siz böyle yazınca tedirgin oldum
Çok çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın benim transferden sonra progestan fitil kullanınca oldu günde 3 kez uyguluyordum Dr uma yazdım tahriş ten oluyor yanma kaşıntı dedi ellerimi hep yıkayıp yapardım ama genede sanırım ilaç yapıyordu kaşıntı yı ve yanmayı ben hep havlu kağıt koydum ona aktı ama sık sık değiştim havlu kağıdı yani illaki tahriş oluyor vajinal bölge de fitilden dolayı sizinki hamilelik başlamış ondan sonra olmuş enfeksiyon benim ki daha transferin 5.6.7.gğnlerinde olmaya başlıyor Dr uma sordum bu durum tutunmaya engelmidir diye hayır tabikide değil demişti..her hamile enfeksiyon geçiriyor neredeyse.benm ki uzun hikaye geç müdahele,doktor ihmalleri,enfeksiyonluyken tedavi etmek yerine serklaj yapmak gibi çok talihsiz olaylar yaşadım.kısaca anlatayım enfeksiyon başlangıcını:
litunus fitil kullanıodm çubuklu ve günlük ped kullanıyordum 12.hafta sabah bir baktım fitil kalıntıları sarı renkte gelmiş açıkçası ilk hamileliğim gebelk akıntısı sandm dr a sordm ona da öyle dedi.fitil sarı renkte gelmeye devam etti,sınra kaşıntı ve yanma başladı dr bir krem verdi geçmedi,1hafta daha geçti dr gittim crp 55(ama dr önemsemedi hatta bana ne miktarda oldugunuda söylemedi)e nabızdan bebeğimi kaybettikten cok snra gördüm.)snra leke başladı dr iğne yaptı yolladı 2gun snrada oluk oluk kan boşandı hastanede yattım 2 gün snrada acil serklaja aldılar enfeksiyon varken hemde .bütün vücuduma yayıldı çok kan kaybettim.crp 165 e çıktı.17.hafta enfeksiyondan bebeğin suyu bitti ilaç ve iğneyle düşük yaptırdılar.o yüzden iyi doktorlar bulun ve hijyene çok dikkat edin.ped peçete sağlıklı değil.akıntılarda kaşıntı va mutlaka tahlil verin tek dr a da sadece güvenmeyin
Ayni şikayetler bende yaşıyorum . inşallah tutunma belirtisidir.Yani 7. Gündeyim ara ara kasık batması ara ara bel sırt arası bi yerde ağrı gibi bişebaşkada bir şeyim yok acaba ilaç yan etkileri mi bu ikisi? Banada şeytan diyo git test al tak etti canıma
Yok canım şuan 6+1 im doktora cumartesi gidicem.İnşallah canım doktora mi gittin
Daha toplanana kadar yükselir benim toplanacağı gün çok yüksekti dondurulmuş embriyo transferi oldum transfer bu sayede değerlerim normalleşti en iyisi rahim dinlendirmecarsamba toplatiyorum insallah. Doktor cok olumlu konustu bu sefer hadi insallah. E2 degerim 766 geldi sizce nasil? Benim doktorumun kongresi varmis oyuzden beraber calistigi baska doktora yonlendirdi beni. O da dedi ki bence 2 tane koydur. Dedim ki ilk seferinde oyle yaptim olmadi . Olsun sen oyle yap bence garanti olsun dedi bilemedim kafam karisti bi napsam diye gerci 1 ay sonra yaptiricam ama
Senin bugündü kontrolün dimi hadi hayırlı haberler alırsın insallahİnşallah canım doktora mi gittin
Çok zor bir durumher hamile enfeksiyon geçiriyor neredeyse.benm ki uzun hikaye geç müdahele,doktor ihmalleri,enfeksiyonluyken tedavi etmek yerine serklaj yapmak gibi çok talihsiz olaylar yaşadım.kısaca anlatayım enfeksiyon başlangıcını:
litunus fitil kullanıodm çubuklu ve günlük ped kullanıyordum 12.hafta sabah bir baktım fitil kalıntıları sarı renkte gelmiş açıkçası ilk hamileliğim gebelk akıntısı sandm dr a sordm ona da öyle dedi.fitil sarı renkte gelmeye devam etti,sınra kaşıntı ve yanma başladı dr bir krem verdi geçmedi,1hafta daha geçti dr gittim crp 55(ama dr önemsemedi hatta bana ne miktarda oldugunuda söylemedi)e nabızdan bebeğimi kaybettikten cok snra gördüm.)snra leke başladı dr iğne yaptı yolladı 2gun snrada oluk oluk kan boşandı hastanede yattım 2 gün snrada acil serklaja aldılar enfeksiyon varken hemde .bütün vücuduma yayıldı çok kan kaybettim.crp 165 e çıktı.17.hafta enfeksiyondan bebeğin suyu bitti ilaç ve iğneyle düşük yaptırdılar.o yüzden iyi doktorlar bulun ve hijyene çok dikkat edin.ped peçete sağlıklı değil.akıntılarda kaşıntı va mutlaka tahlil verin tek dr a da sadece güvenmeyin
Markadan markayada değişiyor canım fiyatıKızlar erken gebelik testi aldımda Miratech diye bi erken gebelik testi. İyi midir bu marka bilen var mı birde 35 tl dedi şok oldum bu kadar ucuz mu oluyo bu testler??
Evet tahmin ettigimden zormus resmen icimin acidigini orda biseylerin kirilip dokuldugunu hissediyorum
Evet canımSenin bugündü kontrolün dimi hadi hayırlı haberler alırsın insallah
İyi bakalım canım hayırlısı olsunYok canım şuan 6+1 im doktora cumartesi gidicem.
Kizlarrrrrrr doktordan geliyorum şimdi müjdeyi veriyim miÇok zor bir durum
Allah bir daha yaşatmasın
Bende bugün doktora gidince sorucam inşallah
Yada ne yapmam gerekiyor onu öğrenicem.
Bana önemli birşey değil dendi ama rahatsız edici durum sonuçta
Bir problem olduğu belli ve tedavi gerekiyor bence
Umarım ve inşalah problem olmadan çözebiliriz
Ver bakemKizlarrrrrrr doktordan geliyorum şimdi müjdeyi veriyim mi
Kuzum naptın gittin mi ne dedilerEvet canım trafikten gidebilirsek İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?