Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aman aman cem çelik deme
Benim 4 senem onda gecti bahcecide 3 transfer 2 opu oldum detaya girmicem ama bidaha tövbe
Ben o zamanlar sana soylemiştim cem çelik için bişeyler o zaman cok koruyodun anlamışsın sonradan gerci ben hiç bi doktora guvenmıyorum tüp bebek konusunda biraz sektör bu cok maddiyat donuyo bu tedavıde doktorlar cok paragöz oluyo..

Korurdum tabi bana bi zararı yoktu o süreçte zarar gördükten sonra anladım neyin ne oldugunu

kızlar 21 ocakta transfer 3. gün embriypru tek olmustum 8-9. günler arası erken gebelikte negatif gördüm 10.gün sabah idrarıyla normal kaset test yapsam gözükür mü? doktorum bana 13. gün yani 3 şubatta kan vermemi söyledi. Kasettede negatif görürsem tutmamış demektir değil mi?

Canım benim üzüldüm Sende güçlü ol rabbim herseyim hayırlısını nasip etsin inşallah En kısa zmaanda nasip etsin sana da

Kuzum bana da transferden 13 gün sonra söyledi doktor ben dayanamadım 9 günümde yaptım kan testi sonra test günümde verdim kan daha net cikiyor biraz bekle hemen yapma idrarda bazen net çıkmıyor kan daha net şu an ikiz tuttu benim

Hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah bu son negatiftir.
Bazen nasibimizde yoksa ne yapsak olmuyor
Şimdi ne desek olmuyor
Elbette insan üzülüyor ama yeniden toparlanıp yeni umutlar için cabalamaya devam edeceksin . Allah'ım en kısa zamanda kolaylıkla evlat nasip etsin

ayy hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,hepimize nasip etsin inşallah beklicem bakalım

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…