Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim çift rahimliydim tek böbrekli doğuştan:) rahimin bir tanesi girişi kapalı 2 diye sevinirken normal rahim 2 ye bölünmüş kaldı elimde yarım rahim 2 histeroskopi yaptı Bülent hoca genişlettik 1 tane bile transfer yapılamıyordu ilk gittiğimde yaşım 39 du 41 yumurta toplandı iyi kalitede 18-19 tane 5. gün embriyosu oluştu ben sadece 9 tane dondurdum bunların hepsi 1.5 yıl önce oldu.ilk histeroskopi olduktan sonra yeterli değil tekrar yapalım dedi tamam dedim ikinciyi oldum her şey güzel giderken estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etti her bekleme arası 2 ay kötü zamanlardı olmayacak dedim artık sonra rahimde sıvı gördü 0.1 mm embriyolari harcayamam yine iptal dedi ağla ağla mahvoldum derken ocak 16 da çift embriyo transferi oldum tsh için bile 2 altı olsun her şeyi eleyelim dedi çok şükür bugün son kez kan verdim 1005 çıktı beta 2 hafta sonra kalp ve kese için gideceğim.rahim aşısı yapıştırıcı bağışıklık serumu hepsini yaptım hatta serumu 2 haftada 1 alıyorum en büyük şansım evdeyim çalışmıyorum protein taze sebze meyve ağırlıklı besleniyorum asitli içecekler kahve çay tüketmiyorum arada deliriyorum kafeinsiz kahve içiyorum bu şekilde yani Bülent hoca canımın içi o ellerini binlerce kez öperim ne tavsiye ediyorsa yapın derim çoğu kişi bilmeden paragöz ondan bu kadar şey istiyor falan diyor para göz olsaydı sürekli transfer yapar alırdı parasını 1 embriyoyu bile boşa harcamadi

Devlet karsiliyo mu ki folikasiti ben hic sormadim doktora direkt eczaneden aliyodum artik onlarda zamlandi 120 150 arasi veriyoruz
Folbiolu karşılıyor ama onun dozu yüksek biraz, bende normalde Solgar kullanıyordum onu karşılamıyor ama bana düşük geliyormus..
O yüzden folbiol alıyorum

Canım hayırlısıyla Rabbim kucağına almak nasip etsin uzun bir yol geçmiş ama sonunda minicik eller var inşallah çok şükür benimde yolum ikinci seferde Bülent hocayla kesisti yeni histeroskopi oldum onda bu adetten sonra transfer olacağım Allah nasip ederse ben de çok memnunum kendisinden

Evet kuzum çok şükür pazartesi tekrar kontolum var ,
Hadi hersey yolunda gitsin insallah ikiz annesi benim yegenler tek yumurta ikizi o kadar güzelki sende tadicalsin o duyguyu insallah rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri nasip etsin. Hele birde tek yumurta olursaaaa allahh ayni anda saniyeler icinde tekmeliyorlar yengem öyle diyordu .❤❤❤❤ valla kendim olmus kadar cook sevindim

Allah sana da yardım etsin canım isteyen herkese versin bebeklerini güzel haberlerini bekliyorum

Çooooook sevindimmmm sende güzel haberlerle don insallahj

Bülent traş mı canım?

Yaaa kuzumÇok şükür canım amin inşallah bizde çok sevindik .Etmezmiyim burada herkese nasip olsun
Ayyy canim ya valla katiliyorum arkadasima bol bol dua edin bizim icin bizimde hepimizin ýüzü gülsün insallahh bende kibrisa gitmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…