Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben 5+6 yım canım. Gittiğimde 5+3 tüm.Beni de net olması için cuma gününe çağırdı.Ama bugün kırmızı olmasa da lekelenme gelince biri yok mu oluyor acaba diye düşündüm.Daha öncekilerde de böyle olunca bir nebze modum düştü.Senin yoğun mu gelmişti lekelenmen.Benim de kanama alanı gözükmemişti halbuki neden olduğu hakkında fikrim yok.

Maşallah darısı bize kalp atışını çok merak ediyorum

İşte herkesın tedavisi farklı demek ki alttan muayene yaptı tek sonra bunu yazdı 8.ınde de beklıyor tekrar senin tedavin hangi surecte
Ayın 6 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına bakılacak. Sonuca göre progesteron iğneler başlanacak sanırım. Ama benden E2 ve progesteron tahlili istemedi hiç Yarın soracağım bakılmayacak mı onlara diye , kafamı karıştırmayayım diyorum ama duramıyorum

Canım kendi tedavine odaklan herkesin tedvsisi farklı oluyor.
Bende hiç estrofem kullanmadım mesela :))
Sürekli kafamı karıştırmakla meşgulüm sanırım Eşime eksik birşeyler var sanki bu tedavide diyorum. Kendini olumsuza odaklıyorsun böyle yapma diyor , kızıyor ama yapamıyorum. O kadar zor bir süreç ki. Bir başkasının ellerinde mutluluğun resmen

Kizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Canım ilk 3 gün en azından bol bol dinlenmeye çalış hızlı eğilip kalkmaman lazım haraketlerini yavaşlat nazikleştir ama çok da strese dönüştürme. Ağır ev işi yapma

Canım endişelenme bende Tabiki endişeleniyodum ama hep dua ettim çok şükür kötü bişey olmadı inslalahda olmaz.Sag sağlim alırız kucağımızaBenimde oldu lekelenmem ama hafif oyle çok degil sanırım yerleşmeydi

İyi düşünelim iyi olsun nasip olacak ise oluyor inan
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…