Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar günaydın.Sizlere birşey sormak istiyorum.Tüp bebek sürecinizden çevrenize bahsediyor musunuz? Yani çok normal birşey aslında ama ben söyleyemiyorum.Sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.Belki olumsuz olursa bir de insanlarla aynı şeyleri konuşmayayım herkese laf atmaya yorulmayayım diye.Siz nasıl tercih ediyorsunuz paylaşmak mı daha iyi paylaşmamak mı? Şimdi ikiz olursa herkesin ilk sorusu tüp bebek mi olur

Sağol canım cok güzel yazmışsın
bidahakini kimse bilmeyecek size hamileyim diye gelicem

Aynen ben her yerde soyluyorum zaten tüp bebk bi sektör su an sadece para donuyor hep para konuşuluyor

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Öyle düşünme lattem. Herşey Allahtan. Rabbim bi yerleser nasibini saklıyordur. Herkesin kolaylıkla olurken Rabbim bizi sınıyor işte. Buda bizim sınavımız. Sanırım geçsin 5 yıllık evliyim demiştin. Bak bırdaki ablallarımız 15-17 sene beklemiş gelmiş. Rabbim senin meleklerinide bi yerde bekletiyodur. İnşallah bi dahakine ikizlere hamile kalırsında bugünleri unutursun

Ya hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım
O kadar haklısın ki pozitifi görüncede iş bitmiyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öyle demek lazım Rabbimin vardır bir bildiği geç olsun güç olmasın inşallah hepimiz için geçerli bu ama bazen insan tükendiğini hissediyor haklısın hepimizin hakkında rabbim hayırlısını nasip etsin gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin

Ya hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım
Bencede ilk 3 ay cok zor bende tutunması sanıyodum 7. Haftada düşük yaptım tabi senınki daha zor normal doğuma almaları falan
Bende yıprandım 4 senedir

Belirtilere takilmayin ya asıl 6.haftadan sora başlıyor bence hepsi çoğunlukla.

Kuzum herşey guzel olacak sadece biraz daha zaman bizim içinnn cok guzel olucak inanıyorum buna

Off kuzum diyecek laf yok rabbim mucizeni geciktirmeden versin
Ama topic açma gerçekten ben 2022 Ocak topigini açmıştım cogu şuan bebeği doğdu bana iyi gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…