Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar fitille birlikte sarı akıntı geliyor akşamdan beri ne olabilir
Enfeksiyon mu
Yoksa dün unutup yeğenimi kucagima aldım bı 8-9 kg vardır bişey mi oldu
kız nıye kucagına bebek alıyorsun Allah aşkına...
bısey olduunu sanmıyorum ama dıkkat et canım..
sarı akıntı benden de bazen gelıyor..

kuzu dırek kana mı gıdeceksın?
ınsallaahh hayırlısı ıle pozıtıf gorelım hep duamdasın
Evet canım direk kana gideceğim inşallah ben de pozitifi görürüm. Hayırlısıyla kucağımıza alırız. Allah razı olsun sen de, sizler de benim duamdasınız… Rabbim el-Mucib ismiyle dualarımızı kabul eylesin inşallah. Korktuklarımınızdan emin eylesin.

hadı ınsallah canım benım,
Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın, herkese kolaylıklar versın
saglıklı hayırlı evlatlar ıle mujdelendırsın ..

kız nıye kucagına bebek alıyorsun Allah aşkına...
bısey olduunu sanmıyorum ama dıkkat et canım..
sarı akıntı benden de bazen gelıyor..
ne bileyim ya unutuyorum
bide alırken ağırmış gibi hissetmedim.
sanırım enfeksiyon kaptım bu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .

ne bileyim ya unutuyorum
sanırım enfeksiyon kaptım bu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .
dogru ınsanın da aklına gelmıyor,
havlu kagıt yerıne bırde pamuklu atlet denesene ama sureklı degıstır onuda ıslaklık olmasın,
geçer ınsallah canım..

ne bileyim ya unutuyorum
Canım çamaşırlarını makinada yıkadıktan sonra çıkınca elinle de durula, kuruyunca ütüle öyle giy. Bi de peçete yerine eski atlet ya da pamuklu kumaşlar çok iyi bence. Ben her tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını bir kaç kez katlayıp sonra ıslatıyorum ve öyle siliyorum. Kalan yapışan ilaç kalıntıları çıkıyor. Sonra mutlaka kuruluyorum. Elimle temizlik yapmak(taharet) bana çok hijyenik gelmiyor.(normalde de hep böyle yaparım). Ara ara duşta seyreltilmiş sirkeli su ile yıkarım. Zamanla azalacaktır. Ama şiddetliyse doktoruna danış. En azından için rahat eder. O kadar para veriyoruz bence bakmalılar.

Hayır şiddetli değil akıntım . ama 1 aydır fitil kullanıyorum yeni gelmeye başladı. sadece dün akşamki wc de idrarda yanma oldu başka hiç olmadı . yani ne gece kalktıgımda ne sabah ne şimdi yanma yok. ağr kaldırdığımada pişman oldum ama geçti . aklıma gelmedi. peçede olayını bıraktım dün itibariyle evde olmadığım içinde gündüz çamaşır değiştiremiyorum. bez parçası koymayı da deneyim bi akşam evde ne var bakayım da

ahsennn hayırlı olsun canımm,
saglıkla ılerlesın,
kan ne zaman verıyorsun?
Amin Canım Allah razı olsun. Bugun aile hekimine ilaç yazdırırken evde test yaptım dedim benden çok heyecanlandı onun gazıyla verdim kan çıkar öğleden sonra
Tebrik ederim kuzum
Canım Allah razı olsun inşallah devamında gelir. Senin neden böyle oldu çok düşünüyorum gerçekten çok da üzüldüm. Diğer embriyoyu hemen transfer yapıyorlar mı acaba

Göğüsler de fazla ağrı yok henüz midem de bulanmıyor şükür, ama ağzımda hep değişik bir tat transferden beri geçmedi o. Yarın gitcem kuzum normalde dün gitcektik eşim izin alamadı..yarın tanışcaz minnakla inşallahh

Hiç bi bilgim yok canım bizde şaştık kaldık.
Doktorla görüşünce ne diyecek bakalım
Ben bi kaç ay bekleyeceğim transfer için

Hiç bi bilgim yok canım bizde şaştık kaldık.
Doktorla görüşünce ne diyecek bakalım
Ben bi kaç ay bekleyeceğim transfer için
Çok erteleme canım bence diğer adette ol transferini. İnşallah oda sana evlat olur hiç belli olmaz. Ben gerçekten o kadar umutsuzdum ki tabi şimdide kimyasal mı falan diye korkularım başladı

inşallah geçer canım akşam bakıcam ona da
Su içmeyi azalttıysan daha çok içmeye çalış canım. Daha da artarsa da tahlil verirsin ona göre doktor ilaç vs verir..
Evet insan bazen unutuyor ama dikkat et canım ağır kaldırmamaya.eşim bana yerden çorabımı bile aldırmıyo kızıyo doktor eğilmek yükseğe uzanmak ağır kaldırmak yasak demişti yanında.. Ondan beri evdeyken gözü üstümde hep

eşin video ya alsın şahane bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…