Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Genelde bol giyinmeyi sevdiğim için kıyafetlerim oluyor ama gelecekteki kendimi hayal edemiyorum
Bugün kan verecek misin
bende bol gıyerım genelde ama kot pantolonlarımın belı olmuyor
artık daha rahat kumaş vs giyiyorum..
aksam vercem canım iş çıkışı ..

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Öyle düşünme
Bütün negatifleri üstüne çekiyorsun
Bizde bu zamana kadar neler denedik doktor olur dedi ama olmadı kesin dedi yine olmadı niye çünkü vakti gelmemiş nasip degilmis dedik baştan başladık

Lattem geçen yazmıştın öldürmeyen acı güclendirir diye. Bu son oolsun inşallah sen yinede ilaçları bırakma dikkat et.

Senden benden başka herkese uğurlu geldi be gülüm Bi benle sen negatif olduk ocak ayı topiğinde daha senin kan sonucun var gerçi onu yaptır bakalım benim adetim oldu bitti yanma acı içinde bu ayı kapattık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım benim üzülme daha senin önünde transferin var benim hazır emriyom yok artık genetikli yaptırma artık son kal an bak görüceksin tutacak bikaç ay dinlen bu olmadıysa hemen onu transfer ettir Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini bize duyursun ( topik açma) bize sürpriz yap

Nasip tatlim Rabbim gönlüne göre en güzelini versin tez vakitte vakti saati gelmeyince yaprak kıpırdamıyor çok olsun isterdim ama olacak inanıyorum

Cem çelik boyna yeşil kalp dağıttığı için bende çok istedim ona gitmeyi benim kuzenlerim de Dr dedim ki kuzenime bu adam çok başarılı onamı gitsem dedim kızım onun işi reklam başarılı olan kadar başarısız olanda çok dedi olanları tabiki reklam yapçak hasta çekmek için bizim sektör böle dedi

Merhaba canım, ben de tamamen aynı durumdayım. 7.günüm sadece göğüslerde çok hafif bir dolgunluk oldu o da hormon ilaçlarındandır. Başka da hiçbir şey yok kendimi ister istemez kötüye hazırlıyorum. Seni de duama ekleyeceğim

Canım erken gebelik de çıkar yap bak Bi bakalım genelde belirtisiz olanlar pozitif çıktı bu topikde hadi hayırlı sonuçlarını alalım

İnşallah Rabbim korktuğumuz yere uğratmaz. Pozitif sonuçlar alırız. Hayırla kucağımıza alırız yavruları. Dua edeceğim ben de

Ecedilay bu topik de hiç belirti yaşamayan lar pozitifi gördü ilk tranfsef benimdi 2 ocak 11 gün sürekli kasık bel bacak ağrısı yaşadım bitek göğüslerde yoktu bişey 11. Gün koskoca bir negatif aldım belirti aramayın olmaması daha iyi

Canım erken gebelik de çıkar yap bak Bi bakalım genelde belirtisiz olanlar pozitif çıktı bu topikde hadi hayırlı sonuçlarını alalım
Amin inşallah canım inşallah pozitiftir. İlk günler belirti olup sonradan olmayınca bi değişik oldum. Cuma günü kan vereceğim. Olumsuz çıkarda şu bi kaç günü daha duayla en azından hissederek geçireyim diyorum. Umudumu korumak için.

Ya hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…