- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.581
Kaçıncı gün embriyosuydu canım8. günden merhabaBaşka bahara kaldı inşAllah Ilk transferde negatif görmek çok üzücüymüş Rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
Hayırlı olsun canım çok sevindimBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindimbelirtin var mıydı
5. Gün o yüzden yok büyük ihtimal negatifKaçıncı gün embriyosuydu canım
Erken daha 8. Gün falan bir daha yaparsın üzülme5. Gün o yüzden yok büyük ihtimal negatif
bende çok şiştim,Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devamkilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
Çok sevindim arkadaşim. Saglikla devam etsin kucağina al insBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
canım sureklı yatma , arada bır evde ufak yuruyusler yap..Kizlar bugun transfer oldum ama bazen hareketlerimde acabaya dusuyorum, sizin tavsiyeleriniz nedir? Hareketlerim ne sekilde olmali acaba?
Amin canim benim İnsalalhAhh kiyamam insallah saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤❤.amiiinnnn yürekten amiinnn
Amin canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah8. günden merhabaBaşka bahara kaldı inşAllah Ilk transferde negatif görmek çok üzücüymüş Rabbim hepimize sabır versin dayanma gücü versin
Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsunKızlar sabahtan kan verdim yüreğim ağzımda inşallah düzenli artmıştır değerimherşey yolundaysa kese için gün verecekler
Bizimde 5. Günümüzdeyiz ozamanAmin canım yok canım transfer günü sayılmıyor
Göğüsler kabina sığmıyorBende baya şiştim ilaçlardan galiba karnım 4-5 aylık gibi. Yuvarlanarak gideriz artık
Ay sorma vala ya şimdiden yavaş yavaş bende alıyorum ve kasık ağrılarım çoğaldı sabahları çok migdem bulanıyorArtık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devamkilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
Genelde bol giyinmeyi sevdiğim için kıyafetlerim oluyor ama gelecekteki kendimi hayal edemiyorumbende çok şiştim,
yumurta toplama zamanında başladı herşeyım dar oluyor
Bende şimdilik 5 hafta daha kullanicam stok yapmam lazımBenim doktorum kabul etmedi .son muayene de söyledim .onlardan istediğimiz sonucu alamıyoruz dedi ama çok zorlanıyorsanız yinede yazayım siz bilirsiniz dedi bende tmm o zaman kalsın dedim .eczacı da ilaçlara zam gelecek diyince 11. Haftaya kadar yetecek kadar fitil ve prolutex i toplu aldım 6000 TL tuttu oda 5 haftalık kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?