- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 46
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.521
Cok zor evet canim iste o anki pskolojiyle düsünulmuyor demekki. Bende yapmak istemezdim acikcasi . Cevremde cok gördum boyle coklu cogul gebelik olan ama doktorlar mutlaka alalim diyorlar. Arkadasim yasayinca bu durumu ben anladim iyice gercekten doktorlari dinlemek lazimRedüksiyonunda cok fazla riskleri var bende cesaret edip yaptramazdım. Enfeksiyon kapabılır diğer bebege zarar verebılır hani ne bilim cok zor bi karar
Maşallah canım. Zorlukları aşmışsın. Hayırlı olsun. Canım rahim aşısı nereye oluyor. İğne miBenim çift rahimliydim tek böbrekli doğuştan:) rahimin bir tanesi girişi kapalı 2 diye sevinirken normal rahim 2 ye bölünmüş kaldı elimde yarım rahim2 histeroskopi yaptı Bülent hoca genişlettik 1 tane bile transfer yapılamıyordu ilk gittiğimde yaşım 39 du 41 yumurta toplandı iyi kalitede 18-19 tane 5. gün embriyosu oluştu ben sadece 9 tane dondurdum bunların hepsi 1.5 yıl önce oldu.ilk histeroskopi olduktan sonra yeterli değil tekrar yapalım dedi tamam dedim ikinciyi oldum her şey güzel giderken estrofem kullanırken lekelenme oldu diye iptal etti her bekleme arası 2 ay kötü zamanlardı olmayacak dedim artık sonra rahimde sıvı gördü 0.1 mm embriyolari harcayamam yine iptal dedi ağla ağla mahvoldum derken ocak 16 da çift embriyo transferi oldum tsh için bile 2 altı olsun her şeyi eleyelim dedi çok şükür bugün son kez kan verdim 1005 çıktı beta 2 hafta sonra kalp ve kese için gideceğim.rahim aşısı yapıştırıcı bağışıklık serumu hepsini yaptım hatta serumu 2 haftada 1 alıyorum en büyük şansım evdeyim çalışmıyorum protein taze sebze meyve ağırlıklı besleniyorum asitli içecekler kahve çay tüketmiyorum arada deliriyorum kafeinsiz kahve içiyorum bu şekilde yani Bülent hoca canımın içi o ellerini binlerce kez öperim ne tavsiye ediyorsa yapın derim çoğu kişi bilmeden paragöz ondan bu kadar şey istiyor falan diyor para göz olsaydı sürekli transfer yapar alırdı parasını 1 embriyoyu bile boşa harcamadi
Aminnn canimmm cok şükür bebis annesine kavustu arkadasimin psikolojisi alt üst oldu ama bebeği icin ayakta .aminnnnnnnOlsun Allah yavrusunu ona bağışlasın sağlıkla büyütsün
Banada 0.5 ile başlancak mı ne denildi o zamanda herkesin e2 degerı dusuyo sanırım vajinal verılıyo bu defadaİlk estrofem kullanırken lekelenme olduğunda günde 1 ile başlayıp 4 e çıkmıştı uzun protokol lekelenme iptal.ikinci sıvı olduğunda yine 1 ile başlayıp kısa protokol uygulandı 3 ile bitti sıvı oldu iptal .bunda 0.5 ile başladım 1.5 ile devam ediyorum transfere 5 gün kala progesteron hormonuna başlamadan bakıldı e2 ve progesteron e2 düşük dedi vajinal sabah 1 akşam 1 ilave verdi hala devam ediyorum
Toplam kaç lira tutuyor canım histereoskopi ve tedaviCanım hayırlısıyla Rabbim kucağına almak nasip etsin uzun bir yol geçmiş ama sonunda minicik eller var inşallahçok şükür benimde yolum ikinci seferde Bülent hocayla kesisti yeni histeroskopi oldum onda bu adetten sonra transfer olacağım Allah nasip ederse ben de çok memnunum kendisinden
Ama canım redüksiyondada hepsinin yine ölme olasılığı var Allah korusun ayyy cok zor seyler aman aman bende 2 adet koysurmak istıyorum ama bazı rahımler taşıyamıyo ya da besleyemıyo 2 tane korkuyorum da bilmiyorum kafam karısıkCok zor evet canim iste o anki pskolojiyle düsünulmuyor demekki. Bende yapmak istemezdim acikcasi . Cevremde cok gördum boyle coklu cogul gebelik olan ama doktorlar mutlaka alalim diyorlar. Arkadasim yasayinca bu durumu ben anladim iyice gercekten doktorlari dinlemek lazim
Canım tedavi için ben laporoskopi oldum histeroskopi oldum opu oldum o yüzden neye ne kadar harcadım inan hesap şaştı o yüzden toplam bı rakam söyleyemiyorum ama feda olsun bebisimeToplam kaç lira tutuyor canım histereoskopi ve tedavi
Bazı şeyleri önceden bilmek mümkün değil eğer sonlandırsaydı belkide o bitane bile kalmıcaktı Allah ta onu öyle imtihan etti bence kim bilir başına gelmeden bilemez insan rabbim yardımcısı olsunBende ayni canim arkafasimi ikna edemedik daha once bir suru düşüğü olunca dediki inat ettim dogurcam ama düsünemedi
Teşekkür ederim Allah hepinize göstersinMaşallah canım. Zorlukları aşmışsın. Hayırlı olsun. Canım rahim aşısı nereye oluyor. İğne mi
Prograf:) o da transferden 2 gün önce sabah 1 akşam 1 hala devam ediyorum vajinal verdiğinde baya baya yükseltti benim değeri inşallah hayırlı olur bu defa tedavinBanada 0.5 ile başlancak mı ne denildi o zamanda herkesin e2 degerı dusuyo sanırım vajinal verılıyo bu defadaben 2 ile başladım 3 sonra 4 oldu sıvı birikmiş işte.. bakalım artık hayırlısı. Bagısıklığı baskıladılar mı?
Tabiki canım ederim etmezmiyim hiçAyyy canim ya valla katiliyorum arkadasima bol bol dua edin bizim icin bizimde hepimizin ýüzü gülsün insallahh bende kibrisa gitmeye karar verdim
Donasyon için mi gidiceksin canım normal tüp bebek için mi ?Ayyy canim ya valla katiliyorum arkadasima bol bol dua edin bizim icin bizimde hepimizin ýüzü gülsün insallahh bende kibrisa gitmeye karar verdim
Ayyy kuzum çok saol rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin inşallahHadi hersey yolunda gitsin insallah ikiz annesi benim yegenler tek yumurta ikizi o kadar güzelki sende tadicalsin o duyguyu insallah rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri nasip etsin. Hele birde tek yumurta olursaaaa allahh ayni anda saniyeler icinde tekmeliyorlar yengem öyle diyordu .❤❤❤❤valla kendim olmus kadar cook sevindim
Hadi gözün aydın canım benimGittim canım değerim yükselmiş tekrar kan vermene gerek yok dedi dr sana ne dedii ikizler orada mı
Canım benim teşekkür ederimYaa hayırlı olsun canım maşallahkaç haftalık çıktın ikisinin kesesi de iyi durumda mıydı? Benimkilerin biri küçük dedi ya doktor o yuzden soruyorum.Cuma günü kalp atışı için gidicez ama bugün lekelenmem geldi biraz endişelendim cuma gününü bekliyorum Senin adına çok sevindim
Ooo ay gerçekten mi ne halt edicez ya böyle nasıl olucakEvet gerçekten fiyatına şok oldum 197₺ olmus yaaa
İstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist daBizim de elimizde ki son embriyo tutmazsa oraya gitmeyi planlıyoruz da ondan sordum
Başarı elde etmene cok sevindim
Aman aman cem çelik demeİstanbulda olsam ona da gitmeyi düşünürdüm canım ama cem çelik çok met ediliyor orda zaten ist da Bülent hoca cem hoca bitane daha var bahçecide bu 3 Dr çok ünlü ist da
Ay cnm ya çok sevindim tebriklerİkizler geliyrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?