Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Redüksiyonunda cok fazla riskleri var bende cesaret edip yaptramazdım. Enfeksiyon kapabılır diğer bebege zarar verebılır hani ne bilim cok zor bi karar
Cok zor evet canim iste o anki pskolojiyle düsünulmuyor demekki. Bende yapmak istemezdim acikcasi . Cevremde cok gördum boyle coklu cogul gebelik olan ama doktorlar mutlaka alalim diyorlar. Arkadasim yasayinca bu durumu ben anladim iyice gercekten doktorlari dinlemek lazim

Maşallah canım. Zorlukları aşmışsın. Hayırlı olsun. Canım rahim aşısı nereye oluyor. İğne mi

Banada 0.5 ile başlancak mı ne denildi o zamanda herkesin e2 degerı dusuyo sanırım vajinal verılıyo bu defada ben 2 ile başladım 3 sonra 4 oldu sıvı birikmiş işte.. bakalım artık hayırlısı. Bagısıklığı baskıladılar mı?

Toplam kaç lira tutuyor canım histereoskopi ve tedavi

Ama canım redüksiyondada hepsinin yine ölme olasılığı var Allah korusun ayyy cok zor seyler aman aman bende 2 adet koysurmak istıyorum ama bazı rahımler taşıyamıyo ya da besleyemıyo 2 tane korkuyorum da bilmiyorum kafam karısık

Bende ayni canim arkafasimi ikna edemedik daha once bir suru düşüğü olunca dediki inat ettim dogurcam ama düsünemedi
Bazı şeyleri önceden bilmek mümkün değil eğer sonlandırsaydı belkide o bitane bile kalmıcaktı Allah ta onu öyle imtihan etti bence kim bilir başına gelmeden bilemez insan rabbim yardımcısı olsun

Prograf:) o da transferden 2 gün önce sabah 1 akşam 1 hala devam ediyorum vajinal verdiğinde baya baya yükseltti benim değeri inşallah hayırlı olur bu defa tedavin

ben estrofemim bitmeye yakın annem, kız kardeşim adına yazdırdım hatta progestan bile. devlet 1*1 kullanmayı ödüyor ben 3*1 kullanıyorum. yazdırabildiğim bütün ilaçları bu şekilde yapacağım.

Ayyy kuzum çok saol rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin inşallah bunu canı gönülden istiyorum ve diliyorum bütün burada yaptıracak ve yaptıran herkese inslalah nasip olurBenimki çift yumurta ikiziymis doktor öyle dedi .Vala sanırım benimkininde bir tanesi geriden gelicek gibi duruyor Birinin kalp atışı hızlı güzeldi diğeri nazik yavaş yavaş atıyordu

Gittim canım değerim yükselmiş tekrar kan vermene gerek yok dedi dr sana ne dedii ikizler orada mı
Hadi gözün aydın canım benimbende bı kere verdim sonra dayanamadım 1 hafta geçmişti yükseldimi alcaldı mı diye tekrar. Verdim çok şükür çok iyi çıktı.Bende gittim canım muayene oldum çok şükür bir sıkıntı yok hem keseyi gördük hem kalp atışını çok şükür duyduk .Evet ikizler burda vala şaşırdık baya beklemiyorduk hemen özellikle kalp atışını duymayı hemen çok sevindik minikler supriz yaptılar vala Pazartesi kontrole çağırdı tekrar

Canım benim teşekkür ederim 5+5 dedi doktor 6 haftaya yakın şu an için bir sorun yok dedi kese iki kese gördü ikiz dedi kalp atışını da gördük çok şükür.Biri hızlı biri yavaştı ama duyduk.Su an için erken ama pazartesi tekrar çağırdı daha net olur dedi.korkma bende korkmuştum normalmiş canım canıni sıkma seninki kaç haftalik

Bizim de elimizde ki son embriyo tutmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz da ondan sordum
Başarı elde etmene cok sevindim
İstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist da

İstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist da
Aman aman cem çelik deme
Benim 4 senem onda gecti bahcecide 3 transfer 2 opu oldum detaya girmicem ama bidaha tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…