Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde bu 3. Sil baştanım canım .
Ben kendimi 3 ayda anca toparlarım heralde kafam ne durumda hala bilmiyorum şoku atlamadım ki

Evet popülerlik büyüsüne kapılan da çok insaflı doktor önemli ama doktorlarinda pek yapabileceği yok otomatige bağlamış hastaneler bu para işini. Yani bu zamanda insaflı doktor bulmak zor biraz ama işini de iyi yapsın gözünden kacmazin bazı şeyler oda çok önemli bizim için.

Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekki

Tabii benim 2. 3. Denemelerime ilk deneme yazıp paylaşmıştı
Yooook artık şuan senin yazdıkların dan sonra tamamen fikrim değişti canım ozaman iyiki gitmedim diyorum şimdi kayseri acıbadem Mustafa taş hocayı da düşündüm hep Bakıyorum ne güzel gebelik haberleri ni paylaşıyor bilemeyiz neler dönüyor

Bana 2 hafta sonraya verdi herşey daha net daha iyi gözükür diye bende bekliyorum 5+1 şuan nasip olursa çıkarsak 6+4 de filan gitmeyi düşünüyorum bakalım olsun seninki daha sık kontrol etmek istedi demekki
hemen hemen aynı dönemde transfer olmuşuz demek ki. benimki 14 ocaktaydı. siz ne zaman oldunuz?

Haklısınız ama insan düşünmeden edemiyor İlk transferim çift embriyo konuldu dr %65-70 şans dedi. Umarım tutmuştur

canımmm, çok üzüldüm inşallaahh ummadıgın anda cok guzel bır sekılde alırsın bebegının haberını..
Rabbim en güzelini yazsın hepimize

Aynen öyle canım kesinlikle öylesini bulmakta zor işte

abla öyle tabi ya neler gördü bu gözler

kuzu dırek kana mı gıdeceksın?
ınsallaahh hayırlısı ıle pozıtıf gorelım hep duamdasın

Kızlar fitille birlikte sarı akıntı geliyor akşamdan beri ne olabilir
Enfeksiyon mu
Yoksa dün unutup yeğenimi kucagima aldım bı 8-9 kg vardır bişey mi oldu

günaydın,
bu sanırım biraz kişiye bağlı, bizim sürecimizi kimse bilmiyor,
ıkı arkadasım ve sızler :))
kendımı boyle daha rahat ve baskısız hısseıdıyorum ve rahatım..
yanii sana kalmış birşey :)
yoo neden ılla tup bebekle mı ıkız oluyor canım oyle dusunme ,nasip hersey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…