- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.701
kız nıye kucagına bebek alıyorsun Allah aşkına...Kızlar fitille birlikte sarı akıntı geliyor akşamdan beri ne olabilir
Enfeksiyon mu
Yoksa dün unutup yeğenimi kucagima aldım bı 8-9 kg vardırbişey mi oldu
Evet canım direk kana gideceğim inşallah ben de pozitifi görürüm. Hayırlısıyla kucağımıza alırız. Allah razı olsun sen de, sizler de benim duamdasınız… Rabbim el-Mucib ismiyle dualarımızı kabul eylesin inşallah. Korktuklarımınızdan emin eylesin.kuzu dırek kana mı gıdeceksın?
ınsallaahh hayırlısı ıle pozıtıf gorelım hep duamdasın
hadı ınsallah canım benım,Evet canım direk kana gideceğim inşallah ben de pozitifi görürüm. Hayırlısıyla kucağımıza alırız. Allah razı olsun sen de, sizler de benim duamdasınız… Rabbim el-Mucib ismiyle dualarımızı kabul eylesin inşallah. Korktuklarımınızdan emin eylesin.
Canımmm hayırlı uğurlu olsun. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı biz isteyenlerin başına olsun inşallahyaa aynı gün ve pozitifinşallah siz de ben de bekleyen herkes de sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı
ne bileyim ya unutuyorumkız nıye kucagına bebek alıyorsun Allah aşkına...
bısey olduunu sanmıyorum ama dıkkat et canım..
sarı akıntı benden de bazen gelıyor..
zor iş gerçekten Allah yardımcın olsun canımYa hersey tutmasıda değil ki tutupta boş gebelik yaşadım tuttu üç aylık yavrumu normal doğumla doğurmak zorunda kaldım bu şekilde olması benim için daha iyi oldu.
Ama yıprandım
dogru ınsanın da aklına gelmıyor,ne bileyim ya unutuyorum
bide alırken ağırmış gibi hissetmedim.
sanırım enfeksiyon kaptımbu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .
Canım çamaşırlarını makinada yıkadıktan sonra çıkınca elinle de durula, kuruyunca ütüle öyle giy. Bi de peçete yerine eski atlet ya da pamuklu kumaşlar çok iyi bence. Ben her tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını bir kaç kez katlayıp sonra ıslatıyorum ve öyle siliyorum. Kalan yapışan ilaç kalıntıları çıkıyor. Sonra mutlaka kuruluyorum. Elimle temizlik yapmak(taharet) bana çok hijyenik gelmiyor.(normalde de hep böyle yaparım). Ara ara duşta seyreltilmiş sirkeli su ile yıkarım. Zamanla azalacaktır. Ama şiddetliyse doktoruna danış. En azından için rahat eder. O kadar para veriyoruz bence bakmalılar.ne bileyim ya unutuyorum
bide alırken ağırmış gibi hissetmedim.
sanırım enfeksiyon kaptımbu fitil çubuğundan kağıt havlu koymak dan mı oldu anlamadım .
Hayır şiddetli değil akıntım . ama 1 aydır fitil kullanıyorum yeni gelmeye başladı. sadece dün akşamki wc de idrarda yanma oldu başka hiç olmadı . yani ne gece kalktıgımda ne sabah ne şimdi yanma yok. ağr kaldırdığımada pişman oldum ama geçti . aklıma gelmedi. peçede olayını bıraktım dün itibariyle evde olmadığım içinde gündüz çamaşır değiştiremiyorum. bez parçası koymayı da deneyim bi akşam evde ne var bakayım daCanım çamaşırlarını makinada yıkadıktan sonra çıkınca elinle de durula, kuruyunca ütüle öyle giy. Bi de peçete yerine eski atlet ya da pamuklu kumaşlar çok iyi bence. Ben her tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını bir kaç kez katlayıp sonra ıslatıyorum ve öyle siliyorum. Kalan yapışan ilaç kalıntıları çıkıyor. Sonra mutlaka kuruluyorum. Elimle temizlik yapmak(taharet) bana çok hijyenik gelmiyor.(normalde de hep böyle yaparım). Ara ara duşta seyreltilmiş sirkeli su ile yıkarım. Zamanla azalacaktır. Ama şiddetliyse doktoruna danış. En azından için rahat eder. O kadar para veriyoruz bence bakmalılar.
Amin Canım Allah razı olsun. Bugun aile hekimine ilaç yazdırırken evde test yaptım dedim benden çok heyecanlandı onun gazıyla verdim kan çıkar öğleden sonraahsennn hayırlı olsun canımm,
saglıkla ılerlesın,
kan ne zaman verıyorsun?
Canım Allah razı olsun inşallah devamında gelir. Senin neden böyle oldu çok düşünüyorum gerçekten çok da üzüldüm. Diğer embriyoyu hemen transfer yapıyorlar mı acabaTebrik ederim kuzum
inşallah geçer canım akşam bakıcam ona dadogru ınsanın da aklına gelmıyor,
havlu kagıt yerıne bırde pamuklu atlet denesene ama sureklı degıstır onuda ıslaklık olmasın,
geçer ınsallah canım..
Belki baska birseydir canm endişelenme hemenKızlar fitille birlikte sarı akıntı geliyor akşamdan beri ne olabilir
Enfeksiyon mu
Yoksa dün unutup yeğenimi kucagima aldım bı 8-9 kg vardırbişey mi oldu
Göğüsler de fazla ağrı yok henüz midem de bulanmıyor şükür, ama ağzımda hep değişik bir tat transferden beri geçmedi o. Yarın gitcem kuzum normalde dün gitcektik eşim izin alamadı..yarın tanışcaz minnakla inşallahhGöğüsler kabina sığmıyor
Ödem tutmamak için çok su içerim demiştim ama mide bulantılarım başladı şu bile bulandırıyor .senin başladı mi
Bide bugün doktora gidecektin sen sanırım naptin
Hiç bi bilgim yok canım bizde şaştık kaldık.Amin Canım Allah razı olsun. Bugun aile hekimine ilaç yazdırırken evde test yaptım dedim benden çok heyecanlandı onun gazıyla verdim kan çıkar öğleden sonra
Canım Allah razı olsun inşallah devamında gelir. Senin neden böyle oldu çok düşünüyorum gerçekten çok da üzüldüm. Diğer embriyoyu hemen transfer yapıyorlar mı acaba
ne gibi meselaBelki baska birseydir canm endişelenme hemen
Çok erteleme canım bence diğer adette ol transferini. İnşallah oda sana evlat olur hiç belli olmaz. Ben gerçekten o kadar umutsuzdum ki tabi şimdide kimyasal mı falan diye korkularım başladıHiç bi bilgim yok canım bizde şaştık kaldık.
Doktorla görüşünce ne diyecek bakalım
Ben bi kaç ay bekleyeceğim transfer için
Su içmeyi azalttıysan daha çok içmeye çalış canım. Daha da artarsa da tahlil verirsin ona göre doktor ilaç vs verir..inşallah geçer canım akşam bakıcam ona da
Çocuğu kaldirdigin için değildir yanine gibi mesela
eşin video ya alsın şahane bişeyGöğüsler de fazla ağrı yok henüz midem de bulanmıyor şükür, ama ağzımda hep değişik bir tat transferden beri geçmedi o. Yarın gitcem kuzum normalde dün gitcektik eşim izin alamadı..yarın tanışcaz minnakla inşallahh
51.5Kızlaaaar kaç kiloyla hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?