- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.641
Ne güzel bu ayı bir pozitif le daha kapatıyoruz kızlarım sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı biz negatif sonuç alanlara da dua edinBende test yaptım kızlar 7. Günü transferin
Döndüm normal hayatıma canım yarına kadar bişey değişmez sanmıyorum.Lattem geçen yazmıştın öldürmeyen acı güclendirir diye. Bu son oolsun inşallah sen yinede ilaçları bırakma dikkat et.
Son bitane var onu deneyeceğim 3 ay sonra oda olmazsa sıfırdanÇok uzgünüm keşke senden güzel haberleri alabilseydikRabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin dondurulmus embriyon kaldi mı?
Sağol canım cok güzel yazmışsınSenden benden başka herkese uğurlu geldi be gülüm Bi benle sen negatif olduk ocak ayı topiğinde daha senin kan sonucun var gerçi onu yaptır bakalım benim adetim oldu bitti yanma acı içinde bu ayı kapattık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canım benim üzülme daha senin önünde transferin var benim hazır emriyom yok artık genetikli yaptırma artık son kal an bak görüceksin tutacak bikaç ay dinlen bu olmadıysa hemen onu transfer ettir Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerini bize duyursun( topik açma) bize sürpriz yap
Alla alla ne zararı oldu kiKorurdum tabi bana bi zararı yoktu o süreçte zarar gördükten sonra anladım neyin ne oldugunu
İnşallah kuzum cok teşekkür ederimNasip tatlim Rabbim gönlüne göre en güzelini versin tez vakitte vakti saati gelmeyince yaprak kıpırdamıyor çok olsun isterdim ama olacak inanıyorum
Anlatırım bi ara hatırlat ulu orta anlatmıyımAlla alla ne zararı oldu ki
Aynen ben her yerde soyluyorum zaten tüp bebk bi sektörCem çelik boyna yeşil kalp dağıttığı için bende çok istedim ona gitmeyi benim kuzenlerim de Dr dedim ki kuzenime bu adam çok başarılı onamı gitsem dedim kızım onun işi reklam başarılı olan kadar başarısız olanda çok dedi olanları tabiki reklam yapçak hasta çekmek için bizim sektör böle dedi
Tamam kuzumAnlatırım bi ara hatırlat ulu orta anlatmıyım
Zarar derken sağlıksal bi durum değil öyle düşünme de
Öyle düşünme lattem. Herşey Allahtan. Rabbim bi yerleser nasibini saklıyordur. Herkesin kolaylıkla olurken Rabbim bizi sınıyor işte. Buda bizim sınavımız. Sanırım geçsin 5 yıllık evliyim demiştin. Bak bırdaki ablallarımız 15-17 sene beklemiş gelmiş. Rabbim senin meleklerinide bi yerde bekletiyodur. İnşallah bi dahakine ikizlere hamile kalırsında bugünleri unutursunAmin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
O kadar haklısın ki pozitifi görüncede iş bitmiyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öyle demek lazımYa hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım
Bencede ilk 3 ay cok zor bende tutunması sanıyodum 7. Haftada düşük yaptımYa hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım
Bende muzdaribim her yere eşofmanla gidiyorumbende bol gıyerım genelde ama kot pantolonlarımın belı olmuyor
artık daha rahat kumaş vs giyiyorum..
aksam vercem canım iş çıkışı ..
Belirtilere takilmayin ya asıl 6.haftadan sora başlıyor bence hepsi çoğunlukla.Merhaba canım, ben de tamamen aynı durumdayım. 7.günüm sadece göğüslerde çok hafif bir dolgunluk oldu o da hormon ilaçlarındandır. Başka da hiçbir şey yok kendimi ister istemez kötüye hazırlıyorum. Seni de duama ekleyeceğim
Kuzum herşey guzel olacak sadece biraz daha zaman bizim içinnn cok guzel olucak inanıyorum bunaKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
İnş hiç gerek kalmasın son embriyon mucizen olsunSon bitane var onu deneyeceğim 3 ay sonra oda olmazsa sıfırdan
Hadi güzel sonuçlarla gelbende bol gıyerım genelde ama kot pantolonlarımın belı olmuyor
artık daha rahat kumaş vs giyiyorum..
aksam vercem canım iş çıkışı ..
Off kuzum diyecek laf yok rabbim mucizeni geciktirmeden versinKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?