Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devam kilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
bende çok şiştim,
yumurta toplama zamanında başladı herşeyım dar oluyor

Kızlar günaydın benim bugün 7. Gün göğüslerimin dolu gibi şişkin olması dışında bi belirtim yok. Biraz ümitsizliğe kapıldım. Aslında ilk günler kasık ağrısı, batma, ayaklarda belde ağrı falan vardı. Sanırım kendimi gerdim bugün kötü kötü rüyalarda gördüm. Rabbim hayra çıkarsın inşallah. Dua eder misiniz? Test yapmakta istemiyorum şimdi negatif görürüm belki diye

Kizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
canım sureklı yatma , arada bır evde ufak yuruyusler yap..
bolca su ıcınce zaten sureklı wc gıdıp gelııyor :)
bırde egılme,uzanma, agır kaldırma vs yapma..
ınsallah sımsıkı tutunsun bebegın. .

Bende baya şiştim ilaçlardan galiba karnım 4-5 aylık gibi. Yuvarlanarak gideriz artık
Göğüsler kabina sığmıyor
Ödem tutmamak için çok su içerim demiştim ama mide bulantılarım başladı şu bile bulandırıyor .senin başladı mi
Bide bugün doktora gidecektin sen sanırım naptin

Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devam kilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
Ay sorma vala ya şimdiden yavaş yavaş bende alıyorum ve kasık ağrılarım çoğaldı sabahları çok migdem bulanıyor

Bende şimdilik 5 hafta daha kullanicam stok yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…