- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.854
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.261
Al benden de okadar.Bugun transferin 6. Günü hiç belirtim yok. Diğer transfer olduğumda vardı. Ateş basması kasıklarda aktif bir ağrı sivilcelenme. Aşırı derecede gögüs hassasiyetim vardı. 11. Günde lekelenmem başlamıştı. Şuan bşeyim yok hayrlısı artık
Ahah ilk denemem acemilik varTe Allahım yabizimkiler 10. Günden evvelmi istiyorda biz yapıyoruz
Söylemeden yapıyoruz sorarsan tabi bekle der
Aramızda 1 gün varya bizim seninle sende de susuzluk varmı su içmeden patlicam ya 4 litre su içiyorum günde vallaİlaçlarımada aynı devam ediyorum hiç farklı birşey yok sadece transfer günü birde kalçadan progestan vurdular o kadar canım. Onun etkisidir belkide benim cünkü diğet hepsi aynı
Yani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur AminAl benden de okadar.
Testler negatif benim sonuc belli zaten de bekliyoruz yinede normalde bugünlerde lekelenmem olması gerekiyor du iki hamileliğimde de aynısı olmuştu bunda da beklememiz cok normal dimi
Su hep yanımda canım sürekli içiyorum bende iyi birşey ama bol su içelimAramızda 1 gün varya bizim seninle sende de susuzluk varmı su içmeden patlicam ya 4 litre su içiyorum günde valla
3.gun için erken bence test onlar 5.gun yapabilir en erken 9da çıkar bizim ben öyle yapicam şahsenBenimde bugün 6. Günüm 3. Gün embryosuydu bir kaç güne kadar kasıkta yanma falan vardı ama son iki gündür sanki hiçbirşey tok gibi yani sanki gitmiş yokmuş gibi geliyor dokunsanız ağlıcam idrar testi yaptım negatif kafayı yemezsem iyi
Bı yerde okudum fetal büyüme anlamına geliyormuş çok su içmek aman aman ufak yerleşiyor olmasınlarSu hep yanımda canım sürekli içiyorum bende iyi birşey ama bol su içelim
İnşallah öyledir canım yaa valla hepimiz güzel haverler alalım şu mübarek günlerde inşallahBı yerde okudum fetal büyüme anlamına geliyormuş çok su içmek aman aman ufak yerleşiyor olmasınlar
Benim mesela testte yoksa veya çok silikse ileriki günde maalesef neyse o oluyor varsayımlar geçerli olmuyor yani varsa değer yüksekse öyle böyle çıkıyor gebelik testlerinde ama belirtileri hiç karşılaştırmam ayrı çok ilaç kullandigimiz içinYani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur Amin
Aynen canım cuma oldum bende çift transferİnşallah öyledir canım yaa valla hepimiz güzel haverler alalım şu mübarek günlerde inşallah
Sen cumamı oldun
Öyle mi dersin3.gun için erken bence test onlar 5.gun yapabilir en erken 9da çıkar bizim ben öyle yapicam şahsen
Kesinlikle bizim biraz daha geriden gelişiyorÖyle mi dersininşallah dediğin gibidir
Canım ben test yapmadım henüz o yüzden bilmiyorum inşallah hamileyimdir. Bugün 6. Günüm.Esinn benimde çok ağrıdı hele bacaklarım belim kasıklarım önce sol sonra sağ başlamıştı sen hamilesin dimi şuan ama benim negatif oldu burda hep yazıyorlar tutunca ağrı çok olurmuş diye demekki doğru bir tezat değil..
Sen hemşireye değil bize soracaktınAhah ilk denemem acemilik var
Zaten aslında doktorlar ikaz ediyor belirti aramayın diye. Benim gebelikte ki kasık ağrıma doktor ısrarla gaz ağrısı diyorduBenim mesela testte yoksa veya çok silikse ileriki günde maalesef neyse o oluyor varsayımlar geçerli olmuyor yani varsa değer yüksekse öyle böyle çıkıyor gebelik testlerinde ama belirtileri hiç karşılaştırmam ayrı çok ilaç kullandigimiz için
İnşallah canım benim umut tabiki var.Yani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur Amin
Hayırlısı istiyoruz her zman hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah canım benim umut tabiki var.
Kıyaslama yapılıyor ister istemez olmadıysada nasip değilmiş zamanı gelmemiş yapacak bişey yok benim için
Ne zaman test yapcaksınAynen canım cuma oldum bende çift transfer
Olabilir cnm inşallah Allah gönlüne göre versin herkesin en tez vakitteZaten aslında doktorlar ikaz ediyor belirti aramayın diye. Benim gebelikte ki kasık ağrıma doktor ısrarla gaz ağrısı diyordu
Embriyo tutundu amaZararı ne olsun ki daha emriyo tutundumu tutunmadımı bilmediğimiz bir dönemde kullanılmasının neyi sakıncalı ki çamaşıra aksa ıslak ıslak daha kötü sürekli alıyo çünkü yapılan fitil kağıt havlu en azından daha sağlıklı sık sık değişince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?