Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benim doktorum kabul etmedi .son muayene de söyledim .onlardan istediğimiz sonucu alamıyoruz dedi ama çok zorlanıyorsanız yinede yazayım siz bilirsiniz dedi bende tmm o zaman kalsın dedim .eczacı da ilaçlara zam gelecek diyince 11. Haftaya kadar yetecek kadar fitil ve prolutex i toplu aldım 6000 TL tuttu oda 5 haftalık kadar yani

Benimki itiraz etmedi, direk olur dedi.. aşılama da iki kere litunus kullanmıştım ..
Sonuçta farklılık olsa yazmazdi diye düşünüyorum..
Ama her doktorun görüşü ve tedavi yöntemleri farklı ,ve kişi de farklı..
O yüzden doktor ne derse uyuyoruz..
Zor gerçekten Rabb'im herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim

Birde bizim Esin ile doktorlarımız aynı o yüzden bir sor dedim ..
Bir sorun olsa hayır onu kullanmak bu aynı değil der..

Ahh kiyamam insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤❤.amiiinnnn yürekten amiinnn

Kizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Ilk ucgün dikkat etsen yeter canim arkadasim soylemis agir hareket etme yeter hayirli ugurlu olsun transferin.benim yurtdisindaki doktorum agir kaldirma fazla egilip kalkmada gerisini naparsan uap bisey olmaz demisti.inşallah bebislerin can olup tutunsun

Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devam kilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .

Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devam kilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
Bende baya şiştim ilaçlardan galiba karnım 4-5 aylık gibi. Yuvarlanarak gideriz artık

Siteye girer girmez testini gördüm, içim açıldı. Pozitif testler görünce kendim olmuşum gibi seviniyorum. Maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Amin Allah razı olsun rabbim hepimize sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah sizlerinde göreceğiz pozitifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…