Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Al benden de okadar.
Testler negatif benim sonuc belli zaten de bekliyoruz yinede normalde bugünlerde lekelenmem olması gerekiyor du iki hamileliğimde de aynısı olmuştu bunda da beklememiz cok normal dimi

İlaçlarımada aynı devam ediyorum hiç farklı birşey yok sadece transfer günü birde kalçadan progestan vurdular o kadar canım. Onun etkisidir belkide benim cünkü diğet hepsi aynı
Aramızda 1 gün varya bizim seninle sende de susuzluk varmı su içmeden patlicam ya 4 litre su içiyorum günde valla

Al benden de okadar.
Testler negatif benim sonuc belli zaten de bekliyoruz yinede normalde bugünlerde lekelenmem olması gerekiyor du iki hamileliğimde de aynısı olmuştu bunda da beklememiz cok normal dimi
Yani canım insan kıyaslıyor ya doğal olarak bide başımızdan geçtiği için insan kendini ikna edemiyor. Bugun bi yerde daha okudum test yapmış çıkmamış kan vermiş 9. Gün kan da çıkmış inşallah öyle olur Amin

Aramızda 1 gün varya bizim seninle sende de susuzluk varmı su içmeden patlicam ya 4 litre su içiyorum günde valla
Su hep yanımda canım sürekli içiyorum bende iyi birşey ama bol su içelim

3.gun için erken bence test onlar 5.gun yapabilir en erken 9da çıkar bizim ben öyle yapicam şahsen

Bı yerde okudum fetal büyüme anlamına geliyormuş çok su içmek aman aman ufak yerleşiyor olmasınlar
İnşallah öyledir canım yaa valla hepimiz güzel haverler alalım şu mübarek günlerde inşallah
Sen cumamı oldun

Benim mesela testte yoksa veya çok silikse ileriki günde maalesef neyse o oluyor varsayımlar geçerli olmuyor yani varsa değer yüksekse öyle böyle çıkıyor gebelik testlerinde ama belirtileri hiç karşılaştırmam ayrı çok ilaç kullandigimiz için

Canım ben test yapmadım henüz o yüzden bilmiyorum inşallah hamileyimdir. Bugün 6. Günüm.

Zaten aslında doktorlar ikaz ediyor belirti aramayın diye. Benim gebelikte ki kasık ağrıma doktor ısrarla gaz ağrısı diyordu

İnşallah canım benim umut tabiki var.
Kıyaslama yapılıyor ister istemez olmadıysada nasip değilmiş zamanı gelmemiş yapacak bişey yok benim için

Embriyo tutundu ama
Ben kendim içim demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…