- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #11.741
haklısın hastaya ve doktora göre değişiyor.Cnm benm bazı durumlarımdan dolayı önceden herkesin durumu farklı yinede 3 aydan sora doktor karar verir belki çok uzun süre kullandirmaz
Aynen videoya aldırcameşin video ya alsın şahane bişey
Senin 6.hafta olmuyor mu cnmaaa bende 5+6 yım yarın 7. haftama giriş yapıyorum
Sağol canım Allah razı olsunDuaların gücüne ben çok inanıyorum.. Dualarımda olucaksın hep Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahöyle bir süreç ki kimse başına ne geleceğini ne yaşayacağını bilemiyor. Bizler iyi düşüncelerle yola çıkıyoruz anca Allahım sağlıkla kucağına alacağın evlat(lar) nasip etsin bu son üzüldüğün olsun
Cok cok teşekkür ederimÇok üzgünüm gerçekten pozitif bekliyodum bu sefer anlamadan hamile kaldı kesin diyodumDualarım seninle canım inşallah yürüdüğün yollarda çiçekler açsın Rabbim yardımcısı olsun emek veren herkesin dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyo elimizden Rabbim büyük
Dizlerinle eğilmeye çalış yavaşça. Zorlama kendini yetermidem bulanıyor diye suyu azalttım evt yoksa 3 lt su içerim yarıya düştü
uzanma hala yapmıyorum ama eğilmeme işini bıraktım ne yalan söyleyim.
hayır 5 hafta bitti + 6 gün doldurdum. toplam 6 hafta bitmiş oluyor 7. haftaya giriyorumSenin 6.hafta olmuyor mu cnm
kalp atışı duyulmaz ama bebek görünür canım. bana haftaya cuma gel dediAynen videoya aldırcamAh inşallah sağlıklıdırr
Haftaya beni de çağırır sanırım o zamankalp atışı duyulmaz ama bebek görünür canım. bana haftaya cuma gel dedi
Canım 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken bence. Burda tabi ki de neler okuyoruz biliyorsun umut her zaman var. Hemen karamsarlığa kapılma. İnşallah bebişlerin sağlıkla seninledirrfikrinize ihtiyacım var kızlar, birazda ümitlenmeye3. Gün embroyu iki adet bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım dünde yapmıştım negatif yarın sabah tekrar yapacağım fakat böyle olup daha sonra pozitifi görenler var dimi idrarda? Kana gitmek için erken olduğunu düşünüyorum cuma günü gideceğim kan testine
Ayyy bikere parmak giriyor oraya ne yapsak boşne yapsak bi eksisi var ne yapıcaz idare edicez artık
ben fitil çubuğu kullanıyorum sonrasında sıcak suda bekletiyorumAyyy bikere parmak giriyor oraya ne yapsak boş
büyük ihtimal haftaya aynı gün gel derHaftaya beni de çağırır sanırım o zaman
3. gün embriyosu için erken canım 9. gün yapmaya başlafikrinize ihtiyacım var kızlar, birazda ümitlenmeye3. Gün embroyu iki adet bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım dünde yapmıştım negatif yarın sabah tekrar yapacağım fakat böyle olup daha sonra pozitifi görenler var dimi idrarda? Kana gitmek için erken olduğunu düşünüyorum cuma günü gideceğim kan testine
İnşallah inşallah bu 4. Denemem olumsuz sonuç almaktan korkuyorumCanım 3. Gün embriyosu için 7. Gün çok erken bence. Burda tabi ki de neler okuyoruz biliyorsun umut her zaman var. Hemen karamsarlığa kapılma. İnşallah bebişlerin sağlıkla seninledirr
Peki tamam inşallah dediğiniz gibi olur3. gün embriyosu için erken canım 9. gün yapmaya başla
Evet perşembe tekrar test yapmamı istedilerbiraz düşük ama önemli olan değer yüksekliği değil düzenli bir şeklide 2 kat artması
Aminn inşallah bana dua edinnHayırlı olsun canım sağlıkla yükselsin
Çok erken biraz daha beklemen iyi olur cnm dur bakalım şuan çıkmaması senin için normal bencefikrinize ihtiyacım var kızlar, birazda ümitlenmeye3. Gün embroyu iki adet bugün transferin 7. Günü az önce test yaptım dünde yapmıştım negatif yarın sabah tekrar yapacağım fakat böyle olup daha sonra pozitifi görenler var dimi idrarda? Kana gitmek için erken olduğunu düşünüyorum cuma günü gideceğim kan testine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?