- 12 Mart 2019
- 16.347
- 35.841
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.681
Benimde bu 3. Sil baştanım canım .Aman çok şükür 1 tane var tekrar buyutmekle ugrasmicaksin neden 3 ay sonra doktor mu oyle dedi sizin tercih mi ? Benim hic dondurulmadi sil baştan başlicaz tekrar beni ne kadar sonra çağırırlar bilmiyorum persembe igrenirim heralde
Evet popülerlik büyüsüne kapılan da çok insaflı doktor önemli ama doktorlarinda pek yapabileceği yok otomatige bağlamış hastaneler bu para işini. Yani bu zamanda insaflı doktor bulmak zor biraz ama işini de iyi yapsın gözünden kacmazin bazı şeyler oda çok önemli bizim için.Ben 2 kez hamile kaldım onda 4 senem gecti sadece ben başarısına inanıyorum gerisi beni ilgilendirmiyor demiştim.
Hala da aynı şeyi söylüyorum başarılı evet ama artık işler büyüdükçe her şey çok değişmiş dört sene önceki görüşmemle bir sene önceki görüşmem aynı değildi.
Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekkianlamadım ki zaten ben her doktorun tarzı farklı heralde. çoğu bu haftada ultrasona da girmiş keseyi gören bile olmuş. ama bana daha erken 10 gün sonra gel dedibide benim ilk hamileliğim olduğu için tecrübem de yok süreç nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum
Yooook artık şuan senin yazdıkların dan sonra tamamen fikrim değişti canım ozaman iyiki gitmedim diyorum şimdi kayseri acıbadem Mustafa taş hocayı da düşündüm hep Bakıyorum ne güzel gebelik haberleri ni paylaşıyor bilemeyiz neler dönüyorTabii benim 2. 3. Denemelerime ilk deneme yazıp paylaşmıştı
hemen hemen aynı dönemde transfer olmuşuz demek ki. benimki 14 ocaktaydı. siz ne zaman oldunuz?Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekki
Haklısınız ama insan düşünmeden edemiyorEcedilay bu topik de hiç belirti yaşamayan lar pozitifi gördü ilk tranfsef benimdi 2 ocak 11 gün sürekli kasık bel bacak ağrısı yaşadım bitek göğüslerde yoktu bişey 11. Gün koskoca bir negatif aldım belirti aramayın olmaması daha iyi
14 Ocakhemen hemen aynı dönemde transfer olmuşuz demek ki. benimki 14 ocaktaydı. siz ne zaman oldunuz?
Umarım öyledir sürekli kendimi dinlerken buluyorum. İşe de konsantre olamıyorum 3 günüm kaldı test içinBelirtilere takilmayin ya asıl 6.haftadan sora başlıyor bence hepsi çoğunlukla.
Ahhh bende kime dert yanıyorumBenimde bu 3. Sil baştanım canım .
Ben kendimi 3 ayda anca toparlarım heralde kafam ne durumda hala bilmiyorum şoku atlamadım ki
yaa aynı gün ve pozitif14 Ocak
İnş cnm pozitif almak başlangıç bundan sonraki süreç de çok güzel gecsin inşallah 9 ay sora kucağımıza alırız. Aminnyaa aynı gün ve pozitifinşallah siz de ben de bekleyen herkes de sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı
canımmm, çok üzüldümKızlar 8. Günüm bugün yarın kan günüm zaten negatif oldugu gibi.
Bu hikaye bitti benim için şuanlık hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum.
Not: bidahaki transferimde topik açmıcam bana uğursuz geliyor demiştim sizeEki Görüntüle 3199937
Aynen öyle canım kesinlikle öylesini bulmakta zor işteEvet popülerlik büyüsüne kapılan da çok insaflı doktor önemli ama doktorlarinda pek yapabileceği yok otomatige bağlamış hastaneler bu para işini. Yani bu zamanda insaflı doktor bulmak zor biraz ama işini de iyi yapsın gözünden kacmazin bazı şeyler oda çok önemli bizim için.
abla öyle tabi ya neler gördü bu gözlerYooook artık şuan senin yazdıkların dan sonra tamamen fikrim değişti canım ozaman iyiki gitmedim diyorum şimdi kayseri acıbadem Mustafa taş hocayı da düşündüm hep Bakıyorum ne güzel gebelik haberleri ni paylaşıyor bilemeyiz neler dönüyor
İnşallah canım benim ikimizdeAhhh bende kime dert yanıyorumAllahım gönlüne ferahlık versin canim benim en yakin zamanda guzel haberler alırsin inşAllahh
kuzu dırek kana mı gıdeceksın?Amin inşallah canım inşallah pozitiftir. İlk günler belirti olup sonradan olmayınca bi değişik oldum. Cuma günü kan vereceğim. Olumsuz çıkarda şu bi kaç günü daha duayla en azından hissederek geçireyim diyorum. Umudumu korumak için.
Sağol canım inşallahcanımmm, çok üzüldüminşallaahh ummadıgın anda cok guzel bır sekılde alırsın bebegının haberını..
Rabbim en güzelini yazsın hepimize
günaydın,Kızlar günaydın.Sizlere birşey sormak istiyorum.Tüp bebek sürecinizden çevrenize bahsediyor musunuz? Yani çok normal birşey aslında ama ben söyleyemiyorum.Sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.Belki olumsuz olursa bir de insanlarla aynı şeyleri konuşmayayım herkese laf atmaya yorulmayayım diye.Siz nasıl tercih ediyorsunuz paylaşmak mı daha iyi paylaşmamak mı? Şimdi ikiz olursa herkesin ilk sorusu tüp bebek mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?