- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.541
Amin kuzum inşallahAy cnm ya çok sevindim tebriklersağlıkla gelsinler inş
Ben 5+6 yım canım. Gittiğimde 5+3 tüm.Beni de net olması için cuma gününe çağırdı.Ama bugün kırmızı olmasa da lekelenme gelince biri yok mu oluyor acaba diye düşündüm.Daha öncekilerde de böyle olunca bir nebze modum düştü.Senin yoğun mu gelmişti lekelenmen.Benim de kanama alanı gözükmemişti halbuki neden olduğu hakkında fikrim yok.Canım benim teşekkür ederim5+5 dedi doktor 6 haftaya yakın şu an için bir sorun yok dedi kese iki kese gördü ikiz dedi kalp atışını da gördük çok şükür.Biri hızlı biri yavaştı ama duyduk.Su an için erken ama pazartesi tekrar çağırdı daha net olur dedi.korkma bende korkmuştum normalmiş canım canıni sıkma seninki kaç haftalik
Maşallah darısı bize kalp atışını çok merak ediyorumHadi gözün aydın canım benimbende bı kere verdim sonra dayanamadım 1 hafta geçmişti yükseldimi alcaldı mı diye tekrar. Verdim çok şükür çok iyi çıktı.Bende gittim canım muayene oldum çok şükür bir sıkıntı yok hem keseyi gördük hem kalp atışını çok şükür duyduk .Evet ikizler burda vala şaşırdık baya beklemiyorduk hemen özellikle kalp atışını duymayı hemen çok sevindik minikler supriz yaptılar vala Pazartesi kontrole çağırdı tekrar
Ayın 6 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına bakılacak. Sonuca göre progesteron iğneler başlanacak sanırım. Ama benden E2 ve progesteron tahlili istemedi hiçİşte herkesın tedavisi farklı demek ki alttan muayene yaptı tek sonra bunu yazdı 8.ınde de beklıyor tekrar senin tedavin hangi surecte
Sürekli kafamı karıştırmakla meşgulüm sanırımCanım kendi tedavine odaklan herkesin tedvsisi farklı oluyor.
Bende hiç estrofem kullanmadım mesela :))
Canım ilk 3 gün en azından bol bol dinlenmeye çalış hızlı eğilip kalkmaman lazım haraketlerini yavaşlat nazikleştir ama çok da strese dönüştürme. Ağır ev işi yapmaKizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Canım endişelenme bende Tabiki endişeleniyodum ama hep dua ettim çok şükür kötü bişey olmadı inslalahda olmaz.Sag sağlim alırız kucağımızaBen 5+6 yım canım. Gittiğimde 5+3 tüm.Beni de net olması için cuma gününe çağırdı.Ama bugün kırmızı olmasa da lekelenme gelince biri yok mu oluyor acaba diye düşündüm.Daha öncekilerde de böyle olunca bir nebze modum düştü.Senin yoğun mu gelmişti lekelenmen.Benim de kanama alanı gözükmemişti halbuki neden olduğu hakkında fikrim yok.
Kaçıncı olmuştu canım senin lekeCanım endişelenme bende Tabiki endişeleniyodum ama hep dua ettim çok şükür kötü bişey olmadı inslalahda olmaz.Sag sağlim alırız kucağımızaBenimde oldu lekelenmem ama hafif oyle çok degil sanırım yerleşmeydi
Yanlislikla hep hizli hareket ediyorum insallah bisey olmaz herhaldeCanım ilk 3 gün en azından bol bol dinlenmeye çalış hızlı eğilip kalkmaman lazım haraketlerini yavaşlat nazikleştir ama çok da strese dönüştürme. Ağır ev işi yapma
Dikkat etmeye çalış tutunacaksa her türlü tutunuyo ama biraz dinlenip ihtimali artırmaya çalışıyoruzYanlislikla hep hizli hareket ediyorum insallah bisey olmaz herhalde
Bir tarnsferden 2 hafta sonra falandı sanırım.Birde şu son 1 hafta önce olmuştu ama çok az öyle kanama olmadı kırmızı olarak çok şükür.Kaçıncı olmuştu canım senin leke
Amin inşallah bende çok merak ediyodum canımMaşallah darısı bize kalp atışını çok merak ediyorum
Anladım canım olmaz daha da inşallah benim de ilk gebeliğim de 7. Haftaya kadar olmustuBir tarnsferden 2 hafta sonra falandı sanırım.Birde şu son 1 hafta önce olmuştu ama çok az öyle kanama olmadı kırmızı olarak çok şükür.
Tabii gercekten oyle insallah tutunurlarDikkat etmeye çalış tutunacaksa her türlü tutunuyo ama biraz dinlenip ihtimali artırmaya çalışıyoruz
Çift embriyo mu transfer edildi?Tabii gercekten oyle insallah tutunurlar
İyi düşünelim iyi olsun nasip olacak ise oluyor inanSürekli kafamı karıştırmakla meşgulüm sanırımEşime eksik birşeyler var sanki bu tedavide diyorum. Kendini olumsuza odaklıyorsun böyle yapma diyor , kızıyor ama yapamıyorum. O kadar zor bir süreç ki. Bir başkasının ellerinde mutluluğun resmen
İnşallah canım olmaz zaten tüp bebeklerde erken doğum oluyormuş.Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin de erken doğuma olsun acılara olsun alisicamAnladım canım olmaz daha da inşallah benim de ilk gebeliğim de 7. Haftaya kadar olmustu
Evet canimÇift embriyo mu transfer edildi?
Güzel düşün güzel olsun sağlıcakla gelsinler inşallahİnşallah canım olmaz zaten tüp bebeklerde erken doğum oluyormuş.Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin de erken doğuma olsun acılara olsun alisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?