- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.601
ahsennn hayırlı olsun canımm,Bende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Ben o zamanlar sana soylemiştim cem çelik için bişeyler o zaman cok koruyodun anlamışsın sonradanAman aman cem çelik deme
Benim 4 senem onda gecti bahcecide 3 transfer 2 opu oldum detaya girmicem ama bidaha tövbe
Hayırlı olsun kuzumBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Tebrik ederim kuzumBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Korurdum tabi bana bi zararı yoktu o süreçte zarar gördükten sonra anladım neyin ne oldugunuBen o zamanlar sana soylemiştim cem çelik için bişeyler o zaman cok koruyodun anlamışsın sonradangerci ben hiç bi doktora guvenmıyorum tüp bebek konusunda biraz sektör bu cok maddiyat donuyo bu tedavıde doktorlar cok paragöz oluyo..
Valla toplu aldım koca bı poşetle eve geldimBende şimdilik 5 hafta daha kullanicam stok yapmam lazım
Amin inşallah canım güzel dusunmeye çalıyorum ikizlerde çok miğde bulantısı ve kasık ağrısı lekelenme çok goruluyormusGüzel düşün güzel olsun sağlıcakla gelsinler inşallah
Canım benim üzüldümKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Bende ilkte negatif görmüştüm canım8. günden merhabaBaşka bahara kaldı inşAllah Ilk transferde negatif görmek çok üzücüymüş Rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
Amin canım cok sağol nasip değilmişCanım benim üzüldümSende güçlü ol rabbim herseyim hayırlısını nasip etsin inşallah En kısa zmaanda nasip etsin sana da
Kuzum bana da transferden 13 gün sonra söyledi doktor ben dayanamadım 9 günümde yaptım kan testi sonra test günümde verdim kan daha net cikiyor biraz bekle hemen yapma idrarda bazen net çıkmıyor kan daha net şu an ikiz tuttu benimkızlar 21 ocakta transfer 3. gün embriypru tek olmustum 8-9. günler arası erken gebelikte negatif gördüm 10.gün sabah idrarıyla normal kaset test yapsam gözükür mü? doktorum bana 13. gün yani 3 şubatta kan vermemi söyledi. Kasettede negatif görürsem tutmamış demektir değil mi?
Biraz daha bekle istersen belli gec geçer kana kuzum kan testi vermismiydinAmin canım cok sağol nasip değilmiş
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Yarın kan günümBiraz daha bekle istersen belli gec geçer kana kuzum kan testi vermismiydin
ayy hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,hepimize nasip etsin inşallah beklicem bakalımKuzum bana da transferden 13 gün sonra söyledi doktor ben dayanamadım 9 günümde yaptım kan testi sonra test günümde verdim kan daha net cikiyor biraz bekle hemen yapma idrarda bazen net çıkmıyor kan daha net şu an ikiz tuttu benim
Ay vala bende hergun ödüyorum şu an yazdiramiyorum ilaç günü gelemdigi için sürekli parayla alıyorum vala nasıl olucak böyle bilmiyorum 5 haftalık stok yapmam lazımValla toplu aldım koca bı poşetle eve geldim
Amin canım sağol.Hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah bu son negatiftir.
Bazen nasibimizde yoksa ne yapsak olmuyor
Şimdi ne desek olmuyor
Elbette insan üzülüyor ama yeniden toparlanıp yeni umutlar için cabalamaya devam edeceksin . Allah'ım en kısa zamanda kolaylıkla evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?