- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.561
Benim doktorum kabul etmedi .son muayene de söyledim .onlardan istediğimiz sonucu alamıyoruz dedi ama çok zorlanıyorsanız yinede yazayım siz bilirsiniz dedi bende tmm o zaman kalsın dedim .eczacı da ilaçlara zam gelecek diyince 11. Haftaya kadar yetecek kadar fitil ve prolutex i toplu aldım 6000 TL tuttu oda 5 haftalık kadar yaniKuzum zaten ilerde progestan fitile dönebilisin hiç bir farkı yok, eğer 12hafta kullanırsak baya bir para..
Gürkan hoca ikisinide kabul ediyor.. ben bugün iki progestan bir folik asit yazdırdım 67₺ ödedimm.
progestan normal fiyatı 197₺
Benimki itiraz etmedi, direk olur dedi.. aşılama da iki kere litunus kullanmıştım ..Benim doktorum kabul etmedi .son muayene de söyledim .onlardan istediğimiz sonucu alamıyoruz dedi ama çok zorlanıyorsanız yinede yazayım siz bilirsiniz dedi bende tmm o zaman kalsın dedim .eczacı da ilaçlara zam gelecek diyince 11. Haftaya kadar yetecek kadar fitil ve prolutex i toplu aldım 6000 TL tuttu oda 5 haftalık kadar yani
Birde bizim Esin ile doktorlarımız aynı o yüzden bir sor dedim ..Benim doktorum kabul etmedi .son muayene de söyledim .onlardan istediğimiz sonucu alamıyoruz dedi ama çok zorlanıyorsanız yinede yazayım siz bilirsiniz dedi bende tmm o zaman kalsın dedim .eczacı da ilaçlara zam gelecek diyince 11. Haftaya kadar yetecek kadar fitil ve prolutex i toplu aldım 6000 TL tuttu oda 5 haftalık kadar yani
Ahh kiyamam insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimAyyy kuzum çok saol rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin inşallahbunu canı gönülden istiyorum ve diliyorum bütün burada yaptıracak ve yaptıran herkese inslalah nasip olur Benimki çift yumurta ikiziymis doktor öyle dedi .Vala sanırım benimkininde bir tanesi geriden gelicek gibi duruyor Birinin kalp atışı hızlı güzeldi diğeri nazik yavaş yavaş atıyordu
Ilk ucgün dikkat etsen yeter canim arkadasim soylemis agir hareket etme yeter hayirli ugurlu olsun transferin.benim yurtdisindaki doktorum agir kaldirma fazla egilip kalkmada gerisini naparsan uap bisey olmaz demisti.inşallah bebislerin can olup tutunsunKizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Bende yeni girdim testini gördüm ne güzel maşallah cnm sağlıkla ilerlesinBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Siteye girer girmez testini gördüm, içim açıldı. Pozitif testler görünce kendim olmuşum gibi seviniyorum. Maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınızBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Maşallah darısı bizim başımıza inşallah transfer edilen gün sayılmıyordu dimiBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Ohhhh maşallah hayırlı olsun canımBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devamBenimki itiraz etmedi, direk olur dedi.. aşılama da iki kere litunus kullanmıştım ..
Sonuçta farklılık olsa yazmazdi diye düşünüyorum..
Ama her doktorun görüşü ve tedavi yöntemleri farklı ,ve kişi de farklı..
O yüzden doktor ne derse uyuyoruz..
Zor gerçekten Rabb'im herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim
Bende baya şiştim ilaçlardan galiba karnım 4-5 aylık gibi. Yuvarlanarak gideriz artıkArtık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devamkilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
Pozitif testleri gördükçe içim açılıyorrBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Gözün aydın canımBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Amin Allah razı olsunBende yeni girdim testini gördüm ne güzel maşallah cnm sağlıkla ilerlesinher hamileliğin belirtisi farklı bak
Amin Allah razı olsunSiteye girer girmez testini gördüm, içim açıldı. Pozitif testler görünce kendim olmuşum gibi seviniyorum. Maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Amin canım yok canım transfer günü sayılmıyorMaşallah darısı bizim başımıza inşallah transfer edilen gün sayılmıyordu dimi
Allah razı olsun canım rabbim bekleyen herkese nasip etsinOhhhh maşallah hayırlı olsun canım
Amin canım inşallah hepimizin kiPozitif testleri gördükçe içim açılıyorrsağlıkla ilerlesinn
Çok sağol canım Allah razı olsunGözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?