- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.621
Çok şükür yarın bir kan ver bakalım belki cikicaktir kötü düşünme yineYarın kan günüm
Saol kuzum teşekkür ederimayy hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin,hepimize nasip etsin inşallah beklicem bakalım
Kızlaaaar kaç kiloyla hamile kaldınız?Artık balon gibi şistim daha 1.5 ay daha aynı ilaçlara devamkilo da aldım . Başında illaclardan dolayı sonrasında hamilelik ilerlediği için kilo alırız . Artık kaç kg ile doğuma gireriz bilmiyorum .
bende bol gıyerım genelde ama kot pantolonlarımın belı olmuyorGenelde bol giyinmeyi sevdiğim için kıyafetlerim oluyor ama gelecekteki kendimi hayal edemiyorum
Bugün kan verecek misin
Öyle düşünmeAmin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Lattem geçen yazmıştın öldürmeyen acı güclendirir diye. Bu son oolsun inşallah sen yinede ilaçları bırakma dikkat et.Kızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Çok uzgünüm keşke senden güzel haberleri alabilseydikBende ilkte negatif görmüştüm canım
4. De negatifi gördüm şuan
3 gün sonra geçiyor merak etme
Ben 57-58 kiloyla kaldımKızlaaaar kaç kiloyla hamile kaldınız?
Senden benden başka herkese uğurlu geldi be gülüm Bi benle sen negatif olduk ocak ayı topiğinde daha senin kan sonucun var gerçi onu yaptır bakalım benim adetim oldu bitti yanma acı içinde bu ayı kapattık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım benim üzülme daha senin önünde transferin var benim hazır emriyom yok artık genetikli yaptırma artık son kal an bak görüceksin tutacak bikaç ay dinlen bu olmadıysa hemen onu transfer ettir Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini bize duyursunKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Canm sen hala kan vermedin mi bende 14 ocakta oldum transfer kan verme faslı çoktan geçtiKızlar sabahtan kan verdim yüreğim ağzımda inşallah düzenli artmıştır değerimherşey yolundaysa kese için gün verecekler
Sağlıkla gelsin canım benimBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Nasip tatlim Rabbim gönlüne göre en güzelini versin tez vakitte vakti saati gelmeyince yaprak kıpırdamıyor çok olsun isterdim ama olacak inanıyorumKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Cem çelik boyna yeşil kalp dağıttığı için bende çok istedim ona gitmeyi benim kuzenlerim de Dr dedim ki kuzenime bu adam çok başarılı onamı gitsem dedim kızım onun işi reklam başarılı olan kadar başarısız olanda çok dedi olanları tabiki reklam yapçak hasta çekmek için bizim sektör böle dediBen o zamanlar sana soylemiştim cem çelik için bişeyler o zaman cok koruyodun anlamışsın sonradangerci ben hiç bi doktora guvenmıyorum tüp bebek konusunda biraz sektör bu cok maddiyat donuyo bu tedavıde doktorlar cok paragöz oluyo..
Merhaba canım, ben de tamamen aynı durumdayım. 7.günüm sadece göğüslerde çok hafif bir dolgunluk oldu o da hormon ilaçlarındandır. Başka da hiçbir şey yok kendimi ister istemez kötüye hazırlıyorum. Seni de duama ekleyeceğimKızlar günaydın benim bugün 7. Gün göğüslerimin dolu gibi şişkin olması dışında bi belirtim yok. Biraz ümitsizliğe kapıldım. Aslında ilk günler kasık ağrısı, batma, ayaklarda belde ağrı falan vardı. Sanırım kendimi gerdim bugün kötü kötü rüyalarda gördüm. Rabbim hayra çıkarsın inşallah. Dua eder misiniz? Test yapmakta istemiyorum şimdi negatif görürüm belki diye
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Canım erken gebelik de çıkar yap bak Bi bakalım genelde belirtisiz olanlar pozitif çıktı bu topikde hadi hayırlı sonuçlarını alalımKızlar günaydın benim bugün 7. Gün göğüslerimin dolu gibi şişkin olması dışında bi belirtim yok. Biraz ümitsizliğe kapıldım. Aslında ilk günler kasık ağrısı, batma, ayaklarda belde ağrı falan vardı. Sanırım kendimi gerdim bugün kötü kötü rüyalarda gördüm. Rabbim hayra çıkarsın inşallah. Dua eder misiniz? Test yapmakta istemiyorum şimdi negatif görürüm belki diye
İnşallah Rabbim korktuğumuz yere uğratmaz. Pozitif sonuçlar alırız. Hayırla kucağımıza alırız yavruları. Dua edeceğim ben deMerhaba canım, ben de tamamen aynı durumdayım. 7.günüm sadece göğüslerde çok hafif bir dolgunluk oldu o da hormon ilaçlarındandır. Başka da hiçbir şey yok kendimi ister istemez kötüye hazırlıyorum. Seni de duama ekleyeceğim
Ecedilay bu topik de hiç belirti yaşamayan lar pozitifi gördü ilk tranfsef benimdi 2 ocak 11 gün sürekli kasık bel bacak ağrısı yaşadım bitek göğüslerde yoktu bişey 11. Gün koskoca bir negatif aldım belirti aramayın olmaması daha iyiMerhaba canım, ben de tamamen aynı durumdayım. 7.günüm sadece göğüslerde çok hafif bir dolgunluk oldu o da hormon ilaçlarındandır. Başka da hiçbir şey yok kendimi ister istemez kötüye hazırlıyorum. Seni de duama ekleyeceğim
Amin inşallah canım inşallah pozitiftir. İlk günler belirti olup sonradan olmayınca bi değişik oldum. Cuma günü kan vereceğim. Olumsuz çıkarda şu bi kaç günü daha duayla en azından hissederek geçireyim diyorum. Umudumu korumak için.Canım erken gebelik de çıkar yap bak Bi bakalım genelde belirtisiz olanlar pozitif çıktı bu topikde hadi hayırlı sonuçlarını alalım
Ya hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.Öyle düşünme
Bütün negatifleri üstüne çekiyorsun
Bizde bu zamana kadar neler denedik doktor olur dedi ama olmadı kesin dedi yine olmadı niye çünkü vakti gelmemiş nasip degilmis dedik baştan başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?