- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.501
Randevu almakta zorlanırsaniz haberim olsun Neslihan hanım var numarasını iletirim inşallah tutar hiç bir şeye gerek kalmazBizim de elimizde ki son embriyo tutmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz da ondan sordum
Başarı elde etmene cok sevindim
Teşekkür ederim canım benim aklımda bulunsunRandevu almakta zorlanırsaniz haberim olsun Neslihan hanım var numarasını iletirim inşallah tutar hiç bir şeye gerek kalmaz
Alacaksın sende içime doğuyorBenim de doktorum o, çok memnunum bakalım inş ben de güzel bir sonuç alırım
Ayyy oda cok güzellllllll saglicakla al canim kucaginabebislerini insallahhhÇift yumurta ikizleri benimkiler de
Benım anlayamadıgım benım 0.6 mm sıvı varken transferı yapabılırız dedi 1.5 altına yapıyorum cok tutunıda gordum dedi ama ben transferı iptal ettırdım kendi istegimle ve sana 0.1 mm ile transfer yapmamış bıle bana su an cok garip geldi bu durum sadece sunu diyebılırm iyi ki yaptırmamışımBenim çift rahimliydim tek böbrekli doğuştan:) rahimin bir tanesi girişi kapalı 2 diye sevinirken normal rahim 2 ye bölünmüş kaldı elimde yarım rahim2 histeroskopi yaptı Bülent hoca genişlettik 1 tane bile transfer yapılamıyordu ilk gittiğimde yaşım 39 du 41 yumurta toplandı iyi kalitede 18-19 tane 5. gün embriyosu oluştu ben sadece 9 tane dondurdum bunların hepsi 1.5 yıl önce oldu.ilk histeroskopi olduktan sonra yeterli değil tekrar yapalım dedi tamam dedim ikinciyi oldum her şey güzel giderken estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etti her bekleme arası 2 ay kötü zamanlardı olmayacak dedim artık sonra rahimde sıvı gördü 0.1 mm embriyolari harcayamam yine iptal dedi ağla ağla mahvoldum derken ocak 16 da çift embriyo transferi oldum tsh için bile 2 altı olsun her şeyi eleyelim dedi çok şükür bugün son kez kan verdim 1005 çıktı beta 2 hafta sonra kalp ve kese için gideceğim.rahim aşısı yapıştırıcı bağışıklık serumu hepsini yaptım hatta serumu 2 haftada 1 alıyorum en büyük şansım evdeyim çalışmıyorum protein taze sebze meyve ağırlıklı besleniyorum asitli içecekler kahve çay tüketmiyorum arada deliriyorum kafeinsiz kahve içiyorum bu şekilde yani Bülent hoca canımın içi o ellerini binlerce kez öperim ne tavsiye ediyorsa yapın derim çoğu kişi bilmeden paragöz ondan bu kadar şey istiyor falan diyor para göz olsaydı sürekli transfer yapar alırdı parasını 1 embriyoyu bile boşa harcamadi
Öyle istiyorum ki rüyamda bile gördüm o beni bekliyor biliyorum inşallah Rabbim nasip edecekAllah sana da yardım etsin canım isteyen herkese versin bebeklerinigüzel haberlerini bekliyorum
Benim arkadasim var onun basina geldi canim biliyormusun 3 embiriyo konulmustu hatta beraber transfer olduk o gün ben negatif oldum onunkiler cogalip dordüz oldular doktor redüksiyon yapalim demis kabul etmedi dort bebegi dogurcam dedi 2 si dogumdan sonra oldü 3.sü de küvezde kaldi 15 gun oda oĺdü simdi tek bebegikaldi. Arkadasim cok perisan suan cokta pisman keske yaptirsaydim diyor 2 bebegim olucakti diyor bilemiyorki insan inan cok riskli bolunmesiMerhaba hayırlı olsunöncelikle rahimin durumu ikiz gebeliğe uygunluğu sonra maddi manevi başa çıkabilme çok önemli kendinize eşinize güveniyorsanız 2 embriyo daha mantıklı geliyor bana her zaman.olumlu olursa kardeş olurlar tek doğum gebelik şansı daha yüksek biri tutmazsa biri tutar mantığı.2 embriyodan 1 tanesi kendi içinde bölünedebilir olurlar 3 tane iyi düşünmek lazım
Bana da 4’ün altı yapıyoruz dedi Bülent hocanın hemşiresi ama 2,5 altı daha iyi dedi. İlaç kullandım hala da kullanıyorum. 1,74ken transfer hazırlığına başladık. Transferde kullanılan ilaçlardan yine 2,74’e yükselmiş bugün ilacın dozunu x2 yaptılar. Bu tsh meselesini takip ediyorlar bayaBenım anlayamadıgım benım 0.6 mm sıvı varken transferı yapabılırız dedi 1.5 altına yapıyorum cok tutunıda gordum dedi ama ben transferı iptal ettırdım kendi istegimle ve sana 0.1 mm ile transfer yapmamış bıle bana su an cok garip geldi bu durum sadece sunu diyebılırm iyi ki yaptırmamışımve hemşire tsh 4 altına kadar normal diyoruz transferı yaptrıyorux dedi bana gerci benım 2.5 tu ama hemşire degerın iyi dedi
Redüksiyonunda cok fazla riskleri var bende cesaret edip yaptramazdım. Enfeksiyon kapabılır diğer bebege zarar verebılır hani ne bilim cok zor bi kararBenim arkadasim var onun basina geldi canim biliyormusun 3 embiriyo konulmustu hatta beraber transfer olduk o gün ben negatif oldum onunkiler cogalip dordüz oldular doktor redüksiyon yapalim demis kabul etmedi dort bebegi dogurcam dedi 2 si dogumdan sonra oldü 3.sü de küvezde kaldi 15 gun oda oĺdü simdi tek bebegikaldi. Arkadasim cok perisan suan cokta pisman keske yaptirsaydim diyor 2 bebegim olucakti diyor bilemiyorki insan inan cok riskli bolunmesi
Yani ne diyebilirim bilmiyorum şimdi iyi ki yaptırmadiniz 2.5 hadi neyse ama arkadaş tavsiyesi 2 nin altında tutun tsh i 15 günde bir aynı yerde sağlık ocağı da yapıyor kan verin kendiniz takip edinBenım anlayamadıgım benım 0.6 mm sıvı varken transferı yapabılırız dedi 1.5 altına yapıyorum cok tutunıda gordum dedi ama ben transferı iptal ettırdım kendi istegimle ve sana 0.1 mm ile transfer yapmamış bıle bana su an cok garip geldi bu durum sadece sunu diyebılırm iyi ki yaptırmamışımve hemşire tsh 4 altına kadar normal diyoruz transferı yaptrıyorux dedi bana gerci benım 2.5 tu ama hemşire degerın iyi dedi
Bende takip edıyorum zaten tshımı cunku tüp bebek ilaçları hep tshı arttırır. Doktor demeden ben gidiyorum artıkBana da 4’ün altı yapıyoruz dedi Bülent hocanın hemşiresi ama 2,5 altı daha iyi dedi. İlaç kullandım hala da kullanıyorum. 1,74ken transfer hazırlığına başladık. Transferde kullanılan ilaçlardan yine 2,74’e yükselmiş bugün ilacın dozunu x2 yaptılar. Bu tsh meselesini takip ediyorlar baya
Ben zaten yaptırıyorum cok sık canım, teşekkür ederim tavsiyen içinYani ne diyebilirim bilmiyorum şimdi iyi ki yaptırmadiniz 2.5 hadi neyse ama arkadaş tavsiyesi 2 nin altında tutun tsh i 15 günde bir aynı yerde sağlık ocağı da yapıyor kan verin kendiniz takip edinAllah yüzünüzü güldürsün inşallah
Sağlık ocağı mi yazar acaba yoksa devlet hastanesi kadın doğum mu canimYazdirabiliyosun canım
Sıvıdan sonra estrofemi kaça indirdiler? Yani bi de suna dikkat ettim herkese sabit bir protokol uygulanıyor aslında kişiye özel tedavı diyorlar ama degıl herkese aynı ilaçlar aynı şekilde verıyo tabi rahım sorunu falan varsa o ayrı ama genel olarak hep aynı ilaçlarYani ne diyebilirim bilmiyorum şimdi iyi ki yaptırmadiniz 2.5 hadi neyse ama arkadaş tavsiyesi 2 nin altında tutun tsh i 15 günde bir aynı yerde sağlık ocağı da yapıyor kan verin kendiniz takip edinAllah yüzünüzü güldürsün inşallah
Sağlık ocağı aile hekimi iyi biriyse yazıyor ama yazmayanlari duydum olmazsa hastaneye yazdirirsinSağlık ocağı mi yazar acaba yoksa devlet hastanesi kadın doğum mu canim
Allah sabır versin yardım etsin çok zor durum keşke inat etmeseydi benim öyle bir durumum olursa ben de sonlandırma taraftarıyimBenim arkadasim var onun basina geldi canim biliyormusun 3 embiriyo konulmustu hatta beraber transfer olduk o gün ben negatif oldum onunkiler cogalip dordüz oldular doktor redüksiyon yapalim demis kabul etmedi dort bebegi dogurcam dedi 2 si dogumdan sonra oldü 3.sü de küvezde kaldi 15 gun oda oĺdü simdi tek bebegikaldi. Arkadasim cok perisan suan cokta pisman keske yaptirsaydim diyor 2 bebegim olucakti diyor bilemiyorki insan inan cok riskli bolunmesi
İlk estrofem kullanırken lekelenme olduğunda günde 1 ile başlayıp 4 e çıkmıştı uzun protokol lekelenme iptal.ikinci sıvı olduğunda yine 1 ile başlayıp kısa protokol uygulandı 3 ile bitti sıvı oldu iptal .bunda 0.5 ile başladım 1.5 ile devam ediyorum transfere 5 gün kala progesteron hormonuna başlamadan bakıldı e2 ve progesteron e2 düşük dedi vajinal sabah 1 akşam 1 ilave verdi hala devam ediyorumSıvıdan sonra estrofemi kaça indirdiler? Yani bi de suna dikkat ettim herkese sabit bir protokol uygulanıyor aslında kişiye özel tedavı diyorlar ama degıl herkese aynı ilaçlar aynı şekilde verıyo tabi rahım sorunu falan varsa o ayrı ama genel olarak hep aynı ilaçlar
Teşekkür ederim önce bı aile hekiminde şansımı deneyeyimSağlık ocağı aile hekimi iyi biriyse yazıyor ama yazmayanlari duydum olmazsa hastaneye yazdirirsin
Bende ayni canim arkafasimi ikna edemedik daha once bir suru düşüğü olunca dediki inat ettim dogurcam ama düsünemediAllah sabır versin yardım etsin çok zor durum keşke inat etmeseydi benim öyle bir durumum olursa ben de sonlandırma taraftarıyim
Olsun Allah yavrusunu ona bağışlasın sağlıkla büyütsünBende ayni canim arkafasimi ikna edemedik daha once bir suru düşüğü olunca dediki inat ettim dogurcam ama düsünemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?