Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Off kuzum diyecek laf yok rabbim mucizeni geciktirmeden versin
Ama topic açma gerçekten ben 2022 Ocak topigini açmıştım cogu şuan bebeği doğdu bana iyi gelmemisti
Topik açmakla alakası yok ya nasip bu işler suçlu hissettirmeyin topigi aldı diye

Tabii benim 2. 3. Denemelerime ilk deneme yazıp paylaşmıştı

Amin canım cok sağol bakmayın sitem ettiğime yarına kendime gelirim ben

Amin canım inşallah

Amin canım sağol.
Bu denememde olmaması için hiç bi sebep yoktu yapılabilecek hersey yapılmıştı bunda olmadıysa zaten diğer denemeler içinde cok ümitli olamıycam artık.
Çok zor bir süreç bu ,sen kaçıncı kez atlatıyorsun cnm dünyadaki imtihan bu snrm inş bundan sonraki güzel sonuçlanır vazgeçme devam cnm Rabbim seni de yüzünü güldürsün

Normal bence benmde 17.gunum ama ben 10. Ve 12.gun kan verdim daha vermedim. Herkes niye sürekli kan veriyor ki acaba
çünkü 5. haftada tüm hormon, kan değerleri, demir, folik, vitaminler, şeker, idrar vs kan tahlillerini yaptırmak ve sonucuna göre bebeğin gelişimi için doğru takviyeleri almak gerekiyormuş. kafama göre yaptırmadım yani canım kan tahlilini

Ya göz boyamak başka birşey değil bir övenler var ki doktorlarını ben hiçbir doktora o gözle bakmıyorum niye oveyim ki okadar mesela babamın oğlumu sanki.
Ben 2 kez hamile kaldım onda 4 senem gecti sadece ben başarısına inanıyorum gerisi beni ilgilendirmiyor demiştim.
Hala da aynı şeyi söylüyorum başarılı evet ama artık işler büyüdükçe her şey çok değişmiş dört sene önceki görüşmemle bir sene önceki görüşmem aynı değildi.

Son bitane var onu deneyeceğim 3 ay sonra oda olmazsa sıfırdan
Aman çok şükür 1 tane var tekrar buyutmekle ugrasmicaksin neden 3 ay sonra doktor mu oyle dedi sizin tercih mi ? Benim hic dondurulmadi sil baştan başlicaz tekrar beni ne kadar sonra çağırırlar bilmiyorum persembe igrenirim heralde

Aynen ben her yerde soyluyorum zaten tüp bebk bi sektör su an sadece para donuyor hep para konuşuluyor
Valla canım maddiyat şuan ön planda Dr una rastlamak çok önemli 6 yıldır bir Dr da devam ediyorum bu benim 9. Transferim Di Dr um ara kontrollerde beş kuruş para almadı bizden çünkü bir süre sonra Dr la aile gibi olunuyor sağolsun hakını yiyemeyiz transfer de bin TL aldı bin TL de hastane aldı dondurulmuş emriyo teansferiydi benimkiler hep diyorum ya vicdanlı Dr a rastlamak çok önemli

5.haftada değilde 8nci haftada bakilmisti benim bikere o degerlere çünkü birde toksoplazna IgM filan bakılıyor 2 aylıkken ondada beta istemediler o yüzden sordum her doktor öyle erken haftada bakmıyor zaten seninki öyle tercih etmiş demekki anladım

anlamadım ki zaten ben her doktorun tarzı farklı heralde. çoğu bu haftada ultrasona da girmiş keseyi gören bile olmuş. ama bana daha erken 10 gün sonra gel dedi bide benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok süreç nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum

Ben 18 canım sonuna kadar gidin diyorlar bize lattem daha 5 yılda yoruldum diyor şuan ki psikolojisini çok iyi anlıyorum insan yıkıma uğrayınca böyle düşünmesi çok normal ama geçiyor sadece zaman herşey geçiyor ve tekrar sil baştan öyle güçlü başlıyorsun ki tedaviye yeniden umutlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…